POSTUL CRACIUNULUI - sa-l tinem impreuna!
Raspunsuri - Pagina 4
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Deci nu aveti voie sa ma enervati si nici sa-mi vorbiti urit....
mai, Guestus mai, stii ca se spune ca in post ce incearca necuratu'. Oi fi tu ala?!?!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mama lia spune:
draga Guestus, dar te enervam noi sau iti vorbim urit??? se poate??? suntem niste doamne educate, bine crescute!!!!
she_wolf spune:
Buna!
Ieri a fost ok din punct de vedere alimentar, am mancat fructe, iahnie de fasole cu muraturi si salata de conopida cu un sos de mustar si usturoi (un fel de maioneza de post). Din pacate insa, am reusit sa ma enervez si nu doar o data.
Astazi am mancat ce mai ramasese din conopida aia, mai am pilaf cu muraturi si probabil ca o sa mai fac ceva, o ciorbita, poate. Sper sa reusesc sa nu ma enervez iar.
Am oarece probleme cu cafeaua, o beau doar cu lapte, asa ca ieri si astazi n-am baut si ma simt cam obosita (ma trezesc noaptea pt. bb, altfel n-ar fi o problema). O sa incerc sa pun lapte de soia, poate merge.
Fug sa-l iau pe Cristi de la gradinita.
O zi buna si fara ispite!
Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)
an-k spune:
mama lia, merci
she wlof, eu o beau cu lapte de soya acum.(cafeaua)
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
ECMI spune:
Hei, ce bine sa va gasesc aici.
Eu tin de cativa ani buni toate posturile de peste an.
Am facut o pauza Craciunul trecut si Pastele de anul asta pentru ca eram insarcinata.
Abia astept sa-mi merit impartasania.
Ieri a fost simplu - am pregatit niste legume la cuptor (reteta de pe forum) care au fost chiar reusite.
Un singur lucru nu reusesc de ceva vreme incoace: nu mai ajung la biserica atat de des cat as vrea. Inainte plecam dimineata msai devreme la serviciu si in drum treceam pe la biserica, sau vinerea de la lucru fugeam la slujba acatistului. Acum drumurile mele merg mai repede spre casa unde ma asteapta bebelusele.
Iar seara uneori abia mai am putere pentru rugaciune. Nu am mai citit un acatist de multa vreme, iar rugaciunile diminetii nu le-am facut de tare de mult.
Nu oboseala fizica ma impiedica ci altceva, o bariera psihologica.
Hm, poate aveti o vorba, un sfat pentru mine. Nu e genul meu sa fiu asa, si nu ma plac deloc.
Maria si Ilinca
La plimbare
Slabeeeeesc
valentinag spune:
Si eu!Amely
Am facut sarmalute cu orez si piure de spanac.Aseara am fost cu niste prietene la "la Mama"ele au mancat de toate eu cartofi prajiti si salata de rosii si castravetiDar culmea este ca nu mi-au facut pofta!
Este al 2-lea post pe care il tin integral(sper sa reusesc),in afara de miercurea si vinerea pe care oricum le tin permanent.
Cat despre sex,unii au primit si dezlegari,asa ca nu am de ce sa ma plang
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
mama lia spune:
Ecmi, roaga-te la Dumnezeu sa te intareasca la rugaciune.....
eu ma rugam asta vara, cind ma indepartasem ca si tine, sa ma aduca Dumnezeu inapoi...si m-a adus.....
Doamne ajuta!!!
Guestus spune:
Bine ca se da dezlegare la vin.....merge ca focu simbata o ciorba de legume cu 1 carafa de vin rosu.
Guestus spune:
Acum va intreb serios....postul asta il tineti numai voi sau este si sotu in aceeasi situatie?
mama lia spune:
eu sunt singura care tine postul. fac mincare de post si mincare obisnuita. asa ca sotul si domnisoara mea pot minca ce doresc ei.
pe fata o pun sa tina post o zi sau doua inainte de spovedit, ca ea daca nu maninca un iaurt sau nu isi ia un sandwich cu brinzica la scoala, cu greu rezista mai mult de atit....
eu sunt cea care merg la biserica, ma spovedesc, fac canon....si o mai imping si pe fiica-mea sa ma acompanieze, dar sotul nu.
la tine cum este Guestus, tot serios ???