Iasule, mandra cetate (40)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by aime

Raluca, ai inceput sa "vii" mai des la noi, ce bine, ca tocmai voiam sa-ti transmit salutari de la Vladut

Acum am net acasa si imi este mult mai usor... Doar ca saptamana asta ma lupt cu toate puterile mele cu o raceala care vad ca isi tot face de cap si nu ma mai lasa in pace...
Misto pozele cu Vladut, deja le-am vazut de zilele trecute si m-am distrat. Este unul din preferatii mei de pe aici si de fiecare data ma face sa ma simt mai bine... cand il vad. Poate o sa ii dai voie si la o intalnire face to face la un moment dat.:))
Il pupic si eu dulce de tot pe nasuc... (Tocmai m-am laudat sotului cu iubirea mea, Vladut... Si a zis ca e un scumpel...)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

quote:
Originally posted by alexz

quote:
numa ea, mama stie ce-i in inima ei...

Cam sexista pozitia, da' hai sa fie! De par'ca barbatii n'ar avea voie sa fie ingrijorati sau sa se dea cu capul de zid. Si cand te gandesti ca barbatii sunt etichetati toti ca misogini! Bine v-a facut Al de Sus cand v-a trimis la munca de jos (v.Geneza si 1 Corinteni)

Imi pare nespus de rau ca asa ai inteles...ptr ca eu n-am gandit nici pe departe asa...ci doar am vrut sa spun ca doar ea, femeia, mama, care e singura in spital (si care trece singura fizic prin ceea ce numim nastere si postpartum...) si care-si vede puiul neajutorat simte mai bine ca oricine durerea. Atat am vrut sa zic...
Cat priveste misoginismul...eu personal nu cred in cuvantul asta, iar ca femeie, nu simt deloc ca fac munca de jos.
Mda, o sa incerc sa nu-mi mai expun parerile.

Mai, stati linistiti!!!!!!! Nu am vrut sa se ajunga la asa ceva! Recunosc ca e vina mea, poate, pana la urma, ca am postat aici mesajul lui Eloise de dincolo. Dar cum la Mamici de sept-oct sunt mame in devenire (unele au nascut de scurt timp, altele inca nu), m-am gandit ca poate fetele de aici, avand mai multa experienta, vor veni cu niste sfaturi. Nu au intarziat sa apara reactiile in acest sens. Si cred, draga alexz, ca in situatii de astea, ar trebui sa mai lasi la o parte comentariile rautacioase, chiar nu isi au locul, crede-ma.
Aime, eu am inteles exact ce ai vrut sa zici... Mai ales ca am "comunicat" cu Andreea zilele astea si stiu exact ce simtea, saraca... Are numai 22 de ani... e inca tanara si fara experienta. Si nu cred ca trebuie luata in ras daca s-a speriat... Nu ma fi suparata, te rog eu!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ralnied1, da-mi voie sa-ti zic de un leac minune la raceala. Lamiie cu miere de albine si face minuni. La mine cel putin face. Eu storc zeama de la vreo doua feliute de lamiine si o amestec cu vreo citeva lingurite de miere asa cit sa fie dulceaga si sa nu mi se strepezeasca dintii de la acreala.
Pupici si multa sanatate.
Nu va suparati ca ma bag si eu peste voi.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinatunza

Ralnied1, da-mi voie sa-ti zic de un leac minune la raceala. Lamiie cu miere de albine si face minuni. La mine cel putin face. Eu storc zeama de la vreo doua feliute de lamiine si o amestec cu vreo citeva lingurite de miere asa cit sa fie dulceaga si sa nu mi se strepezeasca dintii de la acreala.
Pupici si multa sanatate.
Nu va suparati ca ma bag si eu peste voi.

Multumesc de sfat. Stiam deja chestia asta tot de pe aici, de pe forum, da' azi nu am fost in stare sa pun in aplicare. Am lamaie, maine imi iau miere de albine. Pana atunci ii dau cu ceai de coji de ceapa, de aseara incoace. Vad ca pana acum merge. Nu ma mai ustura asa tare in gat si mi-au trecut frigurile, ca aveam si de astea pe stoc.
Si nu e nici o problema ca intervii pe aici, doar esti de-a noastra, nu? Te mai asteptam!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Mai da esti tare de tot daca poti sa bei ceai de coji de ceai !!!!!!

poze Sabina

Mergi la inceput

coji de ceapa voiam sa zic!
Ma scuzati, e ora inaintata pt mine da mai stau pe-aici ca tre sa mai pacalesc printesa sa mai pape ceva ca nu se poate numa cu 50 de lapte.

poze Sabina

Mergi la inceput

quote:

Mai da esti tare de tot daca poti sa bei ceai de coji de ceai !!!!!!

poze Sabina

Toata lumea se mira cand aude asta... De ce??? Mie chiar imi place ceaiul asta. Mai ales cand vad ca imi face bine, sa vezi ce ma ambitionez si beau canile una dupa alta. Au ramas toate cepele mele din casa fara coaja...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Hihihi, cum ai dezbracat tu cepele !!!!
E bine daca poti sa bei, am auzit ca e eficient, eu n-am putut.

poze Sabina

Mergi la inceput

Raluca, noapte buna si insanatosire cit mai grabnica, adica pina miine dimineata (daca tot ai dezbracat toate cepele din casa) sa fii fresh.
somn usor

poze Sabina

Mergi la inceput

quote:

Raluca, noapte buna si insanatosire cit mai grabnica, adica pina miine dimineata (daca tot ai dezbracat toate cepele din casa) sa fii fresh.
somn usor

poze Sabina

Noapte buna si tie, ca numai noi doua am mai bantuit pe aici la ora asta... Si chiar pana maine dimineata nu cred sa imi treaca, da' macar sa se imbunatateasca un pic starea mea... ca m-am saturat!!!!!!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput