Mamici si viitoare mamici de gemeni (7)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Dragi mamici de si ,
fie ca acest sa va aduca numai bucurii, fericire, armonie si implinirea tuturor dorintelor!

Eliana, sper din tot sufletul si sa faci sarbatorile acasa in liniste si cu toata familia alaturi! Iar cei doi baieti minunati din burtica sa fie rabdatori si sa mai astepte cateva saptamani intalnirea cu sora si taticul lor!
Va cu mult drag!

Elenita, multa sanatate si putere asa pe ultima suta de metri! Nastere usoara si bebelusi sanatosi si mancaciosi care sa creasca la fel de bine ca si pana acum!
Chiar daca ne despart mii de km va virtual si pe voi!

Levi, sper sa sarbatoresti Craciunul si Revelionul acasa in cea mai deplina fericire!

Flavia, nu cred ca exista un cadou mai frumos de acest Craciun decat cele doua minunatii de fete care sunt bine sanatoase si cresc mari! Restul nu conteaza!

Mari, drumul e lung si dificil dar cu ajutorul lui Dumnezeu la capatul lui vei fi cea mai bogata mamica! Suntem aici si ne rugam pentru toti patru! Iar 2007 sa fie cel mai fericit an de pana acum!

Mamaana, baietii mei le aduc cate un buchet mare de lui Stephanie si Isabele si, cu permisiunea ta, un pe fiecare obrajor!

Roandre, fie ca aceste ultime saptamani din sarcina sa decurga lin si fara probleme iar nasterea sa fie usoara si bebele sanatos si mancacios!

Laura, fie ca aceste Sarbatori sa fie ca tine, frumoase si pline de lumina! Iar Biancai si lui Rares sa le aduca Mosul multa sanatate si un 2007 plin de realizari!
Va cu mult drag pe toti!
De-abia asteptam sa auzim si sa vedem pozele!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Daca as fi Mos Craciun v-as aseza sub bradut: mii de zambete, milioane de dorinte indeplinite, iubire si fericire nemasurate, caldura sufleteasca, sanatate si noroc, dar cum nu sunt Mos Craciun, nu pot decat sa va doresc toate cele de mai sus voua si celor dragi voua. Craciun fericit si La Multi Ani!

Sheannamp, multumesc mult...sper sa fie bine totul pana la capat!

Eliana, PAT scrie pe tine si sa nu mai aud de contractii pana la sf celor 10 saptamani!

Va pup pe toate si aveti grija de voi si de minunile mici!

Mihaela (33+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Intru si eu sa va urez Craciun Fericit,sanatate si noroc,alaturi de cei dragi,sa fiti fericite si tot ce ati visat sa se implineasca.
Pentru mine sarbatorile nu vor fi chiar frumoase pentru ca acum doua nopti am facut o criza de coloana,care nu a cedat cu nimic pana la ora 6 dimineata.Am sunat dr si mi-a zis sa iau o fiola de algocalmin si o pastila de Diclofenac,le-am luat,dar degeaba.Acum cand ma mai doare, cand ma mai lasa...Nu am crezut ca ma poate durea spatele in halul asta.Acum stau in pat,dar cand ma ridic,ma doare iar.Oare asta va fi viata mea de acum pana voi naste?Sumbra perspectiva!
Eliana,ma bucur ca te-ai intors acasa si esti bine.

Luminita31+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anail spune:

ELIANA: ma bucur mult ca esti acasa si sper din tot sufletul sa fie totul bine.Am fost ingrijorata din cauza ca ai lipsit si m-am gandit esti la spital.Am urmarit in fiecare zi sa vad daca nu sunt vesti de la tine.Eu nu am mai scris de multa vreme,dar urmaresc mesajele voastre.Asa emotii am si eu sa nu nasc prea devreme.....mi-am c-am facut de cap cu sarbatorile astea...in sensul ca am lucrat mult prin casa in loc sa ma odihnesc,dar mi-am propus sa ma fac cuminte si sa stau in pat(sper sa reusesc).In rest ma simt bine si pana acum totul este in ordine cu sarcina.Am gasit si nume la flacaii mei:Elias si Simon!!
Cum stai cu kg?Eu am pus 8 kg pana acum,dar cel mai imoprtant este sa fim sanatoase,cred ca cel mai mult isi doreste o viitoare mama sa poate duce sarcina cat mai mult in burtica.
Va doresc la toate mamicile multa sanatate!!!

http://community.webshots.com/album/554408926zuDMFh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ce liniste e pe aici... sper ca suneti cu totii bine si ca mosu' v-a adus ce va doreati.

Mie mi-e si teama sa mai zic ca ma simt bine... ca sa nu ma apuce iar... De cand m-am intors acasa am mai avut 1-2 contractii usoare toata ziua... Dar la fel pateam si la spital cand faceam injectii cu litic si perfuzii cu gynipral... Asa ca ma declar multumita... Sper sa tin tot asa, iar cand merg la urmatoarea consultatie sa fie si dr. de aceiasi parere... ca e totul ok

Ma bucur pt. fiecare zi care trece... si cand schimb nr. saptamanii de la semnatura ... am 27 de sapt... deci au mai ramas 9.

Cam asta ar fi despre mine... am zis sa mai scriu cate ceva ca sa nu ma dati la disparuti.

Levi cum te mai simti? Ce-ti face spatele?

Anail acum vad si mesajul tau... probabil era nemoderat ma devreme...
Multumesc mult si tie pt. gandurile bune si te asteptam mai des pe aici...
Am vazut si pozele... esti o graviduta tare frumoasa. Intr-o poza se vede in fundal burta mea pe monitor ... am recunoscut-o imediat...
Si poate mai treci si pe la mamici de martie-aprilie...
Despre kg... eu am luat 10 pana acum. Se pare ca nu mai reusesc "performanta" de la prima sarcina, cand am avut 20 de kg in plus... si acum sunt doi...

si sa aveti o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Elyane, ma bucur din suflet ca esti bine! Si, mai ales ca esti acasa cu toata familia in jur de sarbatori!
Dar subscriu la ce a spus Roandre! Firul ala nu te protejeaza de instalarea unui travaliu! In schimb statul in pat da! Asa ca saptamanile astea trebuie sa fii tratata ca o printesa!

Noi suntem bine cu toti! Am petrecut un Craciun in familie! Dar la anul mi-ar placea sa il facem la munte, tot cu familia! Cu zapada multa si porc la protap!

Va pupam pe toti!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

"Inca o veste buna:

Fetelor Flavia cica se imbata azi!!!
una din fete a depasit 2 kile! Daria - 2050! Alexia - 1800! Deci de revelion poate sa plece! Cica sunt bine, bine !!!

Pupici!"

Mihaela (34+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Am pus poze! (am fost cuminte si mi-a adus mosul aparat foto digital). Va las sa va delectati cu ele si revin cand adorm copii de pranz cu filmulete si povesti despre cum ne-a fost Craciunul.

http://new.photos.yahoo.com/lauragosu/album/576460762380121536

http://new.photos.yahoo.com/lauragosu/album/576460762381302388

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Foarte frumoase poze,Laura.Sunt scumpi foc.Sa-ti traiasca minunile si sa fie sanatosi!
Sper ca la anul sa avem si noi un Craciun la fel de frumos,ca anul asta m-am saturat de dutreri si stat in pat.

Luminita31+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

Foarte frumoase fotografiile.
Copiii sunt frumosi si curiosi.
Cred ca sunt mai mari cu vreo doua luni decat ai nostri.
Sa iti traiasca si sa va bucurati de sarbatori de poznele lor.
un an bun si binecuvantat!

Oti & gemenii bucovineni

Mergi la inceput