Iasule, mandra cetate (40)
Raspunsuri - Pagina 27
alexz spune:
quote:
Originally posted by aime
Imi pare rau de puiul Sebastian, ne rugam sa se refaca repede. Sunt clipe grele, ptr mama, din fericire noi nu stim cum e... dar langa rezerva unde am stat eu cu Vlad, erau o alta rezerva cu 2 mamici care aveau cate o fetita prematura. Erau tare mici, si nu scoteau nici un sunet, Vlad cu colegul sau de rezerva faceau niste vocalize, ele micutele erau prea mici sa planga. Mamele erau disperate, aveau luna de spitalizare si azi erau fericite, ca fetele mai luasera 10-20 g, a doua zi, plangeau ca dadusera jos 30g...si tot asa....erau terminate psihic, le hraneau prin gavaj...dar m-am intalnit (la cabinetul dr. lui Vlad) cu una din ele si acum era o dolofanica dulce si isteata...dr. care s-a ocupat de ele, venea si ziua si seara/noaptea special ptr ele...le calcula mesele in functie de ce pierdeau sau castigau (mi-aduc aminte ca nici nu se trezeau la ora mesei, mamele puneau ceasul sa le trezeasca, pe cand eu stiam cu cel putin 10-15 min inainte ca a venit ora festinului)...au reusit pana la urma, ceeea ce ii dorim si puiului Andreei.
Pana la urma, hai s'o luam si altfel. Mihai-Sebastian avea la nastere, daca nu ma inseala memoria, 2.200 gr. Acum are 2.100 gr. A scazut in 5 zile cu 100 grame. Cu alte cuvinte, nu a scazut mult si nici brusc. Maine-poimaine, o sa inceapa sa prinda in greutate.
aime spune:
Sigur Alex, tatic de Codrut, ai dreptate, e scadere fiziologica, nu e de speriat...desi numa ea, mama stie ce-i in inima ei...da uite asa mai depanam din povestile pe care le stim...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by aime
deci va plimbarati? si noi, am fost pana in Copou vis a vis de universitate, apoi am coborat pe jos pana in P Unirii si de acolo cu "bubuuul" (autobuzul)
Am fost la intalnire cu cuscra din Elvetia!
Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
alexz spune:
quote:
numa ea, mama stie ce-i in inima ei...
Cam sexista pozitia, da' hai sa fie! De par'ca barbatii n'ar avea voie sa fie ingrijorati sau sa se dea cu capul de zid. Si cand te gandesti ca barbatii sunt etichetati toti ca misogini! Bine v-a facut Al de Sus cand v-a trimis la munca de jos (v.Geneza si 1 Corinteni)
mariussimiuc spune:
Alex,dragalasule,ai cam rupt fraza din context...![]()
Miha
aime spune:
quote:
Originally posted by alexzquote:
numa ea, mama stie ce-i in inima ei...
Cam sexista pozitia, da' hai sa fie! De par'ca barbatii n'ar avea voie sa fie ingrijorati sau sa se dea cu capul de zid. Si cand te gandesti ca barbatii sunt etichetati toti ca misogini! Bine v-a facut Al de Sus cand v-a trimis la munca de jos (v.Geneza si 1 Corinteni)
Imi pare nespus de rau ca asa ai inteles...ptr ca eu n-am gandit nici pe departe asa...ci doar am vrut sa spun ca doar ea, femeia, mama, care e singura in spital (si care trece singura fizic prin ceea ce numim nastere si postpartum...) si care-si vede puiul neajutorat simte mai bine ca oricine durerea. Atat am vrut sa zic...
Cat priveste misoginismul...eu personal nu cred in cuvantul asta, iar ca femeie, nu simt deloc ca fac munca de jos.
Mda, o sa incerc sa nu-mi mai expun parerile.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alexzquote:
Alex,dragalasule,ai cam rupt fraza din context...
Stiu. Si ce daca? :P
alexz & Codrut
Ridente dicere verum
N-are nik,dar ai subliniat ceea ce ai vrut tu sa subliniezi.Ceea ce tot misoginism se cheama!

In alta ordine de idei...iote...fesul si basca1 si basca2
Miha

alexz spune:
quote:
Imi pare nespus de rau ca asa ai inteles...ptr ca eu n-am gandit nici pe departe asa...Mda, o sa incerc sa nu-mi mai expun parerile.
Of, doamne! Scuze, n'am vrut sa te supar. Glumeam si eu oleaca...
irinatunza spune:
Buna , iesencelor!
Si eu am o nepotica ce s-a nascut cu 2000 g. Si a luat dupa aceea in greutate si acu e foarte bine.
Din ce am citit eu e normal sa scada pina la 10% din greutatea cu care s-a nascut.
Multa , multa sanatate bebului mic si mult curaj si rabdare mamicii sale.
Pupici
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina