Despre water-cooler(e)

Despre water-cooler(e) | Autor: V. Erica

Link direct la acest mesaj

Salutare,

Ce stiti despre apa de la water-cooler? Cat de safe este?
Se merita sa instalezi unul acasa?

Ne-am cam saturat sa caram apa cu sticlele, bidoanele, baxurile. Mi se pare mai fain sa ti-o aduca ei acasa, sa ai rapid apa fierbinte pt ceai si rece pt. limonada, sa nu mai verse copilul sticla ...

Dar cat de buna este aceasta apa? De unde provine?
Ce experiente aveti ref. la subiectul asta si cu care firme distribuitoare?

Multumesc.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

buna

Eu am lucrat la Cumpana, sper ca nu se considera pub, eu vreau sa dau detali si atat, beau apa cumpana de 3 ani; este mai mult decat convenabil, apa... aparatul il poti cumpara si la preturi mai mici, de la brico, praktiker, asta in cazul in care ti se pare scump. Apa cumpana este extrasa din padurea stefanesti panza freatica fratesti, stiu cum arata fabrica, totul este safe. Am apa calda permanet, apa rece, are robinet special pentru apa calda -sa nu umble bebeii;

la fantana - extrasa din acelasi loc fratesti- dar noi stim adevarul....maxima- apa ozonificata! hai sa fim seriosi, pun o pastila in ea si asta e tot- ...eu zic sa incerc sa bei si sa vezi ce-ti place- exista magazine, farmacii care detin aparate cu apa, incerci si vezi!sau incerci, la cumpana se poate proba. Daca vrei detalii si pe cineva, te pot ajuta!
Eu zic ca sistemul este unul ok si la indemana, fara bidoane, bidonase, dau comanda seara si a doua zi imi aduc apa si ce mai vreau- cani, pahare..la firma; pentru acasa am apa si pompa....dar acum cumpana a scos si serviciul pentru acasa, cu mai putine bidoane, minimul pana in prezent erau 5, acum au cumpana pt acasa cu 2 bidoane de 19 l, deci e super, fara prea mult loc ocupat.Apa este 3 e, bidonul il platesti prima data, adica garantie - 7 e; la cumpana igienizarea intra in pret ; se face la 6 luni; la fantana costa, nu stiu cat este...aparatul este 250e; au o inchiriere de dozator pe 2 ani- 140 e; dar poti sa-l cumperisi sa iei doar apa;
viziteaza site-urile lor;

BAfta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

E o idee buna,daca ai banuti de cheltuit...Daca nu iti place partea cu bidoanele aduse de cei de la firma de adus apa...ar mai fi varianta in care inchiriezi aparatul de la o firma care are asemenea aparate,te legi la reteaua de apa potabila a casei,iar apa iti vine direct din retea,filtrata(se pune un filtru in aparat),calda sau rece,cum doresti...La mine la servici asa este,legata direct la retetaua de potabila si nu are acelasi gust ca cea de la chiuveta...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Ba cred ca chiar partea cu bidoanele aduse de cei de la firma i-ar placea! Si mie, de altfel!

Si eu as recomanda Cumpana, dar nu fiindca ar fi mai buna decat alta (asta nu am cum sa stiu), ci pur si simplu fiindca nu am ce sa ii reprosez.

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Multumesc pt raspunsuri si mai astept si alte pareri.

Gaby, nici la Fantana nu platesti in plus igienizarea aparatului.
Zici ca acestia pun o pastiluta si atat, dar Cumpana ce face in plus? De ce ar fi apa lor mai buna, daca sursa e aceeasi? Asta n-am inteles. Daca poti, te rog sa detaliezi. La Fantana am vazut in oferta pt casnic asa: 4 bid. de 19 l pe luna costa 22 E, in asta intra si chiria aparatului daca am inteles bine, deci din pct asta de vedere mi se pare mai buna oferta.
Cumpana are un site ca n-am gasit?

Clayhanger, mai mult nu ne zici?

Ana68, nu am banuti de cheltuit, de aceea nu ma intereseaza sa cumpar aparatul. Bani oricum cheltuim pe apa aproape tot cat am cheltui daca am avea-o in sistem water-cooler si o mai si caram.
Un alt aspect imp. mi se pare timpul: nu mai stau sa fierb apa de ceai, cafea, sa combin apa pt copii (s-au invatat si cer "ece").

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Aaa, uitam: varianta cu aparatul conectat la reteaua de apa ar fi ok, dar daca ma gandesc la conductele de apa vechi si ruginite prin care trece apa in Bucuresti, nu stiu... cu toate filtrele lor parca tot nu-mi vine s-o beau... Apa lor macar cica e extrasa de la 200 m adancime.

Si alt aspect: La Fantana cica are si apa carbogazificata, dar n-am inteles daca le poti avea in acelasi timp, pun 2 bidoane odata sau cum? Cumpana are? Poate stie cineva...

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

www.cumpana.ro" target="_blank">Site Cumpana

As zice mai multe, dar parerea mea nu e decat aceea de consumator de apa . Ce sa zic, beau cel putin 1 l (cateva pahare mari) de apa de la water cooler pe zi, gustul e ok. Asta de vreo 4 luni incoace...

Eu nu prea puteam bea apa plata inainte, imi venea sa vomit daca ma fortam sa beau un paharel macar... asa ca la inceput mi-a fost mai greu dar faptul ca m-am obisnuit destul de repede cred ca vine si din calitatea apei. Zic si eu.

Cat despre timp economisit, absolut!

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

noi avem la firma cooler La Fantana de vreo 5 ani, apa e ok, mie una imi place, am ajuns sa beau si 2 l de apa in cele 8-10 ore cat stau la birou.
si eu as fi vrut sa-mi iau unul acasa, ca m-am saturat sa tot car baxuri cu apa, dar nu prea am unde sa pun coolerul.
La Fantana ca firma e ok, destul de prompta (mici probleme vara).
Nu se plateste igienizarea aparatului.

Gaby, pliz, zi-ne mai multe despre faza cu pastiluta...

V. Erica, cand am testat apa carbogazoasa, La Fantana ne-a trimis un bidon si un aparat separat (nu am inteles de ce); mie una nu mi-a placut deloc (nici colegilor mei).

din calculele mele, a reiesit ca acest sistem nu este mai ieftin, doar ca esti scutit de efort fizic.

Mergi la inceput

buna,

ba platesti! iti spun eu, am oferta lor...poate acum in ultima perioada sau adaptat- 2 saptamanai!!!difera gustul la apa, nu stiu de ce, numai cei de la laborator iti pot spune; gusta si te convingi... sunt diferite moduri de a face apa "pura si plata", intr-un seminar la noi a fost adusa in discutie metoda de afara, deci lafantana; nu este tocmai bine ce metode aplica ei de dezinfectare a bidoanelor si asa mai departe,,,
Oferta cumpana- ACASA- cumperi dozator si comanzi cate bidoare vrei- 1, 2 - apa 3,5 e

cumpana birou- oferta office- contract min 3 ani:
(chiria la dozator in general 13 e )
in primul an- 99 euro chirie si 3,5 apa, min. 4 bidoane;
al doilea an- 55 euro chirie si apa 3,5 e
al treilea an chirie gratis si apa 3,5 euro
TOTAL: 154 E LA CARE SE ADAUGA APA/3 ANI
eu nu stiu foarte multe despre lafantana- stiu despre cumpana- mie imi convine SISTEMUL si stiu ca beau apa sanatoasa;

NU AI POSIBILITATEA SA PUI DOUA BODOANE PE DOZATOR, NICAIERI IN LUME~ ALEGI APA...PROBABIL; CUMPANA NU ARE DECAT APA NATURALA PLATA;

Mergi la inceput

Gaby, multumesc pt info, ma intalnesc joi cu un tip de la Fantana si vad ce mai aflu.

Clyo, poti sa-mi spui cam ce dimensiuni are aparatul ala?
Eu loc as avea, insa n-as vrea sa ocup prea mult.

Chiar, cel de la Cumpana\ e mai mare/mai mic?

Clayhanger, merci pt link si raspuns. Ma duc sa ma uit acu`.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

la cumpana exista si aparate mici de pus pe masa...

Mergi la inceput