Iasule, mandra cetate (40)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumim, Aime, eu cred ca sun acolo; ala de la botez e super!

ps: unde e europa nova?!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
edit: am gasit si ceva poze, 2 din torturile facute acolo. Eu mereu cer ormanentul, forma...sa fie cum vreau eu, nu ma refuza in limita posibilitatilor.

Faine torturile, intr'adevar. Numai ca ai uitat sa mentionezi si cam cat costa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Fetelor, m-ati innebunit cu dulciurile. Am facut gogosile cu iaurt si au iesit faine de tot. Uite ca Adriana tocmai a plecat in concediu si am uitat sa o rog sa-mi mai dea odata reteta prajiturii cu iaurt de la cuconiada ca eu am ratacit-o. O mai are careva ? Plsss...

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

{b]Herra, iti pot da nr de mobil al tipului la care comand eu torturile si produsele de patiserie, dar pe PM ( e nr lui, nu al firmei, dar ma uit pe pliant maine si daca e si vre-un nr al firmei il pun aici). Sunt foarte multumita de produse. Uite, tatal meu nu mananca tort, gusta din politete si atat, iar asta de ani de zile, indiferent de ocazie si de cine "presteaza" tortul. Acum insa de sf Maria le-am dus un tort de la "sursa" mea si ce crezi? A mancat inreaga felie , nu imi venea sa cred...Poze nu am, dar uite vineri am o petrecere, tot pt o pustoaica de 2 ani si au comandat parintii 2 torturi, unul de ciocolata, cu poza cu Tom si Jerry si unul de frisca cu fructe. Le fotofrafiez pe astea...

Aime, frumoase tortulete...

Ioana[/b], La Multi Ani! lui Andrei! Sa creasca mare si sa fie sanatos!

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ma bucur ca v-au placut tortuletele, sa stiti ca au fost si extrem de bune. Pretul era 180-200 mii/kg. Prajiturile parca 170-180-200mii/kg, depinde de fel. Da acu nu mai stiu exact.Oricum merita intrebat.
Herra, ptr cel de la botez...i l-am si desenat, na, ce sa zic s-a straduit doamna de acolo, insa eu il vedeam un pic altfel... Europa nova e in spatele cladirii Granit, inainte de podul pasarela ce duce in Bucium...nu stiu cum sa explic...

Dana, chiar ma intrebam ce mai faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Va spun eu unde in spate la Cotnari...cum veniti din Pd. Ros pe Bd. Socola...dupa ce se termina blocurile de pe dreapta, imediat e o alee, inainte de terasa aceea cu pizza si apoi rest. Cotnari. O luati imediat pe aleea si o sa vedeti in stanga un pic o cladire mare, alba cu un etaj. Este acolo si o gradi si mai e o institutie. Dar chiar la prima portita care o vedeti scrie mare COFESAN. Intradevar au prajituri de casa f bune, mie imi placea una numita "flendurita" si inca una cu f multa cioco sau cacao numita "jamaicana" cred. De torturi nu stiu ce sa zic ca nu am luat niciodata. Eu sunt fan tortul ANA de la cofetaria Ana cu aceelasi nume. Dar am mancat anul asta un tort "ambasador" suuuper...
atat de multa ciocolata, mnea, mnea...
Vaaai, ce mult am scris...mi-e ppofta de un tort. Dar si tortul de trufe cu reteta de aici de pe site a fost super.
Pupici la toata lumea,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nicoleta,am eu reteta,dar e calculatorul celalalt si care merge ca o caruta de la o vreme.Daca nu e graba ti-o trimit zilele astea.Sper sa nu-si dea calculatorul obstescul sfarsit!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Miha, Carmen, va multumesc mult pentru reteta. Sper sa gasesc azi foi si sa o fac, cu toate ca nu ar trebui, din acelasi motiv pentru care nu mai vrea Carmen sa faca torturi acasa . Dar ce nu fac eu pentru baietii mei ...

Daca mai doresti cineva un supliment de cafea va poftesc cu drag.
S-aveti o zi frumoasa.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata la o aburinda!

Carmen, prin Siraj (loculundegasestidetoate) am vazut pilote ptr ei si parca si in Metro. Eu vreau sa-i fac un saculet de dormit, acu ca tocmai s-a invatat sa fie invelit, ptr iarna, nu f gros.

Miha, ati scos firele de la piciorus? pe micul curajos.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

help, caut croitoreasa buna poate stie cineva...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput