Lista de rugaciune!
Raspunsuri - Pagina 16
anisor1213 spune:
Buna, sint noua aici si sunt super fericita ca sint mamica in 16 sapt, dupa ce ne-am rugat de foarte mult timp. Acum nu mai lucrez pentru ca mia fost rau si ne este foarte greu financiar. As vrea daca se poate o rugaciune pentru spor in casa, si dechiderea drumurilor. Vrem sa facem un Daycare si nu prea merge si nu as vrea sa renuntam dar avem nevoie de copii sa vina. Cel mai rau ma doare sufletul ca nu voi putea sa fiu linistita pentru primul nostru bebe. Ma simt ca sintem la marginea prapastiei si nu mai stiu la cine sa apelez, dar stiu ca la Dumnezeu este sigur. Va rog, orice sfat este bine primit si va multumesc dinainte. Doame ajuta pe toata lumea!!
Anita si Sorin
olim spune:
Anita, sa va ajute Dumnezeu in toate proiectele pe care le aveti ca sa ii puteti oferi tot ce vreti copilului vostru.
ulta sanatate tuturor
+11
rali spune:
Multa sanatate Raluca! Doamne ajuta!
Anita - sarcina usoara si stai linistita Dumnezeu o sa va dea putere si o sa fie totul bine! De cand am nascut pot spune ca ne merge foarte bine d.p.v. financiar si nu numai!
Fetele sunt noua aici... a ramas ca zi de rugaciune vinerea ora 23 (ora Romaniei)?
Nana - am vazut ca nu ai mai postat aici din februarie - totul este in regula cu sarcina, da? Te asteptam cu vesti...
Doamne Ajuta!
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)
Happiness_4_us spune:
Am actualizat listutza de rugaciune.
Multa sanatate ptr Ralu-pisi. Suntem alaturi de tine si ne rugam ca pe 14 mai Domnul sa fie cu tine!
Rali multa sanatate tuturor si in special tatalui.
Anisor, sa dea Domnul ca tot ce veti intreprinde sa fie asa cum va doriti!
Chiar daca nu am mai scris, am urmarit ce se intmapla aici. Din lipsa de timp nu am putut actualiza listutza si ptr asta imi cer scuze.
Sarcina decurge normal, multumesc din suflet de intrebare.
Pupici si multa sanatate!
Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
IreneCAM spune:
Buna! Ce subiect frumos...Ma alatur si eu voua. Ma rog pentru sanatatea mea si a sotului meu, pentru ca Dumnezeu sa ne dea putere sa nu ne pierdem speranta si pentru a avea copilasii sanatosi pe care ii dorim. Pentru familiile noastre si pentru cumnata mea Laura, pentru o nastere usoara si pentru ca micutul meu nepotel ce se va naste sa fie sanatos.
IreneCAM spune:
Sa ne rugam impreuna si pentru toate fetele minunate care isi doresc un copil, pentru ca Dumnezeu sa se indure si sa le daruiasca sufletelul pe care si-l doresc.
Happiness_4_us spune:
Irene, am actualizat!
Doamne ajuta si numai bine!
Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
ralu pisi spune:
quote:
Originally posted by Marilena12
Buna fetelor, vreau sa va rog sa spuneti o rugaciune pentru Raluca (Ralu pisi), prietena noastra de pe forum, care la 29 de ani, mamica fericita a unei fetite de 11 luni, a fost diagnosticata cu cancer de san.
Are nevoie de noi, sa ne rugam pt ea, deoarece, pe 14 mai va fi operata si va incepe tratamentul. Sa o ajute Dumnezeu sa se vindece si sa-si creasca pruncuta atat de mica, alaturi de sotul ei.
Marilenanu pot sa spun decat ca mi-au dat lacrimile! (si asta ziua la servici intr-un birou plin). Mai mult nu am cuvinte sa spun!
rali spune:
Nana ma bucur ca esti bine si iti doresc sarcina usoara! Am intrat pe pozicile tale si am vazut ecografiile...si mi-am adus aminte de sarcina mea... ce repede trece timpul... imediat o iti tii puiutul in brate...
IreneCAM - sa dea Dumnezeu sa vi se implineasca ruga cat mai curand...
Ralupisi- multa, multa sanatate si putere!
Am si eu o mica intrebare... cum va rugati voi vineri seara? Eu am spus rugaciunea de vineri si dupa aceea am citit listuta... e bine?... stiu ca suna ciudat intrebarea... dar ma intreb daca fac bine...ca recunosc nu prea stiu sa fac rugaciuni...
Multa sanatate!
Doamne ajuta!
(31.01.2007)