Iasule, mandra cetate (40)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si eu vreau saculet de dormit; deocamdata avem unul, super, luat de la TCM; dar ar cam trebui schimbat cu ceva mai lung...
daca gasiti sa-mi spuneti si mie!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Eu sunt racita tare de tot. Am febra, ma ustura in gat de nu mai pot, tusesc de mama focului si, mai nou, s-a deschis robinetul de la nas. Si sotiorul este cam in aceeasi stare nasoala. :(

In alta ordine de idei, imi spune si mie unde pot gasi, eventual in zona Galata, Mircea, Alexandru, un magazin sau ceva de unde sa pot cumpara un geam pentru o usa la camera? Sau in alte zone, daca nu stiti pe aici... Ca eu am vazut candva, dar nu imi mai amintesc unde anume.:(

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

La Ateneul Tatarasi -- Videoteca pentru copii

Sambata, 16 septembrie, ora 11.00
UN IEPURE LA TV, desen animat, 45 min.
Sambata, 23 septembrie
POVESTEA PORCULUI, desen animat, 30 min.

Duminica, 24 septembrie, Ateneu Tatarasi, ora 19.00
O NOAPTE FURTUNOASA de I.L. Caragiale
Regia: Adi Afteni
Scenografia: Rodica Arghir

Concursuri pentru copii
CERC DE SAH, organizator Asociatia Judeteana de Sah Iasi
Instructori: Filip Lucian, Axinte Stefan.
Program: Miercuri, 16.00 – 19.00
Sambata si Duminica, 10.00 – 13.00

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

cineva a postat mai demult o reteta cu conopida...?
se maipoate o data? please?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Carmen,am vazut niste asternuturi de care spuneai in catalogul de la Quelle,parca.Si aici,in Nicolina,la un magazin,dar nu stiu sigur daca are si pilota.Daca ajung prin zona am sa ma uit.

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Salutic !!!
In primul rind felicitari proaspetelor mamici!!Sa va traiasca puiutii ,sa fie sanatosi ,iar mamicilor refacere usoara!!!
Am si eu o rugaminte la voi ..de vinerea viitoare vreau sa intru in CIC ,asa ca am inceput sa ma agit cu dosarul..are cumva cineva lista cu toate actele cerute la noi in Iasi ...ca eu am citit pe forum ...dar parca la noi am vazut un afis in care se cerea si ceva hirtie de la ITM cu suspendarea CM..dar era aglomerat cind am fost si nu am citit prea bine.
Aaaa..si cind tb depus dosarul...neaparat in ziua in care vrei sa intri in CIC sau se poate si inainte sau dupa(ca am auzit mai multe versiuni)??Multumiri anticipate!!
Carmen ,cum a reactionat Iustin la aparitia lui Teodor??Ai ajutoare sau singurica cu ei??Eu am inceput sa-mi intru in mana...iar de luni ALex va merge la gradi(YESSSSS!!)..sper sa-i si placa..si apoi sa incep sa ies mai des cu Timeea in parc ca acum cu 2 nu am curaj!!
O zi buna tuturor!!!
Gabi,Timeea si Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna fetelor am si eu o intrebare la voi: eu am venit de curand in iasi si nu prea stiu care-i treaba aici deci, sun insarcinata in 33 saptamani la prima nastere sotul ma asistat dar aici am inteles ca nu prea se practica chestia asta am fost la Doctorita Carmen stratone la cabinet si mea zis ca e cu broblema treaba asta, dar eu vreau foarte mult sa fie linga mine sunt foarte fricoasa si plus la toate el ma ajutat foarte mult in timpul travaliului si chiar in timpul nasterii il tineam pe el de mana. Daca stie cineva ceva despre asta va rog sa-mi ziceti ce doctor permite aici VA multumesc si va pup pe toate

stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
Caut pt asta mic al meu un asternut de 1 pers cu pilota si nu gasesc. Doar asternut am gasit, dar nu si pilota. Aveti idee ati vazut undeva? Ieri i-am luat unul pt nou-nascuti cu o plapumioara de 1,05/1,35 insa cat va mai incapea in ea? Aveam o plapumioara mai mica insa e deja prea mica si imi e mila sa il las asa, cu piciorusele afara. Si sa ii fac o plapuma nu stiu unde... Stiti pe undeva?

Am vazut la mine, in Alexandru, aproape de capatul autobuzului 28. Tre' sa-mi iau si eu, de altfel...

Mergi la inceput

quote:
In alta ordine de idei, imi spune si mie unde pot gasi, eventual in zona Galata, Mircea, Alexandru, un magazin sau ceva de unde sa pot cumpara un geam pentru o usa la camera? Sau in alte zone, daca nu stiti pe aici... Ca eu am vazut candva, dar nu imi mai amintesc unde anume.:(

Treci podul din Mircea, spre Alexandru si mergi pana la biserica aia noua. Vis-a-vis de ea, langa o fosta pizzerie cu o copertina albastra, e un atelier de geamuri, inramari si alte alea.

Mergi la inceput

quote:
cineva a postat mai demult o reteta cu conopida...?
se maipoate o data? please?

Daca la asta te refereai... uite-o ici:

se ia conopida, se curata, se taie cubulete (ceva mai marisoare, de vre-o 2-3 cm) si se pune la fiert in apa cat sa o cuprinda, la foc mic. Sta la fiert pana intra usor cutitul in ea (personal, o prefer mai fiarta, da' pe urma se sfarama). Se scurge si se lasa in plata Domnului sa se raceasca, sub un jet de apa rece. Sosul se face ca la cartofii/puiul cu smantana, cu un adaos suplimentar de 2-3 catei de usturoi. De altfel, merge si cu maioneza...

Mergi la inceput