J´adore Paris

J´adore Paris | Autor: Lauraa

Link direct la acest mesaj

...Paris Hilton

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Brrr...iejti sigura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu care credeam ca Parisul. Eu o prefer pe Nikki Hillton.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

si mie imi place Paris. are stofa de star spre deosebire de sora-sa care nu iese in evidenta cu nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by iren

Brrr...iejti sigura?

Io shi plozii turbulentzi

Sport cu Hula Hoop

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

yeap...
Imi place cum arata! SI e si fata desteapta chiar daca face ea pe proasta

Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

si eu tot fan Paris!
are viata in ea !
asa e!nu proasta deloc . joaca doar rolul asta.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Aaaaa,pai si io o ador pe mademoiselle Paris

Mare pacat ca nu ma adora si ea pe mine

Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Oare de ce?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

si eu tot fan Paris!
are viata in ea !

Dana

"chestionata in legatura cu numele de familie al unui prieten de-al ei, Terry, Paris continua in stilul caracteristic: 'Era un nume grecesc ciudat. Parca Douglas'. Dar ignoranta suprema pare a se manifesta in domeniul geografiei, pentru ca atunci cand a fost intrebata daca articole defaimatoare au aparut si in publicatii britanice, Paris a negat categoric: 'Nu. Numai in Londra'. Si, pentru a-si motiva confuzia, viitoarea mostenitoare a unei averi de circa 60 de milioane de dolari a povestit ca si-a petrecut vara in Europa, unde nu a avut la dispozitie ziare sau televiziuni in limba engleza. 'Am fost in Europa toata vara si acolo toate sunt in franceza. Nu am vazut nimic, pentru ca nu am fost in America', a declarat ea convinsa.
In cele din urma, judecatorul nu s-a lasat convins de nevinovatia ei si i-a comunicat ca, daca nu vine cu alte dovezi, va primi o amenda de 10 milioane de dolari. Ca si cum nu ar fi priceput nimic, cu o voce de copila,a la Marilyn Monroe, Paris Hilton s-a multumit sa faca o remarca absolut 'inteligenta': 'Mi-e foame'."

www.evz.ro/article.php?artid=210166" target="_blank">SURSA

Joaca foarte credibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

VAi, ce pacate capitale are!
Mie-mi plac si aia mai putin toba de cultura,dac-ar fi toti enciclopedii ambulante as casca probabil toata ziulicaaaa,oaaaaa,....
Tre sa ne-ncante careva si okiu nu numa´ urekea si espritul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

hai ca vin si io sa va sochez. Mi se pare una dintre cele mai destepte femei ce se fatzaie acuma pe la tv. A castigat o gramada de bani desi mosteneste o avere, a cantat, a dansat, a scos linii de moda, a facut ce-a vrut ea, si asta pe bani multi. Si intre timp isi traieste viata si face pe proasta in fatza tv-ului sa cada masculii pe spate. Marilyn Monroe a facut la fel si se pare ca treaba asta merge. Moi aussi J'adore Paris (mama ce-am uitat limba mea favorita).
PS: mie la ce-mi foloseste ca stiu unde e Anglia?? ca tot pe paie muncesc...

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput