Cluj rulz! -63
Raspunsuri - Pagina 19
ralucames spune:
Sunt tare incantata de fetita mea: e asa de cuminte de n-o recunosc... a papat ff bine supica, iar apoi i-am pus doua sarmalute, ca poate poate le-a papa... si le-a papat. Acum s-a dus la culcare cu tata-so, pe care de altfel il si cere la somnic... asa ca is tare happy!!!
Sper ca nu v-am plicti' cu aceasta detaliere de situatie
, dar ea a refuzat de cele mai multe ori sa pape felu doi dupa supica... si-s de-a dreptu impresionata.... S-o vedeti cum reproduce intamplari de la gradi... cum o striga pe una din educatoare sau pe copii pe nume, cum canta non-stop si imi cere sa cant cu ea... e un adevarat deliciu

Acum ma duc sa spal vasele si sa ma reapuc de treaba. Va pup.
minunea vietii mele
flavia maria spune:
Buna fetelor! Sunt in "vizita" acasa...am nascut in 7 noiembrie..am 2 saptamani de spital... simt ca nu mai rezist...am nascut la 33 saptamani ...2400 gr, 47 cm... Alexian Gabriel...totul a fost ok pana miercuri cand dr mi-a spus ca i-a iesit bb-ului o proteina C reactiva pozitiva ceea ce inseamna infectie in organism...e cu antibiotice... Tienam..ceva foarte puternic si are si o perfuzie cu vitamine
...astept sa-i recolteze maine iar sange si miercuri voi sti rezultatele... va rog sa va rugati pentru noi sa fie bine!!!!
Va pup pe toate ! Incerc sa va mai scriu daca mai vin pe acasa!
mama lui Alexian (07.11.2006)si Antonio(29.05.2004)
svety spune:
Flavia, felicitari pentru micut, si sa stii ca ne rugam pentru tine. O sa punem un biletel pt. tine la biserica sa va ajute Dumnezeu sa fiti bine.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu 
carrie spune:
salutare dragutelor
in primul rand Flavia felicitari ptr bb , sa se insanatoseasca grabnic si sa veniti impreuna acasa.asteptam detalii dupa ce va linistiti!
si io-s cam franta!ieri am avut microrevul firmei la Chios, a fost ff fain, ne-am super distrat , am cam dansat, noroc cu Mihai ca m-a mai strunit din zgaltaiala lu bb!![]()
am fost la teatru si noi azi ,din fericire m-am vazut cu Flo si Mariana, din nefericire numai la iesirea noastra cand ele intrau
la theiutza i-a placut tare mult, a fost mai elaborat ca Cenusareasa, eu in schimb m-am anchilozat pe scaunele alea si am murit de cald!
sa va zic alta faza, ai mei au fost la tara ieri si s-au intors cu un pui de pechinez de o luna, 10 cm/10 cm, absolut delicios.azi fie-mea s-a indragostit instant de el, a fost asa happy!asa ca ai mei au acuma motan si catel.noi am fost intotdeauna mari iubitori de animale!
Mariana multa sanatate tatalui tau!!!
Flo super faza cu nenea urat si gol, si Theiutza scoate la perle de mori, imi pare rau ca nu apuc sa vi le pove da si noi am avut una de genu"tati cand ai lipsit tu intr-o seara o venit un nenea instalatoru"
am ras de ne-am spart avem noi o glumita cu instalatorii aratosi care vin sa repare ceva.(ca sa lamuresc dilema fusese un babatai care citea contoarele de apa
)
Roxa, cum a iesit papa!iti admir creativitatea in bucatarie, eu am milioane de retete ca sa ma inspir sa fac ceva!
Ralu pupici la cumintica mica!
duminica placuta
Cristiana
si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
olim spune:
salutare tuturor.
mariana multa sanatate tatalui tau
flavia, felicitari pentru bebe si recuperare rapida
o duminica frumoasa tuturor
dara spune:
Salut tuturor!
Desi va citesc constant, n-am mai scris...
Ma bucur ca nu ne-ati scos de pe listuta.
Am fost si noi la teatru de papusi azi, de la 12.30. Mi-am belit ochii pe-acolo sa va vad pe careva (in ideea ca o sa va recunosc din poze sau de cand v-am vazut la ziua Theei). Nu cred c-am vazut pe nimeni...
Dariei i-a placut tare mult, acum e franta... Dupa ce am iesit mi-a marait ca ei ii e somn si sa mergem cu taxiul... Vorbeam cu tata-so la telefon si a auzit-o si a zis sa duc printesa cu taxi daca asa vrea... Asa ca m-am conformat desi aveam chef sa ne mai plimbam un pic. Ne-au incaltat si de la nu stiu ce partid cu doua baloane de a trebuit sa le car si pe alea dupa mine.
Cristiana, apropo de instalatori, a venit si la mine un coleg sa-mi schimbe un sifon care curgea. Daria a coborat pana la magazin (merge singura la magazinul de jos de la scara) sa-si ia ketchup si mi-a povestit doamna de la magazin ca le-a zis "Mami face pizza, e sus cu un nene de la romstal..." S-au distrat de numa' pe seama ei.
Ieri am fost cu ea in oras; la sora s-a apucat de scandal ca vrea sa manance la fast-food-ul de la etaj, si in gura mare ca ea nu mai poate de foame, ca lasa ca mai cautam papuci si maine, ca s-a plictisit (bad mama, cara copilu' prin oras dupa cizme!)... I-am zis ca nu, ca nu este masa libera... Ei as, a ochit singura masa goala de-acolo. Ne-am asezat si ne-m pus pe asteptat. Ma rog, a venit comanda dupa zeci bune de minute de asteptare, a plimbat un pic mancarea prin farfurie... Inainte sa cerem nota apare un fost de-al meu cu un prieten. Se aseaza la o masa vecina, ma vede, vine sa ma salute. Atat i-a trebuit Dariei. S-a instalat la ei la masa si a inceput interogatoriul. Imi era o jena de ala... Imi intorc capul o secunda si cand ma uit ce facea don'soara?: bea lapte cu banane din paharul tipului (cu un alt pai bineinteles... si ala nu apucase sa bea inca). Cred ca eram rosie ca racu'. Buun, placam intr-un final (dupa ce a binevoit chelnerita sa vina cu nota), ajungem acasa si urca ea prima cu vara-mea, eu oprindu-ma pe la magazin. Cand intru-n casa ce credeti ca-i spunea soacra-mii: "Mami nu vine inca, este la restaurant cu un domn care mi-a dat sa beau din paharul lui...
". Ce-o fi gandit soacra-mea...
Sper ca nu v-am plictisit (sa-mi spuneti daca da, ca io am un sac de perle de-astea care se indeasa in fiecare zi si probabil ca voi mai povesti dac nu ma opriti...).
Flavia, felicitari pentru micut, sa se faca bine si sa veniti curand acasa. (si eu sunt din 7 nov. si am fost micuta la nastere...)
Raluca
cand vrei tu la mess, ca io stau mai mult acum din cauza de sot plecat in delegatie!
Ma bucur sa va scriu din nou, va salut pe toate!
Va pupam!
Dara si Darisor
roxana1974 spune:
gagici, iar sunt pe fuga ca merg sa-mi fac parul si unghiile...ca asa am io chef ![]()
Dara, bine ai revenit
bine ca nu ne-ai uitat
pupam Daria!
Cristiana, sa stii ca nu sunt creativa deloc in bucatarie. Ca sa fac totusi ceva, ma gandesc cu mult timp inainte, am si eu un milion de retete si-mi ia tot atatia ani sa ma apuc de ele...nu-mi place gatitul si nici nu am idei. Eu gatesc odata pe saptamana, sa stii...si de azi incolo o s-o fac mai des ca mi-a vandut o colegutza un pont, am o colega o minune de fata! Adora sa gateasca
!
Theia e o mare figura, te cred. Pana la urma ce faceti cu catelul? In ce te-ai imbracat la micro? Si cat costa please Revelionul la Chios? Io intreb in fiecare an, poate odata si odata tot venim...Daca-mi raspunzi la toate intrebarile, poate-ti dau o reteta simpla si rapida de ceva bun, ce zici? ![]()
Ralucutza, ce figura e Stefania!
Asa fetita cuminte si eu mi-as dori, sa stii...am si numele pregatit...just in case
desi numele Raluca imi place tare mult...cine stie...
rolo, sorooo, unde puii tai umbli????
Simo, musai tre sa pove, baga si tu un ym cand ai timp..cand vii la Cluj? Cred ca te sun luni de la job, doar sa nu uit 
Olim, vad ca doar saluti, mai baga si tu detalii, ce mai faci? Ce-ti mai face soacra ![]()
Flavia Maria, Doamne Ajuta! Felicitari pentru bb si va tinem pumnii sa fie bine!
Florina, 8 minute una'ntruna numai abdomene? Zi fata mica ca si io vreau abdomen beton, baga aici tehnica procesarii burticii! Poate vii si cu program de fese beton, ca te premiem, promit! ![]()
Svety, apropos de filme, cica nu e cine stie ce ala cu Russel Crowe...si mor, ca io tot vreau sa-l vad!
pe curand..revin cu manicihira facuta si cu bigudoantze!
Roxa
PS: Mariana, soro ce mai zici? Sper ca stai mai bine cu moralul...hmm?
mariana tache spune:

Flavia Maria, felicitari pt puiut! Sa-i dea D-zeu sanatate, sa creasca mare si sa fie norocos in viata. De 2 zile intrebam de tine si uite ca ai venit cu vesti; te asteptam curand sa ne mai spui despre voi; ma rog sa revii cu vesti bune. Unde ai nascut?
Svety, daca mai vad ceva promotie te anunt.
Cica asta tine pana in 27 dec si s-ar putea sa mai aduca toagle la pretul asta, dar cine are nervi sa mearga non-stop in Cora sa vada?!
Dara, bine ai revenit; faina faza cu exu` 
Roxana, hm... ai intuit tu ceva!
Cristiana, multumesc; imi pare tare rau ca a iesit asa
; sper sa va gasiti un mester bun.
Raluca, atatea chestii nasoale s-au intamplat in ultimul timp incat m-au secatuit. Stai ca pove acum ultima!
Fetelor, eu m-am saturat de anul asta oribil! Vreau sa se termine odata ca nu mai pot!
Hai sa va zic ultima intamplare nefericita pe care o traim: am un tatic internat in spital si operat la picior! A facut o borsita (boala datorata meseriei de parchetar) care nu s-a mai dat trecuta; si nu inteleg (inca) cauza, dar s-au suprainfectat tesuturile; am fost (jur) la 3 medici toata saptamana asta care a trecut; ultima data chiar vineri; dar nu a stiut sa ne zica d-na conferentiar ca avem probleme
; ieri l-am dus la urgente la chirurgie 1 (cum am ajuns acolo e o poveste lunga); cand l-au vazut aia cum arata si-au pus mainile in cap. Dupa operatie se simte bine; cand l-am intrebat daca il doare operatia mi-a raspuns ca nu se compara cu ce dureri avea inainte
.
A! Si am uitat sa va spun: tata a avut saptamana asta si pneumonie (se pare ca de asta am scapat); nici nu mai stiam la ce medic sa-l duc si de la ce face febra (de la picior sau de la pneumonie).
Cam asta e treaba pe la noi
.
Si ca sa inchei pe un ton mai bucuros: ne-a placut tare mult la teatru de papusi si mie si lui Stefan; muuult mai mult decat cenusereasa. Merita vazut; nu-l ratati luna viitoare!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Oh Doamne, Mariana prin ce ati trecut! Vai de mine!
Sanatate multa tatalui tau si sa se refaca repede. Doamne Ajuta!!! Ma bucur ca sunteti mai bine si sper sa treaca toate ghinioanele si tot greul odata cu anul acesta.
Sa stiti ca asa a fost, anul acesta a fost un an greu si plin de dificultati pentru majoritatea oamenilor. Anul 2007 va fi incomparabil mai bun! Sunt sigura ca si pentru mine va fi asa! Anul asta, stau in pragul familentului
si comunicarea mea cu familia e la limita suportabilului...ma repet, sunt sigura ca 2007 va fi mult mai bun!
Oricum deja ma simt mai bine, tocma' mi-am terminat unghiutzele si am parul pe bigudiuri
se pare ca Serban s-a obisnuit cu ele
Va doresc o seara placuta si o saptamana excelenta tuturor!
Roxa
ralucames spune:
Ciao din nou!
Flavia, felicitari pt. puiutz, sanatate multa si neaparat sa revii cu vesti, speram noi ff bune. Fii sigura ca ne vom ruga pt. sanatatea voastra, sa va ajute Bunul Dumnezeu sa scapati de greu
Roxana soro, esti mortala cu: "rolo, sorooo, unde puii tai umbli????"
Mi te imaginez cu bigudiurile in cap... io nu am reusit decat de 2-3 ori sa stau cu ele, pt. ca nu au nici un efect la parul meu... (mi-ar placea teribil un permanent larg
)
Sper ca previziunile tale cu privire la 2007 sa se adevereasca, nu ca am fi avut probleme mari anul acesta, dar macar sa nu fie mult mai greu decat pana acum... 
Mariana draga, imi pare tare rau ca trebuie sa treaca tatal tau prin atatea greutati... sanatate lui !! iar tie, rabdare si putere pt. a te bucura de ce e frumos in viata

Fii sigura ca trece greul si o sa-l uiti.
Criss., te
. Odihneste-te nitzel dupa zbenguiala de sambata. Bravos!!
Dara, musai sa revii si cu alte picanterii, ca m-am delectat teribil. Pupici micutei printese deja ff pretentioase

Simona (machetutza), oare de ce nu mai scrii??? ne e dor de voi!!!Cum sunteti?? Cum e la servici??
Va pup, mai vin io... (ce de logoree am avut azi... ca sa recuperez din timpul saptamanii
)
minunea vietii mele