Lista de rugaciune!
Raspunsuri - Pagina 4
olim spune:
nana mototc
Si eu cred ca e mai bine ora 21, la noi e 20 si imi vine bine.
DUMNEZEU SA NE AJUTE TUTUROR!
Mirunda spune:
Voi cum v-ai gandit sa faceti? Eu cred ca o sa imprim listuta lui Nana, si la ora 20 (adica 21 acasa in Romania), o sa aprind o lumanare, o sa ma rog, si o sa imi inchipui ca, noi toate de aici, facem un cerc de rugacine si de ganduri bune, unii catre ceilalti, si toti catre ...TOT...
Va , si pe diseara, cu ganduri bune!
Mirunda
Mirunda spune:
Am uitat, nu stiu cat e de important, caci Bunul Dumnezeu nu are nevoie, cred, de nume ca sa ne stie pe fiecare, pana la ultimul atom, dar...noi oamenii, poate ca da...nu ar fi bine sa ne dam numele de botez, pe lista? Voi ce parere aveti?
Cu drag,
Mirunda (=Monica)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Mirunda
Am uitat, nu stiu cat e de important, caci Bunul Dumnezeu nu are nevoie, cred, de nume ca sa ne stie pe fiecare, pana la ultimul atom, dar...noi oamenii, poate ca da...nu ar fi bine sa ne dam numele de botez, pe lista? Voi ce parere aveti?
Cu drag,
Mirunda (=Monica)
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Din Germania in Franta...Europa este casa mea!
Pai eu chiar asa ma gandisem, sa trecem numele de botez, caci la biserica de fiecare data suntem intrebati de numele de botez.
Cu mult drag, Nana.
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
adela achim spune:
Ma rog si eu ca Dumnezeu sa dea sanatate la toata lumea,si in special Mirelei care acum are atata nevoie,si sotului meu Florin.Si ma mai rog ca Dumnezeu sa ne binecuvainteze cu copii sanatosi...
Doamne ajuta!
ADELA
sheherezada spune:
As vrea si eu sa ma rog pentru ca intr-o buna zi Dumnezeu sa imi dea si mie un copilas si sa-mi redea linistea pe care mi-am pierdut-o.
Florentina
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
daniella4 spune:
Nana, multumim mult!
...daca nu e cu suparare, Alexis e Alexandru pe numele de botez, noi ii zicem Alexis.
Eu cred ca ma voi ruga mai tarziu pe la 11.00 din motive de baie de bb, papa de bb, culcare etc, doar atunci scap de toate si ma pot concentra.
Mirunda spune:
Pai daca vreti, daca va convine mai tarziu la mai multe fete, putem schimba ora, nu? De ex ora 22,30H a Romaniei? Ce parere aveti?
E drept ca fetele cu copii la ora 9 nu prea sunt libere...
Mirunda