Cluj rulz! -63
Raspunsuri - Pagina 18
codruta_grg spune:
Mariana multumesc
.
Gasesc undeva carne tocata de pui sau curcan? Sau trebe sa imi macin eu? Sau prin Manastur stiti undeva unde toaca ei pe loc? (la Kaufland nu)
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Creola spune:

Facem si noi prezenta!
Am fost plecate la Borsa ,in MM pentru 2 saptamani.V-am mai citit dar nu v-am putut scrie deoarece tare rau mergea netul acasa la sora-mea.
Pe acolo a fost un frig si a nins mult de tot...mai un pic si mergeam la schi
....din pacate ne-am intors racite amandoua,acum suntem mai bine .M agandesc sa-i dau si eu la Sarah ceva pentru imunitate ,e a doua raceala intr-o luna ,voi ce-mi recomandati?
Eu ma simt bine ,daca nu m-ar trada burticuta care a inceput sa se rotunjeasca nici n-ai spune ca sunt
,atata doar ca inca ma mai chinuie insomniile.
Ne-am gasit si chirie pe aici pe aproape,in Plopilor si sper sa ne mutam pana vine Mos Craciun!
Va
si va doresc un weekend frumos si linistit!
baby-boom spune:
Servus, fetelor!!!!
Roxana, mi-a fost dor de tine.....
....am avut un program infernal ieri, m-am trezit la 6 jumate si am venit acasa la 11 noaptea....vinerea sucks big...e cea mai nasoala zi din saptamana pt. mine.....
....fetili, miercuri trebuie sa prezentam nejte personaje de desen animate...io mi-am ales Deedee
......si imi da profa' de balet toutou....abia astept...pacat mare ca nu ma vede asta mik....
Mariana, mergem maine la Pungutza??? Maine era, sau aberez???
Mai tre' sa va zic ca al meu sotior m-a asteptat azi cu curatenia facuta in toata casa...am avut azi de la 10 la 2.....si ma grabeam acasa sa trag un shmotru....

....
pup u si revin pe seara!
Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)
" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship
..."
svety spune:
quote:
Originally posted by baby-boom
....fetili, miercuri trebuie sa prezentam nejte personaje de desen animate...io mi-am ales Deedee......si imi da profa' de balet toutou....abia astept...pacat mare ca nu ma vede asta mik....
super e eroina mea preferata. Vezi sa nu uiti dupa ce te batzai "La ce e bun butonul..." Sa-mi zici cum a fost neaparat
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu
baby-boom spune:
Saaa traaaiiitiii
, Svety!!!! Mie-mi place mai mult in engleza....oricum e f. probabil ca nu vom avea voie sa vorbim.....toate ex. de improvizatie se fac numai cu limbaj corporal...ii si zice cursului "Limbaj teatral nonverbal"...tot anul 1 numai asta facem...si dictie, canto si vorbire scenica....si gata!
....mey, asta mik e sadica.....acum ii povestea lu' mihai ca o venit un nene urat la noi
....cand era numai ea si mami...si Mihai o tot intreba si cum arata nenea, etc.....si-mi tot zicea mie: eee, poi voi de astea imi faceti cand sunt plecat...in fine, glumite de astea....am uitat sa va mentionez ca e in pat, in kuru' gol, asteptand sa-i fie pus body-ul...si cum credeti ca l-a descris pe nene???? Urat, gol si statea in pat....mi-a venit rau, frate, ce poate scoate pe gura!!!!!!!!
In ultima vreme inventeaza tot felul de kestii ciudate...a inceput cu povestile, dar vad ca s-a reprofilat si pe real life....
No, merg sa-i arat sotiorului programul de 8 minute/zi de abdomene, pt. un badomen beton de tot!!!!!!! S-a apucat azi, da' mai vrea o data.....
Pup all si noapte buna!!!!
P.s. Mariaaaaaaana???? Maine e Pungutza cu 2 bani????.....elise cand o povesteste nu-si aduce aminte de pungutza cu 2 bani si zice Plasa cu 3 bani!!!!
Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)
" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship
..."
mariana tache spune:
Sunt epuizata.
Va zic alta data de ce.
Florina, mergem maine la punguta cu 2 bani, dar tot asa de la 12.30; de data asta va fi fara MC. as vrea sa imi dai nr tau de tel (ala valabil) sa te sun in caz de ceva.
Creola, eu le-am dat la ai mei flacai ImunoBaby (se cumpara de la Help Net din M Viteazu`) si cred ca a fost f eficient.
Svety, bita era din aia pt lenesi si era cu 150 ron. 
Roxana, nu-i bai ca ai uitat de bani; dar te rog sa nu ma uiti de tot; vreau sa imi pui; nu uita!
Simona, draga de tine! Ce sacrificiu mare ai facut tu pt zan!
Va
si somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
gabri_andrei spune:
Vai ce dor mi-a fost de voi! Forumul asta chiar creaza dependenta,am simtit pe pielea mea zilele astea.
Miercuri am fost programati la control la prof.Miu pt.colita ulcerativa a lui Andrei. Am sperat ca ii va reduce dozele de sulfasalazina si cortizon,dar inca mai trebuie sa asteptam.Am stat doua zile in spital pt.colonoscopie si alte investigatii.Totusi prof.Miu,care e un om deosebit, m-a incurajat si mi-a spus ca fata de acum doua luni inflamatia si rana sint mai reduse si pina la Craciun speram sa ajungem doar la o doza de intretinere.De abia am asteptat sa ajungem acasa,chiar daca au fost doar 2 zile.Eu m-am agitat f.mult,asa sint eu panicarista si acum am niste dureri de stomac de nici indrepta nu ma pot. Oricum nu conteaza,sa fie Andrei bine si atunci ma linistesc si eu.
Le doresc bolnaviorilor multa multa sanatate.Pupici.
PS. Nu stiu de ce nu pot folosi emoticoanele, off.
svety spune:
Mariana, apai imi vine si mie sa-mi smulg paru'. Nasol rau cu bicicleta...mai anunta-ma promotii de astea.
Fetelor, nu stiti daca in Cluj este targ de carte pentru copii?
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu 
roxana1974 spune:

Mariana, nu merge pagina de acasa, sunt asa de suparata...o sa pun luni banii si mai vedem noi...
Gagici, nu prea am kef...nici azi...am ramas de data asta singurica, tre sa-mi spal parul si sa fac mancare...meniul de azi e supa de cartofi cu praz, o reteta ce pare buna, dintr-o revista si tocana de pui cu smantana si precis ca fierb si niste cus cus.
Va
pe toate si poae revin mai incolo...daca nu, pe maine...
Roxa
ralucames spune:

Dragelor, distractie faina la teatrul de papusi!!
Dara, te pup si te
... nu mai avem vreme de un mess....
!!??!!???
Gabiandrei, draga de tine, te cred ca te "imbolnavesti" cand ti-e bolnav copilul, dar fii tare!! ma bucur ca mergeti spre bine, va doresc insanatosire totala si grabnica

Mai Florina, fata ta e mortala toata!! Oare ce le-o mai fi debitand capsoarele cele frumoase si "mici"?? pupici dragi ei si mamicii suprasolicitate! Dar auzi, tati ce a zis la faza cu nenea?? s-a distrat??
Mariana, dar oare cum de esti intr-o stare de "lene", tu, care vesnic ne dadeai energie?? Eu cel putin, te admiram cate poti face in timp ce eu ma plangeam ca-s franta si surmenata.... te
Creola, si eu i-am dat Stefaniei Imunogrip baby, luat de la farmacie mai ieftin decat de la plafar, dar acelasi tip... Cat timp ii fac "trat.", nici macar nu-i curge nasul... dupa cele sase saptamani de imunogrip, a facut o bronsita de toata frumusetea... deci ii dau in continuare, poate scapam iarna asta doar cu atat.
Simona, draga de tine
, vorbim cand te intorci acasa
Sa aveti o zi frumoasa de duminica... ce-mi place ziua de azi, ca ma odihnesc in nestire... (eu si limba italiana
), dar tot mai bine decat la servici
Pa-Pa!!
minunea vietii mele