Timisoara, impreuna (48)!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Dragelor, a mai trecut un an...un an greu, dar foarte bun per ansamblu.
Ma bucur ca am fost aici, cu voi, impreuna...la bine si la greu, la bucurii si la necazuri.

Va doresc tuturor un An Nou 2007, foarte bun, plin de vise si sperante, de sanatate,
Fie ca 2007 sa fie un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese.

La multi ani voua...
La multi ani, Impreuna Timisoara...si la cat mai multe capitole in anul care vine!

Si cel mai important:
Petrecere frumoasa, acolo unde veti fi la cumpana dintre ani!

DORIS siINES

Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

LA MULTI ANI 2007!!!!
Un An Nou plin de realizari cu multa sanatate!!

Sa ne auzim cu bine in anul urmator

pupici la toata lumea

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

LA MULTI ANI 2007

la multi ani fetele, sa aveti un an bun, mai bun ca 2006, multa sanatate, fericire si numai bucurii!!!
distractie placuta oriunde va aflati!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao fetelor si LA MULTI ANI!!!!

Va doresc ca anul 2007 sa va fie unul cat se poate de frumos, sa vi se implineasca toate visele, sa fiti sanatoase voi si cei dragi voua, sa aveti belsug in case si pace in inimi!

Imi pare rau ca nu am ajuns la intalneala de la Mall dar am stat pana in ultimul moment in pozitie de start, era vorba sa mergem pana la Pancevo. Pana la urma s-a hotarat ca nu are rost, era si cam periculos, se pare ca cei de acolo ar face orice ca sa musamalizeze accidentele si scaparile de noxe. Sa speram ca nu o sa se intample ceva cu adevarat grav!
Gabi, am ajuns intr-un final la patinoar, tot pe Parvan. Nu as fi crezut ca reusesc sa ma dezobisnuiesc asa repede de patinat. Dar dupa vreo doua ture mi-am rvenit, doar ca m-am ales cu o febra musculara de toata frumusetea, si cu o vanataie pe genunghi, ca mi-a dat Spiridusul peste patine si m-am imburdat. Cat despre Lori e prea mica pentru lectii cu instructorul dar ii place sa derapeze pe langa mine asa ca o sa mai mergem
Doris, multumesc de urare, sper sa fie un an bun, mai ales din punct de vedere profesional ca pe celelalte fronturi nu ma pot plange.
Ana tu nu zici nimic, hai ca e nevoie de o de la tine sa inceapa anul bine!
Mihi, nu te lasa trupa sa respiri ... dar astept si de la tine povesti de la Revelion.
Silva noutati?
Pako, tu ce ai facut de Revel?

Noi am stat pana la 12 in casa, cu spiridusul, am iesit sa vedem focurile de artificii dupa care ne-am dus la o petrecere cu prietenii. A fost asa de fain ca nu am simtit cum s-a facut dimineata. Am dansat muuult, am baut sampanie albastra - nu prea grozava la gust dar arata misto, am mancat purcel de lapte facut pe protap...In 1 am fost out pentru patrie, am dormit aproape toata ziua, azi am venit scurt pe la lucru ca de maine incepe iarasi hora.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

LA MULTI ANI !!! MULTA FERICIRE SI BUCURII SA VA ADUCA 2007
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dragelor,
LA MULTI ANI! in 2007...Noul An sa va aduca multe impliniri si realizari,pe toate planurile,sanatate,bucurie si multa fericire!

Multe nu prea am a va spune...la noi Mosu' a venit cu darurile dorite si fiecare a capatat ce si-a dorit,in mai mare sau mai mica masura...
Apoi de Anul Nou eu si copiii am serbat cu suc si antibiotic,ca ne-a pocnit o viroza respiratorie de toata frumusetea...Si cu toate astea nu am ratat focurile de artificii din noaptea de revel din Pta Operei....
Azi dimineata am dus-o si eu pe Luana la gradi si a fost unica si singura studenta....asa ca acum suntem amandoua la birou la mine...
Ne-am revenit cat de cat cu raceala....inca mai tusim,dar ne rvenim incet-incet...
Pana una alta sa aveti o zi cat mai buna si sa auzim de bine!Pup fetele!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Hellooooooo.....
Ce vreme p-afara!Este?
Ai mei au starns bradul acasa....de la etajul doi,pana la parter,la gunoi...au mai ramas doar crengile goale de el,ca restul,adica acele ,s-au imprastiat din sufragerie pana la parter pe casa scarilor...Au aspirat ai mei...de trei saci de aspirator au scos din casa,pline cu ace si tot au mai ramas infipte in covor....
Io azi fac snitele....voi ce mai gatiti?
Si acum pap cereale cu lapte,ca mi s-a cam pus de porcarii...insa n-am nici o sansa cu carnivorii de acasa...
Aseara am halit mamaliga cu branza,unt si smantana...
Ce sa va mai scriu?
Hai mai bagati si voi o veste,poveste ceva....ca plange pagina...
Pupaturi si sa auzim de bine!

Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana68 spune:

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANUL 2007 SA VA ADUCA MAI MULTE BUCURII, SANATATE SI REALIZARI PE TOATE PLANURILE.
Cam tirziu am aparut si eu, dar am fost plecati la munte la Riusor in jud. Hunedoara de revel. A fost super fain. Am facut in nopatea de revel foc de tabara pe pirtia de schi la ora 12 nopatea si am baut sampanie si vin fiert din termos. Pentru Robert a fost primul revelion si s-a culcat la ora 1. A fost super incintat mai ales de artificii de care la inceput s-a speriat. Zapada pentru schiat nu a fost spre dezamagirea lui Zoli datr pentru copii a fost super fain pentru saniuta.
va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao fetelor!

Ai dreptate Ana, cam liniste pe aici, da or fi avand fetele vacanta din aia prelungita, pana in 8... Ma bucur ca esi mai bine cu raceala, cel putin asa am dedus eu dupa ton. Ce poveste .... eu iar duc lipsa cronica de energie, ma ia o somnolenta de nu mai pot! In plus iar mi s-a inflamat gingia in jurul maselei de mine si asta ma scoate din sarite - durerea si perspectiva dentistului. Partea buna e ca sotiorul zice sa mergem in weekend pe Semenic. Daca reusesc sa ma mobilizez cred ca mi-ar prinde bine iesirea.
Diana mi-ai deschis apetitul cu povestea despre zapada.
Gabi, tu nu mai dai pe aici, mai ales ca vreau sa te intreb ceva: tu mi-ai recomandat antiinsomnie ceaiul Pharaos Dreams de la carturesti? Ca in sfarsit l-am gasit, mi-am facut o cana da mi se pare foarte .... iute. Nu l-am preparat eu cu trebuie sau chiara asa gust trebuie sa aiba?

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

'Neata ,

Iaca-ma-s prima,cu noaptea in cap...Ploua afara,ceea ce ma enerveaza cumplit,dar ata ete!
Dana...nasoala treaba asta cu oboseala ta...nush ce sa-ti zic insa mie deja mi se pare cam dubioasa treaba...poate ar trebui sa faci niste investigatii medicale,ca e deja ceva vreme de cand spui ca te-a ajuns oboseala si asta nu suna deloc bine.Nu vreau sa te sperii...zic si eu,privind din exteriorul problemei!
In alta ordine de idei...asa m-as duce si io la o zapadaaaaa...da unde-i nema puterintza,nema chichirez galceava...o vorba de prin Dobrogea....adicatelea vream sa spun ca nu prea ne tin puterile financiare...si nici papuci de iarna sau macar lanturi pentru Toyo nu avem...asa ca...mai amanam...Misto ca mergeti si distractie maxima sa aveti!

May restul gagicilor...ce mai faceti,fete?Sunteti,cum scrie Dana,in vacanta prelunga?!
Na,plec si io ca-i gatata cafa si va urez o zi buna,chit ca ploua...Pup!

Ea e TOYO...

Mergi la inceput