POSTUL CRACIUNULUI - sa-l tinem impreuna!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Fetelor, acum am descoperit topicul...va felicit pe toate k reusiti sa va pregatiti pt Craciun cu post...

Eu cam trag chiulul, recunosc...ma ascund dupa scuza k alaptez inca...totusi bb e mare(13 luni jumate) si poate as fi putut sa ma nevoiesc putin...Alapteaza careva dintre voi?

Sa va dea Dumnezeu putere sa biruiti toate ispitele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Eu ieri era cat pe ce sa o iau pe aratura. Eram la cineva in vizita, au facut gratar si mirosea in toata casa. Am zis ca nu rezist, dar pana la urma am reusit sa nu mananc!
Asa ca in continuare sunt alaturi de voi!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Buna dimineata unei noi zile de post!
Noi am fost in week la tzara; Ioana a zburdat prin curte cu gainile; a fost frumos si relaxant; Tanti Ileana (matusa sotului unde am mers) ne-a rasfatat cu placinta de bostan, gogosi, cartofi la soba, un bors extra de zarzavat si saramura de peste si !! A fost un week reusit si azi din nou la serviciu!
Voi cum ati petrecut???
Saptamana asta - mai putin vineri - se mananca peste!
Saptamana care vine, daca suntem sanatosi ajungem la marturisit si impartasit!

Luni, 4 decembrie
SFINTII ZILEI

• Sf. Mare Mucenita Varvara
• Sf. Cuvios Ioan Damaschin, monahul si preotul
• Sf. Cuvios Ioan, episcopul Polivatului, facatorul de minuni
• Sf. Ioan Sihastru, episcopul Coloniei
• Sf. Mucenita Iuliana
• Sf. Hristodul si Hristodula
• Sf. Noul Mucenic Serafim, episcopul Fanariului

O saptamana frumoasa si linistita va doresc!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Doamne ajuta ,

Fetelor sunt fericita, am reusit sa ma spovedesc si cu voia Domnului m-am si impartasit. Pentru mine fiecare spovedanie inseamna un nou inceput, pentru ca stiu ca Dumnezeu, chiar daca ne cearta a venit in lume pentru cei pacatosi, iar "iubirea lui Dumnezeu pentru cel din urma pacatos e mai mare decat iubirea celui mai mare drept pentru Dumnezeu". Asa ca sa mergem inainte cu nadejdea mantuirii!

Ieri fiind o zi fericita si plina de bucurie , ne-am rasfatzat cu mancare chinezeasca: orez cu curry , peste filé cu sos de soia si ceapa verde + salata de ton cu cruditati.

Va pup si va doresc o saptamana binecuvantata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, fetelor!

Sunt alaturi de voi!

Doamne ajuta!

Tzuni

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Tzuni,

tu chiar locuiesti in Togo ?

Mergi la inceput

Buna dimineata unei noi zile de post cu dezlegare la peste !
Cam slaba activitatea pe aici! Ce-i cu voi? a fost week-ul prelungit??

Marti, 5 decembrie
SFINTII ZILEI

• Sf. Cuvios Sava cel Sfintit
• Sf. Mucenic Anastasie
• Sf. Mucenic Diogen
• Sf. Mucenic Averchie
• Sf. Cuvios Non
• Sf. Cuvios Grat
• Sf. Cuvios Nectarie, cel din chilia lui Iagari
• Sf. Cuvios Filotei Careotul
• Sf. Cuviosi Mucenici cei ce au locuit în chiliile Atonului

"In Romania, Sfantul Nicolae, cunoscut ca Mos Nicolae, vine in fiecare an, in noaptea de 5 spre 6 Decembrie cu daruri atat pentru copii, cat si pentru adulti. In seara zilei de 5 Decembrie, ghetele si cizmele sint curatate, lustruite si puse la usa in casa fiecarui roman. Mos Nicolae are grija de fiecare membru al familiei si el pune cite un cadou mic (in general dulciuri sau fructe) in ghetele sau cizmele fiecaruia. In unele parti ale tarii, Mosul aduce si crengute argintii (crengute subtiri ce se dau cu un strat de bronz) odata cu darurile. Copiii neascultatori sint avertizati de parinti ca vor primii doar crengutele daca nu sint cuminti (de aici si asocierea dintre bat si Sfantul Nicolae, folosit la cumintirea obraznicilor). Obiceiul acesta, al venirii lui Mos Nicolae, este foarte vechi la romani si este unul dintre cele mai importante sarbatori ale anului, in special pentru copii." Ei, voi ati fost cuminti?? primiti ceva diseara in ghetute??

Irina unde esti? simtim nevoia de o rugaciune!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

sunt inca aici, alaturi de voi; sunt racita cobza, abia respir.. dar la servici.

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabrielama

Buna dimineata!

sunt inca aici, alaturi de voi; sunt racita cobza, abia respir.. dar la servici.

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Cred ca este un virus ceva... si pe mine ma paste un pui de raceala; incepe sa-mi curga nasulll...

Aseara am gatit o ciorbitza de peste, peste prajit si o placinta cu bostan... delicioase!! Si desigur ca pestele l-am papat cu usturoi si cui ii era rau azi-noapte??? Noroc cu nenea hepatobilul care ma mai salveaza...ufff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ECMI spune:

Sanatate multa Gabrielama si Claudia_a

Nu am prea multe noutati.
Culinar ne invartim in aceeasi zona de cruditati, peste, paste.
Desigur, post in continuare.
Am ajuns vineri, pe 1 decembrie la biserica. Nu stiu de ce imi ramasese in memorie ca pe 1 decembrie se face slujba speciala pentru romani. Era doar o parere. Biserica era pustie, se face curat, dar asta nu ne-a impiedicat sa ne rugam. L-am intalnit pe parintele nostru, le-a binecuvantat pe fete. A fost minunat mai ales ca eu nu am reusit sa mai ajung de multa vreme la biserica.

Maine incep serviciul in alta parte asa ca, cel mai probabil, o sa-mi fie greu o vreme sa intru pe DC. Sa nu ma uitati, sunt si eu pe aici, tinand post alaturi de voi.

Doamne ajuta.

Maria si Ilinca
La plimbare

Ba nu slabesc deloc

Mergi la inceput