Iasule, mandra cetate (40)
Raspunsuri - Pagina 23
ionika spune:
Fetele, am o intrebare: Andrei face saptamana asta 2 ani si vreau sa petrecem undeva, la iarba verde la un gratar. Are cineva vreo idee unde sa mergem?
Asteptam sugestii!
Multumesc.
Ioana si Andrei
amironeanu spune:
Felicitari inca o data proaspetelor mamici si bebelusi sanatosi, mancaciosi si somnorosi va doresc!
Am incercat sa citesc si eu ieri depre Denis, nu am putut din cauza larimilor decat pe sarite, of, multa durere mai este pe lumea aceasta.
Noi suntem bine, ne pregatim de cresa. Stefi este foarte incantata, in fiecare dimineata ma intreaba daca mergem la "doamne si copii la joaca", numai ca am impresia ca ea isi inchipuie un loc asemanator cu Kidsland-ul. Vom vedea luni.
Ioana, noi duminica am fost la o petrecere de 2 ani, la gratar si a fost super. Am fost la iesirea dinspre Sculeni (din Podul de Fier tot inainte), este o zona foarte mare, multa verdeata si mult loc pentru copii sa alerge, este denumita "zona de agrement C.A.Rosetti". Va doresc vreme frumoasa.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
herra spune:
si Vlad face saptamana viitoare doi ani!
UNDE SA-I FAC TORTUL?!
Cristina si Vlad 
aime spune:
Herra, Dana are un loc unde face torturi bune ptr petrecerile de la centru sau daca vrei iti pot da si eu un nr telefon de la o firma unde frisca e cu smanatana adevarata (poate manca si Vlad), e f gustos si ti-l aduc si acasa. Fac si prajituri de casa.
aime si
Vladimir
amironeanu spune:
Am inteles ca in spate la Cotnari este un laborator care face torturi cu frisca din smantana. Am mancat acum duminica si era foarte bun.
Aime, vreau si eu numarul de telefon de la cei care iti aduc tortul acasa, sunt cu moralul cam jos si mi-ar face bine un pic de dulce
Pupici,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
herra spune:
da, si eu vreau numarul de telefon! e vorba de cei la care comanda si Dana sau stii 2 chestii diferite? oricum, daca e asa vreau numerele din ambele locuri; au si un sediu, ca sa vad ce comand, modele de torturi sau ceva de genul asta?
si in spate la Cotnari pe unde?
Cristina si Vlad 
amironeanu spune:
Nu stiu unde in spate la Cotnari.
Pupici,
aime spune:
Eu mereu fac la cei de la PaniPat (la d-nul Frunza poate ati auzit) si e altcineva decat unde face Dana, este undeva in spatele liceului energetic, pe langa Europa Nova. Sediul nu e grozav (nu stiu poate s-au mutat), dar produsele da, tort, prajituri, cozonaci (am fost si am vazut cum se fac). Puteti suna la tel 266 362, si acolo vb cu sefa care va da detalii. noi preferam tortul President (blat cacao, crema cioco si imbracat cu frisca), dar si cel de ciocolata e grozav, nu mai zc de cel de frisca cu fructe. prajiturile le aranjeaza ei pe platouri si le ambaleaza cu fundite, etc...si sunt f bune. Sa caut tortul nostru de la botez si sa vad ce mai am prin poze..Produsele sunt aduse acasa la ora si ziau dorita, in acelasi pret.
edit: am gasit si ceva poze, 2 din torturile facute acolo. Eu mereu cer ormanentul, forma...sa fie cum vreau eu, nu ma refuza in limita posibilitatilor.
Tort botez Vlad
Tort 1 an
aime si
Vladimir
aime spune:
quote:
Originally posted by herra
si in spate la Cotnari pe unde? [/font=Comic Sans MS][/navy]
va spun eu, ca trec mereu pe acolo..in spatele restaurantului cotnari, unde e gradinita (pe care si eu am frecventat-o candva
alexz spune:
quote:
Alex, a fost o gluma nu o lupta pentru record!
Ca o gluma am si luat'o, iti dai seama!