Lista de rugaciune!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iully spune:

As vrea sa va rugati pentru armonie in familia mea,pentru baietelul meu Cristian si pentru examenul pe care-l am de dat in noiembrie.
Va multumesc!!

Iuliana si Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu as vrea sa ne rugam pentru armonie in toate familiile si pentru a fii sanatosi.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Nana, o si un pentru ca ai preluat initiativa! O sa ma rog si eu alaturi de voi, pentru o viata in sanatate si armonie a celor dragi mie, pentru fetita mea Mara, pentru voi, fiecare dintre cei ce aveti nevoie de asta, si ...pentru un lucru tare important zic eu...pace si armonie in aceasta lume mult prea zbuciumata de crime si razboaie...

Oare ati fi de acord sa schimbam ora, vineri seara, dar un pic mai tarziu, la ora 21 a Romaniei?

Cu drag, si ma bucur tare mult de aceasta initiativa, caci gandurile voastre bune, luminita ce o vom aprinde atunci, impreuna, ne va ajuta mult pe toti, sunt sigura...

Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Acesta e cel mai frumos subiect de pe DC!!

Daca se poate, rugati-va si:

-ptr micul samburel din burtica mea, sa creasca mare si sanatos
-ptr iubitul meu copilas - David-Andrei - sa mi-l tina Dumnezeu sanatos,si sa ma ajute sa ii sadesc dragostea ptr EL in sufletul sau mic;
-ptr sotul meu Cristian
-ptr parintii mei Ioana si Ion
-ptr fratele si cumnata mea: Cosmin si Iulia, care vor avea un baietel in noiembrie - sa ii ajute Dumnezeu
-ptr socrii mei care nu sunt f sanatosi: Dorica si Valentin

Am sa ma rog si eu ptr toti ai vostri!

Cum spunea si Mirunda: se poate la 21h ora Romaniei? Ptr noi e 20h si sunt sigur acasa. La 7 sunt inca pe drum..

Va multumesc si va trimit la toti/toate un pupic si un gand bun!

Luminita

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by iully

As vrea sa va rugati pentru armonie in familia mea,pentru baietelul meu Cristian si pentru examenul pe care-l am de dat in noiembrie.
Va multumesc!!

Iuliana si Cristian

Rezolvat! Multa bafta la examen!

Cu mult drag, Nana.

Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Eu as vrea sa ne rugam pentru armonie in toate familiile si pentru a fii sanatosi.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Doamne ajuta! Am adaugat in listutza.

Cu mult drag, Nana.

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirunda

Nana, o si un pentru ca ai preluat initiativa! O sa ma rog si eu alaturi de voi, pentru o viata in sanatate si armonie a celor dragi mie, pentru fetita mea Mara, pentru voi, fiecare dintre cei ce aveti nevoie de asta, si ...pentru un lucru tare important zic eu...pace si armonie in aceasta lume mult prea zbuciumata de crime si razboaie...

Oare ati fi de acord sa schimbam ora, vineri seara, dar un pic mai tarziu, la ora 21 a Romaniei?

Cu drag, si ma bucur tare mult de aceasta initiativa, caci gandurile voastre bune, luminita ce o vom aprinde atunci, impreuna, ne va ajuta mult pe toti, sunt sigura...

Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Din Germania in Franta...Europa este casa mea!

E ok din partea mea ora 21, bineinteles daca toti ceilalti sunt si ei de acord.

Cu mult drag, Nana.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by spic de grau

Acesta e cel mai frumos subiect de pe DC!!

Daca se poate, rugati-va si:

-ptr micul samburel din burtica mea, sa creasca mare si sanatos
-ptr iubitul meu copilas - David-Andrei - sa mi-l tina Dumnezeu sanatos,si sa ma ajute sa ii sadesc dragostea ptr EL in sufletul sau mic;
-ptr sotul meu Cristian
-ptr parintii mei Ioana si Ion
-ptr fratele si cumnata mea: Cosmin si Iulia, care vor avea un baietel in noiembrie - sa ii ajute Dumnezeu
-ptr socrii mei care nu sunt f sanatosi: Dorica si Valentin

Am sa ma rog si eu ptr toti ai vostri!

Cum spunea si Mirunda: se poate la 21h ora Romaniei? Ptr noi e 20h si sunt sigur acasa. La 7 sunt inca pe drum..

Va multumesc si va trimit la toti/toate un pupic si un gand bun!

Luminita

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Luminita, te-am trecut si pe tine, si am scris in josul paginii ora 21.
Numai bine

Cu mult drag, Nana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Mantuitorul Hristos a spus: atunci cand se roaga doi sau mai multi sunt si Eu intre ei. Astfel, rugaciunea are putere mai mare. Ma alatur si eu grupului si ma voi ruga de cate ori voi putea pentru noi toti, pentru fetita mea Anna Maria Angela, pentru sotul meu Marius Radu si pentru parintii nostri Alexandru, Elena, Ion si Lucia, pentru surorile noastre si familiile lor.
Doamne ajuta!

Mary si Anna Maria- 08.04.2006

Mergi la inceput

Gata, Marilena, te-am adaugat in listutza.

Cu mult drag, Nana.

Mergi la inceput