Timisoara, impreuna (48)!
Raspunsuri - Pagina 17
danitin spune:
Unde bem cafea?????? Dupa ora 13 pot si eu mai devreme numai daca trag chiului, dar vreau cafeaua!!!!!!!!!!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
katik spune:
buna dimineata!
si io vreau cafea dar sunt singura cu amindoi dracusorii si nu pot sa ma duc nici pina la wc da' mai la cafea! ginditi-va si la mine, pls!
consi, bine ai venit!!!!! sedere placuta si la multe povesti despre voi. poate reusim si o intilneala, odata, cindva...![]()
fetelor, io nici n-am apucat sa va urez de craciun, n-am avut net si cind s-a reparat n-a mai mers forumul. dar, acum incep de-acum, sa nu ramin iarasi pe dinafara: sa va aduca 2007 numai bucurii, sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
de craciun am stat pe acasa, au venit finutii la noi, ne-am jucat, am papat etc.etc. am mai fost prin vizite la familion si cam atit.
acu' va pup ca nu ma lasa krisztina sa scriu, trebuie sa facem...
mai revin!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
anda spune:
heei heeei
cine vrea si cine poate azi la mall. mergem sa bem cafeaua aia.
la 5 jumate.
veniti?
anda & iedutz
danitin spune:
Yups! Imi vine sa tip de nervi!!! Cand zic si eu ca am o zi mai lejera se intampla ceva. Ieri noapte au fost iar probleme mari la combinatul de la Pancevo, concentra#355;ia de benzen a fost de 117 micrograme pe metru cub, iar cea de sulf de 56 de microgram. Sunt consemnata la serviciu pana aflam daca Timisoara poate fi afectata, s-ar putea chiar sa plec la sarbi daca se ingroasa treaba. Asa ca 90 la suta ca s-a dus cafeaua mea..............
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
katik spune:
quote:
Originally posted by danitin
Yups! Imi vine sa tip de nervi!!! Cand zic si eu ca am o zi mai lejera se intampla ceva. Ieri noapte au fost iar probleme mari la combinatul de la Pancevo, concentra#355;ia de benzen a fost de 117 micrograme pe metru cub, iar cea de sulf de 56 de microgram. Sunt consemnata la serviciu pana aflam daca Timisoara poate fi afectata, s-ar putea chiar sa plec la sarbi daca se ingroasa treaba. Asa ca 90 la suta ca s-a dus cafeaua mea..............
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
te rugam frumos sa ne tii la curent cu evenimentele.acum e chiar mai nasol decit rindul trecut ca e ceata.

gabirus spune:
Eu vin la cafea! Chiar am nevoie dupa tura de spalat geamuri de azi.
Danitin, ai fost la patinoar? Si noi am fost ieri de la ora 12, pe Parvan. Pe Eva am dat-o la instructor si eu m-am chinuit 1 ora jumate sa evit zeci de pitici care mergeau in toata partile si se mai si aruncau pe sub picioarele mele. Cred ca eram total caraghioasa
Pacat ca nu poti veni azi la patinoar! Sa ne mai tii la curent cu eventimentele.
Mihi, mama draga, nu te slabesc ai tai flacai nici o clipa, asa-i? Cand mai vorbesti cu Irina, transmite-i si din partea mea Sarbatori Fericite si un An Nou cu multa fericire!
Noi am avut un Craciun tihnit si frumos. Parca mai linistit si mai placut decat in alti ani.
De Revelion inca nu stim ce vom face. In ultima instanta bantuim prin oras.
Va pup pe toate!
POZE
Doris-Alina spune:
Halou....vin si eu, o culeg pe Silvana apoi Anda ne culege pe noi, la 17, si pe la 17 si un pic suntem la Mall.
De abia astept sa va vad...
Vine si Alexa, mai tarziu putin...
Ana, am auzit ca esti virusata...sanatate maxima...virozele astea nebune...te sun diseara.
Danitin, deci nu vii?
Offf...schimba-ti meseria, sa fii si tu libera de sarbatori...sa ne mai spui detalii...
Va pup
DORIS si
INES
Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Fetele...aveti programul de Revelion, din Centru...
UNDEVA, IN EUROPA
TIMISOARA, 31.12.2006
DESFASURATORUL EVENIMENTULUI
A. ora 18 Liliacul de Johann Strauss.
Locatie: scena Operei Romane. Spectacol retransmis pe videoproiectoarele 1 si 2 (lateral stanga, dreapta fatada Operei) si pe videoproiectoarele 3 #351;i 4 (lateral stanga, dreapta cub - fantana cu pesti)
B. ora 21,30 :concert rock (prima parte).
ora 21,30-22,05:concert Creature (Germania)
ora 22,05-22,30: concert Bega Blues Band.
ora 22,30 – 23 concert Socialplastic (Germania). Locatie: scena nr. 1.
C. ora 23 – 0,8 spectacol Undeva, in Europa.
Locatie generala: scenele 1 si 2, pasarela centrala fat#259; si platforma - schela centrala
Derulare momente:
1.23 h: Clopotele timpului / + lumini inteligente, dinamice lente
2.23h 0 min. 27 sec.: Geneza / + videoproiectii, dia proiectii cladiri piata, lumini inteligente, lumini arhitecturale
3.23h 2 min. 32 sec.: Corinda / + videoclip / + coregrafie /+ videoproiectii, dia proiectii cladiri piata, lumini inteligente, lumini arhitecturale, lumini scene
4.23 h 7 min. 20 sec.: Calatoria / + efecte pirotehnice / + videoproiectie, dia proiectie cladiri piata, lumini platforma - schela
5.23 h 10 min. 15 sec.: Zborul / + coregrafie / + lumini scene, lumini platforma-schela, lumini inteligente scene, dia proiectie cladiri piata, laser monocrom
6.23 h 13 min. 46 sec.: Noaptea /+ videoclip / + videoproiectii, lumini platforma-schela, dia proiectii cladiri piata, laser policrom
7.23 h 17 min. 4 sec.: Sensul vietii / + coregrafie / + efecte pirotehnice / + lumini platforma-schela, lumini scena, lumini inteligente scene
8.23 h 18 min. 47 sec.: Stramosii / + personaj Calatorul / + coregrafie / + lumini platforma-schela, lumini inteligente platforma-schela, laser monocrom
9.23 h 21 min. 9 sec.: Drumul Banatului / + coregrafie / + personaj Calatorul / + efecte pirotehnice / + proiectii dia cladiri piata, videoproiectii, lumini inteligente scene + pasarela, lumini scene, lumini pasarela
10.23 h 24 min. 57 sec.: Lumina / + videoclip / + efecte pirotehnice / + laser monocrom, laser policrom, lumini pasarela platforma-schela
11.23 h 31 min. 7 sec.: Piatra Scrisa / + coregrafie / + lumini scene, lumini, dia proiectii cladiri piata, pasarela, lumini platforma-schela, dia proiectii cladiri piata, proiectii video
12.23 h 37 min. 35 sec.: Masina timpului / + video proiectie, dia proiectie cladiri piata, lumini inteligente, ambient + scene
13.23 h 42 min. 10 sec.: Singuri suntem / + efecte pirotehnice / + lumini inteligente, laser monocrom, laser policrom, lumini arhitecturale
14.23 h 44 min. 21 sec.: Pasarea maiastra / + coregrafie / + dia proiectii cladiri piata, videoproiectie, lumini inteligente scena, lumini scene, lumini pasarela, lumini platforma-schela
15.23 h 47 min. 51 sec.: Binecuvantati animalele si copiii / + coregrafie / + personaj Calatorul / + diaproiectii cladiri pia#355;a, videoproiectii, lumini inteligente, lumini arhitecturale
16.23 h 55 min. 56 sec.: Imn / + solist / + coregrafie / + efecte pirotehnice / + laser monocrom, laser policrom, lumina platforma-schela, lumini inteligente pasarela fata
17.23 h 59 min. 45 sec.: Ceasul / videoproiectie, diaproiectie cladiri piata, lumini inteligente, laser policrom
18.0h 00 min. 00 sec.: Artificii / + efecte pirotehnice de in#259;ltime mare / lumini scene, lumini platforma-schela, lumini inteligente, videoproiectii, diaproiectii cladiri piata, lumini arhitecturale, laser monocrom, laser policrom, lumini pasarela
19.0h 6 min. 0 sec.:Final / lumini scene, lumini platforma-schela, lumini inteligente, videoproiectii, diaproiectii cladiri piata, lumini arhitecturale, laser policrom, lumini pasarela
D. ora 00,8 – 00,15 discursurile Presedintelui CJT si al Primarului Timisoarei.
Loca#355;ie: pasarela centrala
E. ora 00,15 – concert rock (partea a II-a)
ora 00,15 – 00,45:concert Blazzaj.
Loca#355;ie: scena nr. 2
ora 00,45 – 01,15 concert Blue Station.
Loca#355;ie: scena nr. 1
ora 01,15 – 02,00 concert Cargo.
Loca#355;ie: scena nr. 2
DORIS si
INES
Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
danitin spune:
Ceea ce va spun eu acum sunt, in mare parte, informatii neoficiale deci luati-le ca pe simple sfaturi. Cei de la Prefectura au luat legatura cu Ministerul Mediului din Serbia in legatura cu incidentul de azi noapte. Cei de acolo spun ca nu a avut loc nici o explozie sau accident iar mirosul urat de pe strazi si concentratiile mai de substante periculoase s-au inregistrat din cauza cetii. Asta e varianta neoficiala. Din zvonuri reiese insa ca ar fi fost o defectiune tehnica si a scapat in aer un nor de substante toxice. Pana cum la statiile de monitorizare din Romania NU s-au inregistrat concentratii periculoase dar parerea mea sincera despre modul lor de functionare e execrabila. Asa ca, astazi si maine NU scot Spiridusul afara decat daca aud ceva care sa ma linisteasca. Va tin si pe voi la curent.
Doris n-am scos inca Spiridusul pe gheata ca am ajuns tot seara tarziu si era prea frig. Poate maine ca teoretic sunt libera... Eu as vrea sa o invat chiar eu sa patineze - doar am facvut performanta in domeniu - dar poate ca e prea mititica pentru patine. Mai intai sa vad cat avant are si hotorasc pe urma .... Ce faci de revel, mergi in Piata?
Kaik pupici la odoarele tale!
Hai ca ma iau astia sa lucrez
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
katik spune:
salutare fetelor!
nu ziceti nimik de intilneala, ai????![]()
am intrat repede, repede sa va urez sa aveti un an nou fericit, cu sanatate, numai bucurii, tot ce va doriti, alaturi de cei dragi voua!!!!
LA MULTI ANI!!!1 sa ne vedem cu bine in 2007 si...in europa!!!!