Iasule, mandra cetate (40)
Raspunsuri - Pagina 22
kriss79 spune:
Am fost azi la Andreea (Mexxa) si e bine, optimista ca bebe Sebastian va reusi sa mai ia in greutate si va transmite salutari si pupici! Va mai dura pana cand va va arata pozici cu Sebastian intrucat i s-a spus ca va trebui sa mai ramana in spital cam 2 saptamani.
POZE
Cristina S.
alexz spune:
quote:
Va mai dura pana cand va va arata pozici cu Sebastian intrucat i s-a spus ca va trebui sa mai ramana in spital cam 2 saptamani.
Doua saptamani?! Nu e nitelus cam mult, totus?
kriss79 spune:
Sebastian avea numai 2,2 kg,a mai scazut 100 gr. si asteapta pana pune macar inca 500 gr. Numai dupa aceea ii dau drumul acasa Andreei si bebelului.Iar Andreea deocamdata nu are lapte, nici nu are voie sa manance inca decat supe, ceaiuri, iar pe Sebastian il hraneste cu lapte praf. Astea sunt informatiile date de ea.
POZE
Cristina S.
alexz spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Sebastian avea numai 2,2 kg,a mai scazut 100 gr. si asteapta pana pune macar inca 500 gr. Numai dupa aceea ii dau drumul acasa Andreei si bebelului.Iar Andreea deocamdata nu are lapte, nici nu are voie sa manance inca decat supe, ceaiuri, iar pe Sebastian il hraneste cu lapte praf. Astea sunt informatiile date de ea.
Ok, saru' mana. Lamurit. Mult noroc!
herra spune:
si eu tot 2 saptamani am stat cu Vlad...cum a trecut timpul...
multumim pentru noutati, bine ca sunt ok!
Cristina si Vlad 
alexz spune:
quote:
si eu tot 2 saptamani am stat cu Vlad...cum a trecut timpul...
multumim pentru noutati, bine ca sunt ok!
Inseamna ca eu am fost norocos, ca l-am adus pe Codrut dupa doar 5 zile. Bine, ca am mai stat dupa aia o luna cu nevasta acasa, la orizontala, asta e alta poveste.
mariussimiuc spune:
Eu am iesit din spital dupa 3 zile! ![]()
Andreea,multa sanatate si putere lui Sebastian!
Miha 
alexz spune:
quote:
Eu am iesit din spital dupa 3 zile!
Of, doamne! Da' ce, am zis ca 5 zile ar fi vreun record?!
ralnied1 spune:
Seara buna!
Am vorbit si eu cu Mexxa in seara asta si era mult mai bine-dispusa decat era data trecuta cand ne auzisem la telefon... Tot ce a scris mai sus Cristina, este perfect adevarat, aceleasi lucruri mi le-a spus si mie...![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
mariussimiuc spune:
Alex, a fost o gluma nu o lupta pentru record! ![]()
Miha