Iasule, mandra cetate (40)
Raspunsuri - Pagina 29
carmenp spune:
noapte buna, `poi sa stingem becu` aici si sa-l aprindem aici
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
lacrabaciu spune:
Miha, dar ce cuscre tinere ... super (asta mi-a amintit ca in timpul unei calatorii cu trenul, fetita mea s-a "imprietenit" cu un baietel tare dragalas si lipicios care voia s-o pupe iar Diana, mai retrasa din fire, se ferea; atunci, sotul meu, exagerat de mandu de fiica lui de vre-o 10 luni, povestea cunoscutilor: "fiica mea deja a facut furori cu un baiat... apoi cand va fi mai maaaareeee ..." 
In alta ordine de idei ... nimeni nu e trist ca a inceput scoala? Doar eu? de-acum voi sta mai putin cu Diana si mai mult cu alti copii ![]()

alexz spune:
quote:
Mai, stati linistiti!!!!!!! Nu am vrut sa se ajunga la asa ceva! Si cred, draga alexz, ca in situatii de astea, ar trebui sa mai lasi la o parte comentariile rautacioase, chiar nu isi au locul, crede-ma.
Ultimul meu gand a fost sa fac un comentariu rautacios. Cu atat mai putin sa iau pe cineva in ras. Imi pare rau ca s'a interpretat asa...
In alta ordine de idei insa, ca sa discutam si o chestie concreta. Dati-mi si mie o idei-doua despre cum pot sa-l conving pe Codrut sa manance si niste piure de legume. Teoretic, e calitatea I (luat de la farmacie) dar nu vrea sa-l manance nici de spaima. Mai exact, mananca o lingurita, doua, trei, dupa care face o mutra de pisoi profund jignit si refuza cu indarjire. Dreptu-i, ca si piureul ala are un miros prea putin apetisant (dupa mine)...
Am incercat sa-i dau alternativ cu altceva, dar nu tine. Daca ii dau o bucatica de miez de paine, o mananca fara nicio problema, dar piureul il refuza in continuare. Daca ii dau niste iaurt Danonino, numai nu-mi smulge borcanelul din mana de pofta, dar pireul il refuza cu aceeas indarjire 

inimioara76 spune:
quote:
Originally posted by alexz
......
alexz & Codrut
Ridente dicere verum
Alex, nu vreau sa fac vre-o gafa... dar vroiam doar sa ma asigur ca stii ca dupa 20 de pagini de obicei se deschide un nou capitol. Faptul ca nimeni nu ti-a raspus este probabil datorat acestei schimbari. Lumea "s-a mutat" in noul capitol (41) inca de pe 15 septembrie , deci cu doua zile inainte de postingul tau, si nu a mai verificat inapoi. Eu am citit tocmai pentru ca de vre-o saptamana jumatate am fost prea ocupata sa mai stau pe net si ramasesem in urma cu "stirile".
Mi-am permis sa scriu asta pentru ca am vazut ca nu ai reaparut pe noul capitol, iar eu cel putin ma obisnuisem cu prezenta ta, si cu replicile un pic mai altfel. Raspunsul tau la "reteta pentru otet de mere" este deja antologic la noi in familie. Sotul meu a fost extrem de incantat :)
Eu nu am copil ca sa iti pot da sfat referitor la piure.... in rest, sper sa revedem interventiile tale cat de curand (adica sper sa nu fie vre-o alta problema care te impiedica sa reintri pe forum)
Lumi_Nag spune:
Buna cele mai frumoase fete (adik noi iesencele
). Sunt si eu o graviduta mica din Iasi si ma bucur ca v-am gasit forumul, mai tarziu dar...l-am gasit.
Mai vorbim ca tre sa plec.![]()

It's easy living with eyes closed
anymony spune:
Salutare!
Primiti linga voi o mamica cu bebic?
Tot ieseanca get-beget.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
carmenp spune:
te primim da` aici
, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87108
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
iulia-stefy spune:
Nu vrea nimeni sa vorbeasca cu noi? Sau nu vreti sa ne primiti in clubul vostru?
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ralnied1 spune:
Lacramioara, nu e vorba ca nu vrem sa vorbim cu tine...
Doar ca acest capitol este terminat de mult (la fiecare 20 de pagini se deschide alt capitol) si noi am ajuns acum la capitolul (68)
Noi acolo scriem acum si probabil de asta nu am vazut postarile tale de aici...
Hai la (68) si vorbim acolo!
Foto Ralu