Judetul BACAU (4)
Raspunsuri - Pagina 28
mihaela amalia spune:

Zic si eu prezent daca tot e vorba de ceva
![]()
Da Elena este peste tot diferenta asta dar nu e vorba de compensare, asta e la fel in toata tara, e vorba de tva-ul propriu, si dupa pretul farmaciei se face compensarea respectiva.
De exemplu in Buhusi, farmacia de vis-a-vis de posta(aia mai mica) este cea mai scumpa din Buhusi...
-icei

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
mihaela amalia spune:
Moama fetelor cred ca o las balta cu acest subiect...vorba aia cu o(in cazul nostru 3
) floare nu se face primavara...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
fannna2003 spune:
eu sper ca se va face...sa vezi ca o sa ne inmultim...simt eu asta...hai nu renunta( si mie mi-a venit de multe ori sa renunt)
stiti ca ieri am vazut un stol de berze?...ei se pare ca vine primavara
Maxima zilei : Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
*) Cand un barbat iti fura nevasta, nu e razbunare mai buna decat sa-l lasi sa o pastreze.
(Sacha Guitry)
*) O fi bine in Rai, dar cele mai interesante persoane nu ajung acolo.
(Nietzsche)
*) In viata nu conteaza daca pierzi sau castigi.
Conteaza daca pierd sau castig eu... (Winston Churchill)
*) Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.
(G.B. Shaw)
*) Paradoxul homosexualilor este ca, desi nu reusesc sa se reproduca, sunt in fiecare an din ce in ce mai multi.
(Tristan Bernard)
*) Statisticile sunt precum costumele de baie: iti arata ce stie toata lumea si iti ascund exact ceea ce ai fi vrut sa afli.
(Georges Vedel)
*) Un barbat nu este complet daca nu este insurat.
Abia atunci este terminat.
(Robert Frost).
*) Cine a zis ca sexul este un raspuns? Sexul este o intrebare.
"Da" este raspunsul. (Woody Allen)
*) Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai mult... doar ca ti se pare ca timpul trece prea incet.
(Clement Freud)
*) Nu e bine sa fii obligat sa alegi intre Rai si Iad. Prieteni buni gasesti in ambele locuri.
(Mark Twain)
*) Dragostea e oarba? Nu. E doar putin presbita: nu vede nici un defect pana nu se indeparteaza putin.
(Drew Barrymore)
*) Orice optimist nu e decat un prost fericit.
Desigur, pesimistul e doar prost.
(Louis Bernanos)
*) Culmea lenei este sa te scoli la sase dimineata ca sa ai mai mult timp de stat degeaba.
(Tristan Bernard)
*) Primul barbat care s-a insurat poate fi iertat.
Ca nu stia ce-l asteapta. Ceilalti n-au nici o scuza.
(Sacha Guiry)
pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
te voi indragi pentru totdeauna
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama
fannna2003 spune:
VINE WK-DUL...
ce mai faceti fetelor?
Mihaela ieri am oprit la tine dar erati plecate(tu si mandra)...sper sa se incalzeasca cat mai repede si poate iesim la un gratar...e lunga vara
Amalia
pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama
raresionut spune:
Prezent in aceasta dimineata,
dar cam adormita,
sper sa ma trezesc sa va povestesc aventurile printului meu.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
fannna2003 spune:
asteptam alina...gata gresia si faianta?
pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama
fannna2003 spune:
Doi batranei la azil:
-Cand eram tanar o aveam atat de tare incat nu
puteam s-o indoi cu ambele maini.
-Si acum?
-Acum mi-a crescut puterea .. .si pot s-o indoi!
La piata unul vindea un cocos,se apropie un
cumparator:
-Cat ceri pe el?
-300.000 de lei !
-Da’ gainile le calca?
-Calca gaini,calca rate, gaste, curci, cainele
si ...porcu!
-Pai si de ce il vinzi?
-Pentru ca de la o vreme se uita lung la mine ...
pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama
fannna2003 spune:
Un barbat evadeaza de la inchisoare, unde a stat 15 ani.
Intra prin efractie intr-o casa, in speranta ca va gasi bani si arme si da peste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, si o saruta pe gat, apoi se ridica si merge tinta la toaleta.
In acest timp, barbatul ii spune femeii: "Draga mea, tipul asta e un evadat, uita-te la hainele lui! Probabil ca a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Daca vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, sa faci tot ce-ti spune. Te implor, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el. Tipul asta mai mult ca sigur e periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!!"
Femeia, uluita de spusele sotului ei, ii raspunde: "Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Si mi-a spus ca e homosexual si ca crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Iar eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc!!"
Sotul tocmai termina de citit " Barbatul casei " o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia . Vine direct la nevasta-sa si proptindu-se in fata ei, zice :
- De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvantul meu e lege !!! Ai inteles ??? Asa . Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dupa care vreau ceva la desert. Dupa ce mananc, te duci sa-mi pregatesti baia, ca sa ma relaxez . Si dupa baie, ghici cine ma imbraca si imi face freza !!??
Nevasta zice :
- Cei de la pompe funebre .
Accident grav de circulatie. Soferii: unul ranit grav, unul ranit usor. La sosirea ambulantei, medicul il vede pe soferul ranit usor ca il f**e in c*r pe soferul ranit grav. La care intreaba: - Ce faci dom'le, esti nebun? - NU...doar ii acord primul ajutor! - Pai primul ajutor se acorda prin "gura la gura"... - Asa am inceput si noi, dar ne-am infierbantat!
La un azil de nebuni o baba pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor .. In curbe se inclina baba si se ridica in 2 roti .. O opreste un nebun si o intreaba: Aveti permis de conducere ? Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe .. O opreste un alt nebun si o intreaba: Aveti verificarea tehnica? Baba ii da o hartie de la un pachet de guma.. si merge mai departe .. Dupa colt vede pe dreapta un alt nebun gol., cu p**a sculata ... la care baba ofteaza: - Off ... iara trebuie sa suflu in fiola ...
Un tip agata o femeie extrem de grasa si o duce acasa; ajung ei in pat si tipul se suie pe ea...Dupa cateva momente o intreaba:
-Auzi draga, ai ceva impotriva sa sting lampa asta din tavan?
-Nu, de ce, esti pudic?
-A, nu, dar ma cam arde la buci!...
pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama
fannna2003 spune:
neata!!!
a inceput o noua saptamana si totodata si scoala...sper sa feti mai active

pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama
fannna2003 spune:
Un om intra in dormitor, cu o capra in brate. Sotia era intinsa in pat, citind o carte. Omul spune: - Uite draga asta este vaca cu care fac sex cand tu ai migrene. Sotia raspunde: - Daca n-ai fi asa de prost poate ai realiza ca aceasta este o capra. La care omul zambeste: - Daca n-ai fi asa de proasta ai realiza ca vorbeam cu capra!!!
Un cioban pastea cele 100 de oi intre doua parcele de porumb si cum
statea el sprijinit in toiag si medita vine proprietarul si il intreaba:
-Ce faci mai ciobane pe pamantu meu?
-Nu vezi pazesc oile...
-Vezi ca esti obraznic, poate iti f.. una!
La care ciobanul ii raspunde:
-Poti sa le f... pe toate, eu doar le pazesc...
Bush il suna pe Base pe firul rosu:- Traienel! Nu ma lasa! In urma crizei economice cu care ne confruntam America a ramas fara toate fabricile de prezervative. O adevarata catastrofa pentru poporul american!- Jorjel, - raspunde Base, - tu stii ca poporul roman este totdeauna gata sa-ti sara in ajutor. Vom face tot ce sta in puterile noastre.- Tot ce te rog, - zise Bush, - este sa ne trimiti 1 milion de prezervative cat mai curand posibil.- Da, vom rezolva imediat, - il linisteste Base - Minunat, - se bucura Bush, - da' ai putea sa mai faci ceva?- Ce anume?- Prezervativele sa fie cu dunga albastra, sa aiba lungimea 20 cm si diametrul de 5 cm?"Ia te uita ce penisuri la americanii astia !!" nu-si putu stapani un gand invidios, dar cu glas tare Base zise:- Fleacuri, Jorjel,
Imediat dupa convorbirea cu Bush Base il suna pe responsabilul cu producerea prezervativelor:- Asculta, avem o comanda urgenta. Trebuie sa facem 1 milion de prezervative si sa le expediem la Washington.- Puteti considera ca deja a fost executata comanda! - raspunse omul.- Mai e o mica problema, - zise Base, - prezervativele sa fie cu dunga albastra, sa aiba lungimea de 20 cm si diametrul de 5 cm.- Asta-i simplu de facut, -spuse responsabilul. Mai este ceva?- Da, - spuse Base, - pe fiecare prezervativ sa se tipareasca vizibil "MADE IN ROMANIA. MEDIUM SIZE".
Stateau o soparla si o koala intr-un copac... si fumau marijuana...
La un moment dat i se face sete soparlei si se duce la un rau sa bea apa.
In rau era un crocodil, si zice crocodilul la soparla:
- Ce-i cu tine ma, ce esti asa de ametzita?
Si soparla ii zice:
- Io si cu koala stam si fumam marijuana.
Se supara crocodilul si se duce la copac, sa o certe pe koala.
Intr-un final, ajunge crocodilul la copac, se uita sus la koala, la care koala se uita la el uimita si zice:
- CATA APA AI BAUT FA???
Un cavaler urma sa plece in cruciada. Isi facu bagajele, puse centura de
castitate la nevasta si dadu cheia centurii celui mai bun prieten: - Daca nu
ma intorc in 3 ani, o poti avea pe nevasta mea. Si isi vazu de drum. Dupa o
ora de mers, prietenul il ajunse din urma: - Mi-ai dat alta cheie!!
Un ziarist face o vizita la o stana, unde ciobanul e tocmai cu oile la pascut.
- Ce faci, bace?
- Uite, aice cu turma...
- Pot sa vorbesc cu cainele tau?
- Cainele nu vorbeste ! Ziaristul se apleaca la caine:
- Ce mai faci, Azor?
- Multzam, fain. (ciobanul ramane cu gura cascata)
- Ciobanul te ingrijeste bine?
- Nu ma plang. Imi da mancare buna, nu ma bate si din cand in cand ne mai jucam.
Ciobanul sta stupefiat.
- Bace! Pot sa vorbesc cu magarul tau?
- Magarul nu vorbeste... Ziaristul se apropie de magar:
- Ce mai faci, magare?
- Nu ma plang. (ciobanul e-n stare de soc)
- Ciobanul se comporta bine cu tine?
- Da. Imi da fan, abrac, iar daca e vreme rea, ma baga in
sura...Ciobanul cade pe spate.
- Bace! Pot sa vorbesc cu oaia ta?
- Apai, bagaboanta aia minte de rupe!!!
O pereche sta pe banca in parc.
El catre ea : - Pot sa-mi incalzesc miinile intre picioarele tale ?
Ea : - La urechi nu ti-e frig ?
O femeie cauta o carte in bibloteca.
Sotul o intreaba:
- Ce cauti draga?
- Stii unde-i cartea aia "Cum sa traim pana la 140 de ani" ?
- Da, tocmai am aruncat-o...
- De ce ?
- Incepuse ma-ta s-o citeasca !
Era o fetita care de la o vreme avea un permanent rinjet tembel pe figura.
Parintii se duc cu ea la doctor:
- Domnul doctor, nu stim ce are de rinjeste asa...
Doctorul se uita si zice:
- Ati incercat sa ii slabiti coditele ?
Un batran sta pe o banca intr-un parc si se uita mirat la un tanar care avea parul vopsit in toate culorile.
- Care-i treaba , mosule? nu ai facut niciodata ceva deosebit in viata ?
- Pai odata m-am imbatat si am facut sex cu un papagal si ma intrebam daca nu cumva esti fiul meu
- Ioane, cumparatu-ti-ai masina?
- Cumparat, Vasile!
- Ce culoare?
- Pai ma Vasile, ai vazut ceriul la apusu' soarelui?
- Vazut-am!
- E, tot ase ni, numa' ca verde.
unuia ii naste nevasta. cand aceasta vine de la maternitate acasa, el o invita pe mama lui sa vada copilul. aceasta ramane perplexa:
mama:"mai baiete, dar copilul asta de ce este negru???"
tipul:"pai mama, nevasta-mea a zis ca in maternitate a ramas fara lapte si l-a alaptat o negresa si s-a facut copilul negru...asa sa fie?"
mama:"pai cred ca are dreptate! ca si eu cand erai mic am ramas fara lapte si ti-am dat lapte de vaca si vad ca tu ai devenit un bou!!!"
pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama