J“adore Paris

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

mie tare mi-a placut cum arata in videoclip.
foarte misto!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

LOL Cristina :D
Pe bune acum, eu nu cred ca nu stie unde e Anglia, nu cred ca parintii au lasat-o de izbeliste si nu si-au dat interesul pentru educatia ei,sa fim seriosi ca doar nu vorbim de Marijuana.. Ideea e ca imaginea asta se "vinde" bine la ora actuala, barbatii isi bucura okii si femeile se bucura si ele ca deh "e mai proasta ca ele".Si ramane fiecare gādilat la ceva :D .
La mare moda e insa sa fii oripilat de Paris Hilton,sa o arati cu destiu, sa faci baäh,baäh...Un fel de Columbeanca, nimeni nu o suporta (ca e proasta si urata desigur) dar stau toti sa-i soarba cuvintele si sa-i inspecteze lenjeriile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

haidi bei, n-o compara cu columbeanca... aParis macar si-a castigat banii de distractie singurica. Gura lumii zice ca acastigat singura 100 mil. de dolarei, in fara de avere. ea singura a zis ca munceste de la 12 ani. Nici eu nu cred ca nu stie unde e anglia, da' daca trebe, trebe:)

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Comparatia se rezuma doar la reactia publicului fata de ea (ele). Sigur ca nu exista egalitati din alte puncte de vedere..

Eu inca nu i-am auzit melodia/melodiile..Tot aud una la radio care parca i se potriveste asa la stil dar nu stiu si nenii astia baga mereu reclame dupa melodia aia, nu zice nimeni cine e maiastra de o canta...

Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

e prima in topul nesuferitilor pentru mine.Aproape la egalitate de puncte dar nu chiar...surorile Olsen....

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by mate

e prima in topul nesuferitilor pentru mine.Aproape la egalitate de puncte dar nu chiar...surorile Olsen....

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

mie surorile imi plac....sau mai bine zis...imi plac filmele cu ele...cel mai recent : New York Minute!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Ar fi prea proasta totusi daca e asa cum gasim scris prin reviste

Dar, ce mai conteaza cand are caruta de bani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Noua culme a prostiei: sa fii atit de imbecil incit toata lumea sa fie convinsa ca de fapt te prefaci

Mergi la inceput

Lol Iren

Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Laura,uite videoclipul.

http://www.youtube.com/watch?v=F1jv3kkt0UE

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput