Judetul BACAU (4)
Raspunsuri - Pagina 27
mihaela amalia spune:
Haloo Bacau
Ce mai faceti?
Off eu si mandra mea suntem gripate
si sper sa ne treaca cat mai repede, eu cel putin sunt zombi...
Sanatate multa(nu va pup
, in schimb...) 
www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
raresionut spune:
Neata...
Noi ne mutam la casa noua, de aia suntem in renovari, deci am reusit sa imi aleg o combinatie de faianta si gresie,
caci si cei de la magazin m-au intrebat daca sunt
designer...
Mihaela, sanatate, aveti grija cu virozele astea pacatoase.Nici noi nu va pupam.![]()
Laura, voi ce faceti?
Si stau si ma intreb, oare chiar numai atatea bacauance sunt pe site-ul asta![]()
![]()
...eu una ma indoiesc.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
mihaela amalia spune:

Am cam reusit sa scapam de viroza asta pacatoasa, in schimb se pare ca incepe sa il cam ia pe tati.Sambata mandra mea avea aproape 40
simteam ca innebunesc, dar duminica deja nu mai avea, traiasca cine a inventat frectia cu otet
.Eu abia de aseara ma simt mai bine, am avut o durere de ochi si de cap de imi venea sa...
Alina chiar daca nu esti designer tot ai ceva stofa in tine...Spor la treaba in continuare...
La fel si tie Elena.
Celelalte fete pe unde umblati??????
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
raresionut spune:
Mersi, Mihaela ptr complimentul cu stofa...
Eu fac apelul de dimineata...azi vreau sa ma plimb, dar cu frigul asta, deja ma vad in casa....
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
fannna2003 spune:
si eu sunt prezenta..
ieri m-a durut ingrozitor capul si ochii...am luat niste paracetamol si am dormit toata dupa amiaza...o fi fost un pui de raceala
aseara a batut vantul foarte tare la noi si pe urma s-a luat curentul
incep sa ma refac dar tot nu-s in apele mele.
voi ce mai faceti?
felicitari ptr achizitie Alina...ce culori ai ales?noi avem albastru -galben la intrare(e salon si bucatarie),iar in baie am pus gresie verde...faianta mai asteapta nitel
mamici,bebici,burtici de Bacau
pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
te voi indragi pentru totdeauna
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama
mihaela amalia spune:
Hallooo
Sunt din nou pe baricade cu forte proaspete...am cam scapat de viroza aia urata, am mai ramas doar cu o slabiciune in mine, asta deoarece doua zile n-am pus nimic in gura decat lichide, idem si mandra mea
Asa ca haideti si faceti prezenta ca daca nu strig catalogul![]()
Multa sanatate
fannna2003 spune:
...mi-am mai revenit, am chef de munca
ma bucur ca sunteti bine Mihaela
Amaliei
hellooooo mai bantuie careva pe aici? sau scot
pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama
raresionut spune:
Si noi pe baricade, dar mai in spate...
Fanna, eu am facut o combinatie de alb si portocaliu cu brau si palci decorative, iar gresia un maro in romb in centru, marginit de un alt brau si restul placa dreapta, crem, de fapt alb murdar...expozitia de placi le gasesti la Delta.Ai inteles ceva?![]()
Mihaela, bine ca ati trecut hopul.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
mihaela amalia spune:
Haloooo Bacau.....
Mai traiti
??A nins cred ca ati fugit sa va trageti cu saniuta, nu???E super afara...Am fugit si noi
-ici

fannna2003 spune:

...gata...sper sa va trezesc..e posibil asa ceva????acum s-a topit zapada...
sa va mai spun ca visez la o masinuta?!?!....hmmmm...ma gandesc din ce in ce mai des la asta...anul asta am s-o schimb
cred ca m-am dilit...acum fac servici,amway,refan,avon...oare in ce sa ma mai bag???...noua mea achizitie e avon....m-a batut nepoata la cap ca vrea si ea si a trebuit sa fac si eu...asa ca fetelor daca sunteti amatoare...
aaa...si am uitat sa va spun ce m-a enervat o farmacista...s-a dus mama soacra sa-si ia reteta dar nu a vrut sa o ia toata(mai avea tratament pe 10 zile de luna trecuta), iar farmacista ia zis:
"mamaie du-te acasa ia-ti banii si vino maine ca n-ai sa vii in fiecare zi sa ma bati la cap"...si i-a calculat reteta...in jur de 50 un pic peste
am luat reteta si i-am luat-o din bacau(41de lei)cam mare diferenta...probabil e o alta compensare acolo....si nu e prima data...
daca o prind ca face asa ceva cu mine...i-arat eu!!!...
chiar m-am enervat zau asa...vi s-a intamplat vreodata?
pentru copii mei:
“Te voi iubi mereu,
Atit cit voi trai,
Copilul meu vei fi."
cu dragoste,
mama