Lista de rugaciune!
Raspunsuri - Pagina 6
ECMI spune:
Sa ne hotaram fuguta asupra orei, ca maine-i vineri si ramanem ....
Eu sunt de acord cu ora 23(RO).
Maria si Ilinca
La plimbare
sheherezada spune:
Eu ma trezesc dimineata foarte devreme (5,30) asa ca la 23 dorm.Daca s-ar putea mai repede?Undeva intre 21-22?
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
olim spune:
Eu ajung pe 21 acasa, deci ar fii bine si la 23, dar cum va este voua bine
aS VREA SA VA rugati pentru sotul meu Marius sa ii treaca durerea de la picior, pentru sora mea Delia sa treaca cu bine anul scolar si sa fie sanatoasa, pentru bunica mea draga Cristina, sa o tina Dumnezeu inca multi ani, si pentru vecina mea Nuta, sa fie sanatoasa si sa aiba grija de sora mea, si pentru mine, pentru bunastarea , sanatatea si linistea familiei mele, si pentru tatal meu.
Mulrumesc tuturor si Dumnezeu sa ne ajute pe toti
jesia spune:
Ma alatur si eu voua
Jesia se roaga lui Doamne Doamne sa o ajute sa-si cumpere casa si sa fie sanatosi membrii familiei ei
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
jesia spune:
Eu nu am net acasa si nu pot sa vin dupa ora 18:00 (cand plec de la birou)
Pot sa deleg pe altcineva? De fapt vrea cineva sa ma ajute?
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
cami21 spune:
Ne primiti si pe noi?Vreau sa ma rog pt.Andrei, fiul meu cel mic, aflat intr-un mare impas, sa aiba SANSA sa traiasca,sa-l ajute DD sa treaca peste aceasta boala necrutatoare, pentru fiul meu cel mare,Tibi,pt.sotul meu,Nicusor, sa putem sa trecem peste toate necazurile.
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by olim
Eu ajung pe 21 acasa, deci ar fii bine si la 23, dar cum va este voua bine
aS VREA SA VA rugati pentru sotul meu Marius sa ii treaca durerea de la picior, pentru sora mea Delia sa treaca cu bine anul scolar si sa fie sanatoasa, pentru bunica mea draga Cristina, sa o tina Dumnezeu inca multi ani, si pentru vecina mea Nuta, sa fie sanatoasa si sa aiba grija de sora mea, si pentru mine, pentru bunastarea , sanatatea si linistea familiei mele, si pentru tatal meu.
Mulrumesc tuturor si Dumnezeu sa ne ajute pe toti
Doamne ajuta!
Te-am adaugat in listutza!
Cu mult drag, Nana.
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."