Pastrarea fecioriei in ziua de azi
Raspunsuri - Pagina 3
goldi spune:
M-am maritat civil la 35 ani, pentru ca asa a fost sa fie, iar cu sotul meu sunt de la 28 ani. Pana la aceste varste ce ar fi trebuit sa fac?!
Si daca,cu abstinenta as mai fi scos-o la capat, sincer mai mult m-a speriat faptul ca atunci cand voi semna un act decisiv pentru viata mea, nu voi stii despre omul de care ma leg decat lucruri oarecum de suprafata.
Sexul implica si anumite intimitati, in cazul meu si locuitul impreuna, asa ca am vrut sa fac sex si sa avem o perioada de concubinaj inainte de casatorie, ca sa stiu ce ne poate capul la amandoi. Si nu regret nimic, chiar daca ma consider credincioasa.
Parerea mea intima este ca, si in religie, ca si in viata nu trebuie sa pastram esentialul: sa nu furi, sa nu faci rau, sa nu omori, etc.
In cazul spetei in cauza, nu cred ca este ceva de importanta capitala.Daca nemaritata ramane gravida, atunci poate decide daca tatal biologic trebuie sa fie si sotul ei.Nu trebuie sa fie automat echivalente.
soarelemeu spune:
Deci sa ma obisnuiesc cu gandul ca nora mea nu va mai fi fecioara la nunta..., nici nu-i de mirare la cat se promoveaza libertinajul in media
irina.c. spune:
quote:Porunca a 7 a:sa nu fi desfranat.E printre cele 10 porunci esentiale in religie(crestinism). Caci aceasta s-o stiti bine, ca nici un desfranat, sau necurat, sau lacom de avere, care este un inchinator la idoli, nu are mostenire in imparatia lui Hristos si a lui Dumnezeu.(Efeseni 5:5)
Originally posted by goldi
in religie sa pastram esentialul: sa nu furi, sa nu faci rau, sa nu omori, etc.
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Victoria spune:
Elenus si Irina, sotii vostri au fost feciori in noaptea nuntii?
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
columbiana spune:
quote:
Originally posted by soarelemeu
Deci sa ma obisnuiesc cu gandul ca nora mea nu va mai fi fecioara la nunta..., nici nu-i de mirare la cat se promoveaza libertinajul in media
pai e important sa o accepte fiul tau cum e si sa fie ei fericiti impreuna, virgina sau nevirgina, nu?
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
http://community.webshots.com/user/vara2006photos
hai Romania...dar misca odata fa!
claudia_a spune:
Este foarte clar ca suntem doua tabere: cele care au asteptat si cele care au calcat stramb!!!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Iubika spune:
quote:
Originally posted by claudia_a
Este foarte clar ca suntem doua tabere: cele care au asteptat si cele care au calcat stramb!!!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Eu prin "calcat stramb" inteleg sa inseli increderea celui de langa tine. Daca fac dragoste cu cel pe care il iubesc si cu care vreau sa intemeiez o familie, nu cred ca se numeste "calcat stramb"...
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
diadaniela spune:
suntem in 2006.
nu mai e la moda camasa.
asta apropo de nora virgina.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by claudia_a
Mda... si exista si categoria celor care se culca cu un singur barbat toata viata dar il inseala in alte forme
Si nu pricep, pretentia asta e numai la fete?
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
Si nu pricep, pretentia asta e numai la fete?
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Pai daca numai la ele se poate verifica?.... Sau nu?!
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!