Timisoara, impreuna (48)!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Buna seara mamici din Timisoara!

Chiar cautam zilele trecute si un subiect cu timisorencele, pentru ca observasem ca sunt cu fete din mai toate orasele mari. Cred ca sunt cam incoerenta la ora asta, dar sunt rupta de oboseala si n-am terminat inca treaba. Sper ca o sa ma primiti si pe mine!

Katik poate sa dea referinte!

Va pup! Ma intorc la

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara, Timisoara!

Consi, un calduros Bun Venit de la noi!
Sa-ti traiasca Luca...
Spune-ne cate ceva despre voi...

Danitin, draga mea...vezi ca eu mai cred inca in Mos Craciun...da unchiul tau ala o fi real?
O chemam pe Ana sa-l faca real, printr-o vraja supercalifragelistica...
Multumim mult de gandurile tale frumoase...si la anul vom fi tot aici...

Mey, da stati un pic...deja faceti urarile? ca eu nu mi-am pregatit discursul de sfarsit de an...il pregatesc pentru 24, in Ajun, nu mai da nimeni pe aici atunci?

Ana, eu nu-ti urez inca...in 24, va urez la toate...va trimit si felicitari pe mail...pana atunci sa aveti spor la sarmale...si armonie si caldura sufleteasca la impodobirea bradului!

DORIS siINES

Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Buna Dimineata ...la Mos Ajun
Ne dati ori nu ne dati?
Fasole cu carnati???

Dragelor, e Ajunul Craciunului...

Va doresc ca Magia Sfantului Craciun sa va cuprinda si sa va poarte pe aripile sale pana veti atinge cu degetele bolta cereasca si veti culege un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi
in casele si in inimile voastre.

CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi!

DORIS siINES

Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna seara ...noi suntem in Pitesti...sper sa nu nasc pe aici...

am intrat sa va urez si eu din tot sufletul Sarbatori Fericite si un An Nou fericit plin de realizari!!

pup pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana68 spune:

Salutare gagici,
Craciun fericit.
Sper ca Mosul v-a adus multe cadouri voua si familiei, si in special sanatate si multA bucurie de la spiridusii vostri.

Se zvoneste ca pe seara,
Cineva o sa apara,
Pe furis pe la balcon,
Pe fereastra sau pe horn,
Vine, vine MOS CRACIUN cu vesti bune de la drum:
Astazi s-a nascut Cristos ,Mesia chip luminos.
CRACIUN FERICIT
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!! 2007 sa fie un an mai bun.

Va urez de acuma pentru ca eu plec la munte si ne intoarcem in data de 02.01.

Va pupicesc si va doresc distractie maxima in noaptea dintre ani.
LA MULTI ANI 2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao fetelor! Cum v-ati distrat de Craciun? La noi a fost super, perfect as putea spune iar Spiridusul a fost in al noulea cer. Azi am venit scurt pe la serviciu dar ma asteapta sotiorul deloc incantat de incursiune asa ca scurtut, scurtut va doresc o saptamana de vis si un sfarsit de an plin de bucurii! Sper sa mai ne auzim pana de Revelion! A propos, ce planuri aveti?

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Fetele mele...va urez An Nou fericit...sper sa apuc sa mai intru anu asta ca am multe de bine sa va urez...acu tre sa fug sa fac mancare...ca vine zmeu acasa...

Am prins un moment sa intru ca dormeau copiii si am vrut sa urez tuturor timisorencelor mele dragi La multzi ani...da se pare ca voi continua mai incolo...ca intre timp Arpi s-a trezit...si Tati a sunat ca vine acasa...si io nu facui spagetttile promise...

vA PUP Si revin sa va mai pove de noi...

mihio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

fetileee...m-o apucat...
dor de voi de nebunesc. nu ne vedem maine la o cafea???

anda & iedutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mihi, ciao, draga, am tot sperat ca revi dar pe semne ca ai tai te-au acaparat! Oricum, merci de SMS .... iti trimit eu ca de curand un mesaj luuuung, numa sa am timp sa scriu
Anda, pai cand si cum, propune tu....

No, hai ca mai intru maine, ca acu fug de la lucru, am promis Spiridusului ca-l duc la patinoar. Ea ca ea, da eu ca n-am mai pus patinele in picioare de zece ani, poate fac vre-o figura din aia de nu ma mai pot aduna...

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Salutare...

Si noi am petrecut un Craciun minunat, de vis...
Toata familia reunita, in jurul bradului, apoi in prima zi, la nasa Vali si la David, la finii nostri, a fost super.
A venit si Mosul la Ines, un mos tanar si atletic...de vreo 1,90.
Pai, haideti, care poate maine, la cat si unde bem o cafea...si mie mi-e tare dor de voi...
Va pup...

DORIS siINES

Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput