Lista de rugaciune!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Fetelor mai e valabila lista?Imi cer scuze daca nu am fost atenta ,dar rugaciunile se fac in fiecare seara?Vreau sa ma alatur voua in rugaciune,pentru ca sotul meu sa se intoarca acasa cat mai curandsi drama familiei mele sa ia sfarsit(mentionez ca nu e vorba de o alta femeie).m-as bucura sa ne rugam toate, in fiecare zi daca s-ar putea.

mamica de zmeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Am uitat sa precizez numele de botez al sotului meu Ciprian Iosif.Domnul sa ne ajute.

mamica de zmeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by sheherezada

As vrea si eu sa ma rog pentru ca intr-o buna zi Dumnezeu sa imi dea si mie un copilas si sa-mi redea linistea pe care mi-am pierdut-o.

Florentina

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Doamne ajuta , Florentina!
Te-am adaugat in listutza.

Cu mult drag, Nana.

Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adela achim

Ma rog si eu ca Dumnezeu sa dea sanatate la toata lumea,si in special Mirelei care acum are atata nevoie,si sotului meu Florin.Si ma mai rog ca Dumnezeu sa ne binecuvainteze cu copii sanatosi...
Doamne ajuta!

ADELA

Te-am adaugat in listuta.
Numai bine!

Cu mult drag, Nana.

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emicris

Am uitat sa precizez numele de botez al sotului meu Ciprian Iosif.Domnul sa ne ajute.

mamica de zmeu

Te-am adaugat in listuta!

Cu mult drag, Nana.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirunda

Pai daca vreti, daca va convine mai tarziu la mai multe fete, putem schimba ora, nu? De ex ora 22,30H a Romaniei? Ce parere aveti?
E drept ca fetele cu copii la ora 9 nu prea sunt libere...

Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Din Germania in Franta...Europa este casa mea!

Referitor la ora, daca vreti modificarea orei din nou, o putem face desigur, nu este nici o problema, numai sa ne punem de acord care sa fie aceasta.

Cu mult drag, Nana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

si pentru mine ar fi bine la 23....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

fetelor, cred ca ar trebui sa ne rugam si pentru una dintre noi care are mari probleme de sanatate. Este vorba de Iustina sau cum apare pe forum Stinu. Sa ii dea Dumnezeu insanatosire grabnica si puterea pentru a-si creste cei doi copii pe care ii are.

Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Nana, cred ca sunt multe fete ce vor mai tarziu...eu zic sa facem un "sondaj", sa vedem ce ora convine la mai multe fete de aici, intre 21 si 23h, ora Romaniei...eu sunt pentru ora 23h...Mirunda

Mergi la inceput

Si eu subscriu ptr ora 23!

Cu mult drag, Nana.

Mergi la inceput