Lista de rugaciune!
Raspunsuri - Pagina 17
Marilena12 spune:
Rali, este bine sa te rogi asa cum poti tu in fiecare moment. Eu, de exemplu, daca sunt culcata deja in pat, nu ezit sa ma rog in inima mea, stiu ca Domnul aude fiecare rugaciune chiar si sub forma unui gand frumos. Este bine daca poti, sa te rogi asezata in genunchi, daca poti aprinde o lumanare e si mai bine, poti citi anumite rugaciuni, poti spune rugaciuni pentru persoanele pentru care te rogi, poti citi psalmi, poti canta, daca stii, orice forma de rugaciune, daca e spusa din suflet, este primita de Dumnezeu.
Raluca, sper ca esti bine, sunt alaturi de tine cu tot sufletul, te asteptam printre noi!
Mari
Theiuta spune:
Buna dimineata!
Fetelor haideti sa ne rugam pentru Ioana(Diplodocus).Sotul ei a avut un grav accident de masina. Este la spital cu corpul zdrobit.Va rog, haideti sa ne rugam!!!
Theiuta
poze cu Nicolas
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Theiuta
Buna dimineata!
Fetelor haideti sa ne rugam pentru Ioana(Diplodocus).Sotul ei a avut un grav accident de masina. Este la spital cu corpul zdrobit.Va rog, haideti sa ne rugam!!!
Theiuta
poze cu Nicolas
Imi pare tare rau!
Dumnezeu sa-l aiba in paza si sa faca o minune sa-si revina cat mai repede!
Multa sanatate!
Nana, 22+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
rali spune:
Mari- multumesc
Ioana- Doamne ajuta! Multa sanatate sotului tau si tie putere si rabdare!
Doamne ajuta!
(31.01.2007)
Marilena12 spune:
Ioana, sa-l ajute Dumnezeu pe sotul tau sa se vindece complet, sa puteti fi impreuna in familie!
Mari
Nora spune:
Vin si eu aici sa ma rog pentru toti cei din lista, pentru sotul Ioanei (Diplodocus), pentru Ralu-pisi, pentru toti. Dumnezeu sa le dea sanatate si sa-i aiba in paza.
Daca puteti, rugati-va si pentru mama mea (Salomia). A fost operata pe 24 aprilie de o tumora cerebrala (glioblastom, adica o tumora de grad mare care se reface agresiv). Operatia a fost reusita dar tumora recidiveaza iar speranta de viata e mica. In cateva zile va incepe radioterapia si chimioterapia.
Ma rog la Dumnezeu sa o ajute sa reziste chimioterapiei, corpului ei sa reactioneze bine la citostatice, sa se simta bine apoi si sa traiasca fericita cat mai mult timp.
Are doar 59 de ani si-si doreste cel mai mult pe lume sa-si vada nepotii crescand, copiii mei.
Sanatate tuturor si Doamne ajuta.
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
Happiness_4_us spune:
Nora, te-am adaugat pe listutza.
Multa, multa sanatate mamei tale si nu iti pierde sparanta. Dumnezeu face minuni!
Nana, 22+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Nora spune:
Multumumesc frumos, Nana !
Doamne ajuta.
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
leistra spune:
Nora, multa sanatate mamei tale si tie multa putere sa treci peste aceste momente grele!
Frumos subiect
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena