Lista de rugaciune!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Tatiana multumim pentru ce ne-ai spus!
Am vazut pozele cu fetita ta,este absolut adorabila,are niste ochi superbi!Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Mirela,iti multumesc! S-a milostivit Dumnezeu de noi si ne-a dat minunea asta, uneori nu imi vine sa cred!Va pup pe toate!

Tatiana siMariuca (02.08.2006)http://community.webshots.com/user/taty2006?action=publicAlbums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Va multumesc fetelor pentru empatie...
Intr-adevar nu e niciodata usor cind moare o mama...

Doamne ajuta la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
nu am mai scris demult aici, dar v-am mai urmarit uneori.As avea o rugaminte.Nana, as avea o rugaminte.EU IMI DORESC ENORM DE MULT UN COPIL, si poate Bunul Dumnezeu ma ajuta !Multumesc din suflet
Taty, sa iti traiasca micuta sa iti aduca numai bucurii si fericire.Unde ai fost la Sfantu Maslu, in Roquetas?
O zi frumoasa tuturor si Post usor celor care il tin.
Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru tot ce faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Vreau sa le multumesc din suflet celor care m-au sustinut in rugaciune si mai vreau ca Nana sa ma stearga de pe listuta cu acea dorinta pentru ca mi s-a implinit.Am sa ma rog in continuare si voi reveni pe lista imediat ce imi voi stabili prioritatile.Vreau sa ne rugam din toata inima pentru ca Dumnezeu chiar ne asculta.

mamica de zmeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Este prima oara cind scriu aici cu toate ca am intrat de nenumarate ori sa va citesc...

Va admir!

Eu cred ca toate fetele care se regasesc la aici, la SUFLETUL CREDINTEI, au un suflet mare, un suflet curat care nu se poate scrie in cuvinte...

Credinta in Dumnezeu indeplineste orce dorinta, va spun din proprie experienta, pentru mine Dumnezeu a facut MINUNI, una dintre ele fiind fetita mea Maria Teodora care a implinit un anisor acum citeva zile.

Va doresc la toate sa va ajute Dumnezeu si sa va indeplineasca toate dorintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Buna dimineata, sunt Andreea-Elena, si ma rog la Bunul Dumnezeu, Maicii Domnului, lui Iisus Hristos si tuturor sfintilor pentru sanatate, intelegere in familie, intelepciune.... ma rog de asemenea sa-mi dea DD puterea de a accepta lucrurile asa cum sunt, pentru ca nimic in lumea asta nu se face fara stirea LUI...ma rog ca sa am si eu bucuria de a deveni cat mai curand mama si de a avea un BB sanatos...si ma rog pentru toti cei care sunt in nevoi, slabiti, bolnavi, pierduti sa-si gaseasca linistea sufleteasca...ma rog pentru IUBIREA si INTELEGEREA dintre oameni.

~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Buna!

Este prima oara cand scriu aici... si as vrea sa ma alatur si eu voua... mai ales ca am nevoie de suportul si rugaciunile voastre...

Ma rog pentru sanatatea tatalui meu Marin (a fost diagnosticat cu cancer la plamani), pentru mama, fratele meu si pentru mine sa ne dea puterea sa trecem peste aceasta grea incercare. Ma rog sa se intareasca tatal meu si sa nu isi piarda credinta si sa-si accepte crucea cand va afla de boala (el inca nu stie)

De asemenea, ma rog pentru intreaga mea familie si pentru copilasul meu Vlad- Matei.

Imi doresc sa ne ajute pe toate Dumnezeu si mai ales sa acceptam voia Sa.

O zi buna!

Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Buna fetelor, vreau sa va rog sa spuneti o rugaciune pentru Raluca (Ralu pisi), prietena noastra de pe forum, care la 29 de ani, mamica fericita a unei fetite de 11 luni, a fost diagnosticata cu cancer de san.
Are nevoie de noi, sa ne rugam pt ea, deoarece, pe 14 mai va fi operata si va incepe tratamentul. Sa o ajute Dumnezeu sa se vindece si sa-si creasca pruncuta atat de mica, alaturi de sotul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Doamne ajuta-o in operatie si o vindecare cat mai rapida a RALUCAI
Suntem alaturi de ea

+11

Mergi la inceput