Despre water-cooler(e)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bogdansr spune:

nu stiu cum e la cumpana, eu am la firma contract cu la fantana si sincer mi-e groaza ce varza e la ei... le zic sa imi aduca apa => nu vin; nu am nevoie de apa => ma trezesc cu ei la usa ca au adus apa; nu imi trimit factura => imi spun ca n-am platit; platesc => imi spun ca n-au intrat banii; le dau pe fax OPul => n-au primit faxul. si tot asa

totul a culminat cand intr-un weekend m-a sunat unu' de la ei ca au descoperit un rest de plata (in final si-au dat seama ca gresisera) si ca daca sa vina el la firma in ziua aia (era weekend...) sa platim cash. nu era tzeapa, omu' era chiar de la firma lor...

asa ca daca vrei sa ai cu cine sa te certzi toata ziua, iti recomand calduros la fantana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Hm, m-ati pus pe ganduri...
Imi recomandati pe cineva de la Cumpana? Barem sa aud 2 pareri...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

vrei sa vb cu cineva de la ei, pentru detalii pret si alte dealea????

Mergi la inceput

Da...

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivi spune:

Buna! Eu am rezolvat aceasta problema cu un filtru conectat la reteaua de acasa. Filtrul nu este oarecare. Este o mica masinarie cu filtru de ultaviolete si carbon. Chiar daca apa este din izvor de la mare adancime, poate contine metale grele si microorganisme f nocive si cancerigene. Deci atentie la filtrele celor care comercializeaza apa. In acest fel, am inceput sa folosesc apa filtrata si cand fac ciorba, cafea, sau cand am pus muraturi :-) Ma enerva prea mult faptul ca mereu ramaneam in pana de apa si trebuia sa car apa, sau nu gaseam intotdeuna in supermarket apa care ne placea.
Va doresc o zi minunata,
pa, V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogdansr spune:

Vivi, filtrul de care zici face si dedurizare (eliminarea calcarului) sau doar purifica apa (elimina materialele biologice)? ma intereseaza si pe mine cat si de unde, daca instalatia are si rol de dedurizare...

Mergi la inceput

Bogdan, cei de la firma spun ca dedurizeaza si apa. Acum, eu nu stiu cum pot verifica asta? de asemenea, in prospect, spun ca sistemul de filtrare distruge peste 99,99% din bacteriile si virusii transmisibili prin apa potabila, iar filtrul de carbon reduce nivelul particulelor solide si elimina peste 140 contaminanti potentiali. Are certificari (NSF si ACA), dar nu prea stiu eu ce inseamna toate aceste certificari :-)
Adevarul este ca mie mi-au explicat si ce reactii chimice se intampla pe acolo, dar nu sunt in stare sa reproduc aceste detalii :-) ca eu la capitolul chimie stau mai prost :-)
O zi minunata, pa, pa

Mergi la inceput

Mda, m-am intalnit cu un tip de la Fantana...
Curatarea costa intr-adevar, 8 E si se face de 3 ori/an. Se platesc in plus 32 E -garantie pt bidoane, iar garantia ti-o inapoiaza la sf. contractului.
Daca vrei si apa carbonatata te costa 40E lunar.
Doar plata: abonament de 4 bid. costa 22 E lunar, in acesti bani e incl. chiria aparatului. Daca vrei sa-l cumperi dupa un an, costa 200 E. Cam mult mi se pare...
Pe mine nu m-a convins. Pare o afacere buna. Pt ei.

Vivi, cat costa acel aparat, cum se numeste? Vre-un link ceva?

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Scuze ca raspund asa tarziu.
Si "masinaria" mea a costat cam mult, dar cu toate astea, litrul de apa imi iese la 5000 lei/litrul, ceea ce este zic eu bine si am scapat si de carat si stiu ca apa este sigur filtrata. Asa am gandit eu ca e bine pt mine, dar nu vreau sa fac reclama, ca stiu ca n-am voie. Nu am treaba sa schimb filtrul, pt ca se schimba la 5-6 ani, in fuctie de cata apa filtrezi. Are afisaj electronic, si ma anunta, cand treb sa schimb filtrul, deci nu treb sa tin eu minte, sa ma incarc cu detalii d-astea ca tb sa schimb filtrul. Dar oricum dupa niste ani.
w-end placut si multa sanatate,
pa, pa, Vivi

Mergi la inceput

Pai tot n-am inteles cat costa...

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput