Despre water-cooler(e)
Raspunsuri - Pagina 3
kid2003 spune:
Cred ca Vivi vorbeste de eSpring de la Amway, daca nu ma insel...am prospectat si eu piata de filtre, intr-adevar eSpring pare cel mai adevarat dar pretul ajunge la vreo 40 de milioane...a fost cam scump de platit totul o data pe un filtru, mai bine chirie pe water-cooler pe luna (macar e suma mai mica)
Am ales la Fantana pana la urma, apa de care am si la birou si sunt multumita de ea. In plus m-a convins o cunostinta care a lucrat la Fantana vreo cativa ani si tot asa, a vizitat fabrica si tot, baga mana in foc ca apa e pura si de calitate superioara.
Asa o fi...eu asa sper, ca apa din asta a baut fetita mea de pe la 6 luni de cand am intarcat-o. Noi gatim cu aceasta apa pentru ea. Un calcul rapid imi arata ca plateam cel putin la fel pe apa si inainte de bidoane, numai ca atunci nu de multe ori ramaneam in pana, cautam disperati bidoane de Izvorul Alb ca nu gaseam pe nicaieri si ne rupeam spatele carand baxuri, mai ales la petreceri.
Acum am scapat de grija asta, vin la usa baietii.
Iar water cooler-ul nostru are un sistem misto la apa fierbinte, copilul nu il poate ataca (cel putin o perioada, pana nu se prinde cum sa faca)
Vivi spune:
Imi cer scuze, dar nu mi-am dat seama ca nu am raspuns la intrebare si nici nu reusesc sa intru prea des pe Forum, desi tare imi place sa citesc tot ce se scrie pe aici. Filtrul a costat cam 1000 euro. A fost cam mult si pt noi, dar asta a fost alegerea noastra si sunt f multumita de alegere. E adevarat ca nu are si sistemul pt incalzirea apei ca la water-cooler, dar partea de filtrare e super si asta ma interesa. Da, kid2003, am ales varianta eSpring.
Va doresc tuturor sa alegeti cat mai bine pentru voi.
O zi minunata si numai bine, pa, pa