Judetul BACAU (4)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neat va spun si azi!
pacat ca vorbesc de una singuar dar stiti ce?!?...inca nu mi-am pierdut rabdarea...sper sa reveniti...sau daca vreti sa renuntam spuneti...dragoste cu sila...hmmmm...eu nu renunt, sunt incapatinata
fug la treaba dar revin

pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
te voi indragi pentru totdeauna
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Am "venit" sa va urez o zi a indragostitilor cat mai minunata

LA MULTI ANI, VLAD PAUL (1 anisor), puisor de mami Monica.Sa cresti mare si frumos si sa ii bucuri pe parintii tai

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

multumim de urari mihaelaeu sunt racita si nu am intrat pe forum...sa nu va molipsesc
in alta ordine de idei vreau sa va spun ca ieri mi-a sosit pachetul de la avon si a trebuit sa le impart...acum ma pregatesc ptr urmatoarea comanda...voi ce mai faceti?...se mai ocupa cineva din voi de avon,refan,amway?...sau de altele...intreb ca vad ca produsele de la avon si refan sunt cele mai cautate

pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
te voi indragi pentru totdeauna
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama

Mergi la inceput

helo again!

Mergi la inceput

mai e careva pe aici?

Mergi la inceput

Fetelor scuzati absenta mea dar aceasta saptamana am fost internata si dupa banuielile mele s-ar putea sa mai urmeze inca o saptamana.

V-am -acit pe toate.Multa sanatate

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Buna si noi prezenti, dar mai greu....

Mihaela dar ce ati patit? Amalia e bine?

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Amalia e bine, in schimb eu...Luni m-am internat in regim de urgenta suspecta de sarcina extrauterina...luni la echo vaginal nu se vedea nimic, desi testele de sarcina erau pozitive, sarcina nu era nicaieri, dupa un chiuretaj si un tratament antiinflamator vineri a iesit in sfarsit sarcina situata in trompa dreapta, oprita in evolutie.
Totusi am iesit din spital(la cerere si cu aprobarea doctorei) deoarece starea mea generala mergea spre bine si in ideea ca se va resorbi de la sine...In seara asta merg din nou la spital(doc e de garda) pt un control...Nu stiu ce imi va rezerva sapt urmatoare, daca voi ajunge sau nu la cutit...eu una am incercat sa ma obisnuiesc cu ideea de operatie...voi trai si voi vedea.

-icei si multa sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramonica spune:

of, mihaela, ce rau imi pare....Sper ca nu a fost nevoie de operatie.... Ai fost la dr. Zoican, nu? Of..... sanatate multa, multa......
fannna, am vazut subiectul nou deschis de tine, suna fain!
alina, ai inceput serviciul?

Atat pentru azi.....sunt chiauna de somn...Vlad are in continuare un somn haotic noaptea...SI ziua face patrula prin casa, ca, de, a descoperit ca poate sa mearga singurel in doua picioruse.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Buna fetelor din Bacau,

Sper sa ma scuzati ca intru si eu aici, dar sunt disperata, asa ca imi permit sa pun mesajul si aici. Il pusesem la generale, a fost mutat la vacante si apoi iar la generale, acum este iarasi la vacante.
Sper ca poate am mai mult noroc aici, voi fiind din Bacau.

Buna la toata lumea,

Imi incerc si eu norocul pe site-ul asta, poate cine stie..socrul meu, 72 ani a disparut de alaltaieri. Ultima data a fost vazut in zona pietei centrale din orasul Bacau. Va rog din suflet daca ati auzit sau l-ati vazut.......
Stiu ca e ca si cum as cauta acul in carul cu fan, dar de aici din Canada, nu pot sa fac nimic.
Cumnatul meu si rudele il cauta in disperare, au fost la politie, la morga, nimic. Am sunat si eu de aici la politia orasului Bacau si la spitalul de urgenta. Nici o veste, nu stiu. La spital nu e inregistrat, iar politia a spus ca il vor cauta.
Nu are probleme de memorie sau majore de sanatate.
Please, ajutor, va rog, daca stie cineva ceva.
Atasez si o poza cu el mai recenta.
Sau daca aveti idee cum am putea sa dam de el, unde sa mai apelam.
Multumesc mult pentru orice informatie, ajutor.

---------------------------------------
CLICK AICI
http://i26.tinypic.com/fkruqw.jpg
---------------------------------------

si linkul de la Desteptarea cu anuntul:
http://www.desteptarea.ro/

Ani

Mergi la inceput