Pastrarea fecioriei in ziua de azi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soarelemeu spune:

[quote]Originally posted by diadaniela

suntem in 2006.
nu mai e la moda camasa.
asta apropo de nora virgina.[quote]

Asa ma gandeam si eu ..ca nu mai e la moda ...nu de alta dar o avea fata himenul elastic..

Acum sa revin la subiect ma gandesc ca nu e important sa-ti pastrezi puritatea doar ca sa-i faci un dar sotului( fiindca e posibil nici sa nu aprecieze intrucat baietii din ziua de astazi vor doar fete cu experienta, sunt foarte grabiti si nicidecum dispusi sa astepte prea mult), sau fiindca e la moda..o pastrezi doar fiindca asa simti ca trebuie sa faci si o faci pentru sufletul tau.
Partea mai grea e sa reusesti sa fii pur si in ganduri...aici e cel mai greu ma gandesc caci daca fizic te poti abtine de la unele lucruri ..uneori gandurile o iau razna si se pare ca ne afecteaza destul de mult chiar daca avem impresia ca nefiind palpabile ..ele de fapt n-au importanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Eu nu inteleg ce atata zbucium si drama cu pastrarea fecioriei sau nu...cred ca cel mai important e sa faci cum iti este tie bine,sa fii inpacata cu tine,orice decizia ai lua.Adica daca crezi ca e important pentru tine sa fii fecioara in noaptea nuntii(si nu ca sa-l fericesti pe ales) e perfect,ramai casta pana in noaptea nuntii.Daca vrei sa faci dragoste inainte de nunta,foarte bine,fa dragoste daca asta te face fericita.Important e sa fii impacata cu decizia luata(aveam o colega de facultate care se culca cu prietenul ei si a doua zi se dadea cu capul de podele in biserica,ca s-o ierte Dumnezeu...)

Sper ca s-a inteles ca aici vorbesc la general,nu ma adresez unei persoane anume)

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Cuvantul "tabere" nu era instigare la "razboi" pe acest subiect ! Fiecare intelege cum vrea... probabil ca avand un complex de inferioritate - ai impresia ca toata lumea te ataca!
Tinand cont de chestia "ca nu e sanatos sa te abtii de la a face sex/dragoste inainte de ...." - va reamintesc ca in ultimul timp au crescut cazurile de cancer, boli ginecologice, infertilitate - desi exista cat mai putine virgine dupa 20 ani!!!
Si pana la urma totul depinde de constiinta fiecaruia, ca Dumnezeu oricum e Bun si iarta pacatele! Ce ar mai ierta Dumnezeu daca noi nu pacatuim?!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by claudia_a

Ce ar mai ierta Dumnezeu daca noi nu pacatuim?!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

cel mai bun argument

Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Eu tot ma mir cum de nu s`a ajuns la ZZ...

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by soarelemeu

Partea mai grea e sa reusesti sa fii pur si in ganduri...aici e cel mai greu ma gandesc caci daca fizic te poti abtine de la unele lucruri ..uneori gandurile o iau razna si se pare ca ne afecteaza destul de mult chiar daca avem impresia ca nefiind palpabile ..ele de fapt n-au importanta.

Din cate stiu eu, Iisus a spus ca daca poftesti in gandul tau o femeie sau un barbat, e ca si cum chiar ai fi comis "fapta". Deci pacatul cu gandul are aceeasi greutate ca si pacatul cu fapta. Si sunt de acord, daca de la faptul fizic te mai abtii, cu gandurile e mai greu. Imi vine greu sa cred ca iubesti o persoana cu acel gen de iubire care este destinata viitorului sotz si nu ai nici un fel de sentimente/ganduri senzuale, sa le zicem, legate de el...

Da, poate ca Dumnezeu are aceleasi pretentii de la barbati ca si de la femei, insa societatea in mod sigur nu are. Ei "saracii" sunt mai usor de dus in ispita, nu pot rezista, asa e natura lor... Norocul lor ca la ei nu-i aplicabil testul cu camasa...

In fine, fiecare are dreptul la propriile opinii si principii, atata vreme cat fiecare se simte impacat cu alegerea facuta.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Din cate stiu eu, Iisus a spus ca daca poftesti in gandul tau o femeie sau un barbat, e ca si cum chiar ai fi comis "fapta". Deci pacatul cu gandul are aceeasi greutate ca si pacatul cu fapta. Si sunt de acord, daca de la faptul fizic te mai abtii, cu gandurile e mai greu. Imi vine greu sa cred ca iubesti o persoana cu acel gen de iubire care este destinata viitorului sotz si nu ai nici un fel de sentimente/ganduri senzuale, sa le zicem, legate de el...

Cand nu stii ce inseamna "aia" gandurile nu pot fi atat de departe!!!
Si in adolescenta sau tinerete poti avea 1 sau 4-5 prieteni, ce faci?? Pui in aplicare regula ca tu il consideri viitor sotz si hop in pat...si tot asa...pana intr-un final apare si adevaratul tau si viitor sot ... Gandurile se intensifica dupa gustarea fructului interzis!
ZZZZ...

Mergi la inceput

Ion si Maria, amandoi virgini in noaptea nuntii, stateau si se uitau lung unul la altul. Intr-un final, in disperare de cauza, Ion il suna pe Vasile sa-l intrebe ce sa faca.
V: pai ce faceti acum?
I: pai stam in mijlocul camerei si ne uitam unul la altul.
V: pai nu-i bine mai, trebuie sa va dezbracati.
I: bine (inchide).
Dupa o jumatate de ora suna iar Ion:
I: bai Vasile, stii noua ni-i cam frig...
V: pai de ce, mai, ce faceti?
I: pai ne-am dezbracat si stam unul intr-un colt al camerei, unul in alt colt si ne uitam unul la altul.
V: pai bagati-va in pat.
Dupa alta jumatate de ora:
I: no,ne-am bagat in pat si ne uitam la tavan de o jumatate de ora. Ce sa facem?
V: pai bine mai Ioane, acuma iti bagi ce ai tu mai lung acolo unde face pipi Maria.
I: bine, multzam, asa o sa fac.
Dupa o ora in care nu mai suna telefonul, Vasile, curios, il suna pe Ion. Raspunde Maria.
V: Mario, da-mi pe Ion la telefon.
M: pai nu pot.
V: de ce?
M: pai de ora e in baie si se chinuie sa-si scoata piciorul din WC....

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Si mai spuneai Alynutza draga ca pacatuiesti cu gandul cand nu stii cu ce se mananca!!!
Pofta vine mancand!

Mergi la inceput

Din cate stiu eu, bancurile sunt ironice, nu reflecta realitatea... Dar daca e luat ad literam... ma rog. Ma bucur sa vad ca traiesc intr-o societate in care poti ajunge la 25-30 de ani crezand ca te-a adus barza, inocent si fara sa stii cu "ce se mananca".

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput