Pastrarea fecioriei in ziua de azi
Raspunsuri - Pagina 4
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
suntem in 2006.
nu mai e la moda camasa.
asta apropo de nora virgina.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Ce jenant! Auzi, s-aduca si dovada in fata soacrei!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by Iubikaquote:
Originally posted by Jocelyn
Si nu pricep, pretentia asta e numai la fete?
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Pai daca numai la ele se poate verifica?.... Sau nu?!
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Pai nu era vorba de asta ci de "ce inseamna pastrarea fecioriei"... importanta acestui lucru si nu inteleg de ce ne referim in general doar la sexul feminin. Pentru ca si in termeni religiosi daca vorbim Dumnezeu asteapta acelasi lucru si de la un barbat si de la o femeie in aceasta privinta.
Adica verificarea nu are nici o relevanta, nu o (mai)face nimeni, ideea e ce ne spune constiinta, sau am inteles eu gresit.
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
Adica verificarea nu are nici o relevanta, nu o (mai)face nimeni, ideea e ce ne spune constiinta, sau am inteles eu gresit.
CORECT!!
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Alynutza spune:
Regula asta se putea pastra pe vremea bunicii, cand se maritau la 15-16 ani, azi cand se asteapta pana la aproape 30, mi se pare aiurea, nici macar nu e sanatos, intrebati orice medic ginecolog.
Si da, mi se pare foarte bine pusa intrebarea, barbatii nu trebuie sa fie feciori? Numai fetele? Ei au voie sa-si faca de cap? Oare cu cine daca fetele trebuie sa se pastreze?
Chiar aici pe forum am citit povestea unei tipe care s-a maritat virgina si apoi la cateva luni dupa nunta si-a inselat sotzul ca o rodea curiozitatea sa vada cum e si cu altul. Si cica era super credincioasa... Asa e mai bine?
Si prin desfranare ce intelegeti? Daca fac dragoste cu un barbat care apoi devine si sotzul meu sunt desfranata?
Cat despre impartirea in doua tabere... eu am inteles ca ne impartasim opiniile, nu ca purtam vreun razboi.
Si daca tot am ajuns la citate biblice, cum ramane cu ala cu "nu judecati, caci veti fi judecati si voi dupa masura cu care judecati" si ala cu "cel fara de pacat sa arunce primul piatra"? Din cate am citit eu, Iisus a iertat o gramada de femei care se prostituau, oare n-o sa ierte doi tineri care se iubesc, in conditiile in care se casatoresc si se iubesc responsabil (adica fara avorturi si alte chestii).
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
clau77 spune:
Sunt de aceeasi parere cu tine Alynutza.
Cred ca pastrarea feciorei la o varsta de 20 si ceva.... de ani nu poate fi decat nesanatoasa din punct de vedere fizic. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca este o chestiune de prejudecata izvorata probabil si din dorinta barbatului de a se "infrupta" dintr-un fruct neinceput, din mandria de a avea ceva unic, ce nu a apartinut altcuiva.Mai cred de asemenea ca intr-o relatie trebuie sa primeze sentimentele, fara a neglija insa relatiile sexuale.
Sabina spune:
dpdv reliogios bineinteles ca si la barbati e la fel, nu e nici o diferenta.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
irina.c. spune:
quote:Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by Alynutza
Regula asta se putea pastra pe vremea bunicii, cand se maritau la 15-16 ani, azi cand se asteapta pana la aproape 30, mi se pare aiurea, nici macar nu e sanatos, intrebati orice medic ginecolog.
Si da, mi se pare foarte bine pusa intrebarea, barbatii nu trebuie sa fie feciori? Numai fetele? Ei au voie sa-si faca de cap? Oare cu cine daca fetele trebuie sa se pastreze?Cerinta e aceeasi si pentru barbati, si pentru femei,Dumnezeu nu face discriminari.
Chiar aici pe forum am citit povestea unei tipe care s-a maritat virgina si apoi la cateva luni dupa nunta si-a inselat sotzul ca o rodea curiozitatea sa vada cum e si cu altul. Si cica era super credincioasa... Asa e mai bine?
normal ca nu e bine,dar fiecare da socoteala de faptele lui,pe mine n-o sa ma intrebe Dumnezeu ce-a facut x-uleasca,in concluzie nici nu ma intereseaza,e treaba ei.Si prin desfranare ce intelegeti? Daca fac dragoste cu un barbat care apoi devine si sotzul meu sunt desfranata?
din punct de vedere crestin viata intima inainte de Taina cununiei este desfranareCat despre impartirea in doua tabere... eu am inteles ca ne impartasim opiniile, nu ca purtam vreun razboi.
corect.Nici eu nu inteleg chestia cu razboiul,aici discutam si atat,fiecare face cum crede mai bine cu viata lui,nu trebuie sa dea altora explicatii
Si daca tot am ajuns la citate biblice, cum ramane cu ala cu "nu judecati, caci veti fi judecati si voi dupa masura cu care judecati" si ala cu "cel fara de pacat sa arunce primul piatra"? Din cate am citit eu, Iisus a iertat o gramada de femei care se prostituau, oare n-o sa ierte doi tineri care se iubesc, in conditiile in care se casatoresc si se iubesc responsabil (adica fara avorturi si alte chestii).
Hristos iarta pe oricine care face pocainta.Prostituatele de care zici s-au pocait si si-au schimbat viata cand L-au intalnit pe Hristos,unele au ajuns sfinte pomenite si in ziua de azi.E o grozavie sa credem ca putem pacatui voit,in ideea ca Dumnezeu e bun si iarta .Nu putem sluji la doi stapani.Nu vezi ce zice Sfanta Scriptura?O minciuna ne poate desparti de Dumnezeu!Ce sa zicem de alte pacate,in ochii nostri ,,mai mari,,?Dumnezeu uraste pacatul,nu conteaza ca e mic sau mare.Ca si crestini avem datoria sa luptam cu pacatul de orice fel,si sa ne sfintim viata,altfel nu vom vedea pe Dumnezeu..Nunta noastra de viswww.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2Luna de miereTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Victoria spune:
La intrebarea mea tot nu a raspuns nimeni...
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
copiloi spune:
quote:
Originally posted by Victoria
La intrebarea mea tot nu a raspuns nimeni...
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
Cred si eu
Alina
In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)