POSTUL CRACIUNULUI - sa-l tinem impreuna!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sunt si eu alaturi de voi!
Post usor in continuare!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

LA MULTI ANI DE SFANTUL NICOLAE!!!
Of, ce rau imi pare ca nu pot ajunge la biserica, voiam s-o impartasesc pe Ilinca. Dar e frig rau, trebuie sa trec un parc intreg, daca m-as duce singura nu ar fi nimic, dar mi-e frica sa nu raceasca iar Ilincutza, ca stiu ce-am tras asta iarna Poate apare soarele!

Ica asa e, Doamne ajuta!
Claudia se pare ca eu si sotul nu am fost cuminti, uite ca anul asta am si uitat d enoi, i-am luat doar Ilincai. Ei, noi sa fim sanatosi!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am inceput sa tin si eu de saptamana asta post. As vrea sa-l tin pana la sfarsit.

LA MULTI ANI, de Sf. Nicolae!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by felicia74

LA MULTI ANI DE SFANTUL NICOLAE!!!
Of, ce rau imi pare ca nu pot ajunge la biserica, voiam s-o impartasesc pe Ilinca. Dar e frig rau, trebuie sa trec un parc intreg, daca m-as duce singura nu ar fi nimic, dar mi-e frica sa nu raceasca iar Ilincutza, ca stiu ce-am tras asta iarna Poate apare soarele!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

O amica de-a mea, asistenta in spital, imi zice mereu: de ceata si vant sa feresti copilul, pe frig si ger puternic sa-l scoti afara pentru ca toti virusii mor si singura problema care poate apare e doar nasucul care curge (fara febra), iar cea mai periculoasa perioada este dupa un ger cand da caldura, ca invadeaza virusii si copii racesc... deci, daca e doar frig fara ceata si vant o poti scoate pe Ilinca afara, desigur cu fularash la gura sa nu traga aer rece!

miria_cristina
post usor si te asteptam sa-l tinem impreuna!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CLAUDIA - Multumesc, voi fi cu voi!

Cat priveste sfaturile pe care le-ai dat Feliciei sunt perfecte cu o mica exceptia, fara fular pus pe gura. Pentru ca aerul cald al respiratiei se transforma in umezeala si se reintoarce in plamani favorizand de multe ori raceala. Exact ce zicea prietena ta cu aerul umed si rece. Pentru ca-i ca, condensul. Fularul trebuie sa stea la gat nu pe gritza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Ma alatur si eu voua..mai bine mai tarziu decat niciodata

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

quote:
Originally posted by Irina_Claudia

Diseara merg la conferinta Ascor, ca n-am mai ajuns demult, invitat este doctorul Pavel Chirila, il stiti?

Irina si Ioana(5 ani)

Poti sa-mi spui mai multe despre acest doctor? Eu am auzit de el...ca e un medic crestin, dar mai mult de atat nu stiu. Profeseaza pe undeva prin Bucuresti?

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Si eu pe aici! Tot bolnava.. of of..

La Multi Ani celor sarbatoriti azi; am si eu acasa un sarbatorit; azi este chiar ziua lui de nastere... (si de nume).

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

Fularul trebuie sa stea la gat nu pe gritza.

Cred ca ai dreptate... eu ziceam sfaturile ei... eu insa de mult timp nu mai folosesc fularul pe guritza... dar pana la 2 ani l-am folosit si ce-i drept pana in iarna trecuta Ioana racea destul de des... dar anul asta nu am pus fularul decat la gatutz! Deci fara fular

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

irinaelena eu nefiind din Bucuresti, nu stiu unde profeseaza. Insa am cautat pe net si am gasit ca ar avea consultatii la clinica Naturalia. Uite aici:
http://www.naturalia.ro/catalog/programari.php?pag=programari
Nici eu nu stiu foarte multe despre el , doar ca promoveaza medicina crestina, adica pe langa tratamentul normal insista mult ca bonavii sa se curete prin Sfintele Taine, ceea ce e un lucru minunat pentru un doctor. De aceea merg, cred ca avem ce invata de la astfel de medici. Doamne ajuta!

Mergi la inceput