M-am hotarat......adoptie(39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Urziceanu ,imi pare rau ca Maya e bolnava .
Noi nu luam antibiotic ,pt ca nu face febra ,insa are o tuse tampita ,care ma scoate din minti .Mai ales ca e a doua raceala in ultimele 3 saptamani ;pt precedenta a luat si Andrei augmentin ,aerius si ambroxol .
Marti o sa mergem la Dr Stanciu ,ca abia atunci am putut sa facem programare .Eu una nu reusesc sa-i dau de capat la tusea asta .Totul e relativ ok cat sta in picoare .In momentul in care l-am asezat in pat il apuca o tuse de nu-ti vine sa crezi.
Are niste secretii atat de vascoase si se chinuie cu tusea ,ca m-am apucat sa citesc despre mucoviscidoza si alte tampenii sa vad daca s e potrivesc simptomele .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Alexia Maria, la implinrea primului anisor iti urez sanatate, sa cresti mare si frumoasa si sa fii fericita alaturi de mami si taty.

Mimsi, petrecere frumoasa maine.
Am vrut sa fiu prima care face urarile.
Intotdeauna mi-o ia Aissa inainte

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani Alexia!
Sa ai o viata frumoasa si mult noroc, sa fii sanatoasa si iubita mereu ca pana acum!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

La multi ani Alexia ! Sa fii sanatoasa si fericita!

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Cu scuzele de rigoare pt intirziere,
ANDREEA,ILINCA,CORINA SI MIMSI,SA VA TRAIASCA MARIUCELE

Patricia a facut stomatita aftoasa(de fapt a luat cred de la fetita cu care se joaca)si face febra,nu maninca ,nu doarme bine noaptea...sint zombie.

Sanatate puiutilor bolnaviori

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Simona daca are febra si "s-a luat" nu cred ca e stomatita aftoasa ci herpangina cum a avut Alexandra mea. Daca ti-a si vomitat putin si a avut vreo 3 zile febra pana au aparut pustulele aia e sigur. La asta se dau tratamente antitermice si antiviral, dureaza o saptamana si scapati. Daca apar si pe exteriorul fetei, langa gura (Ale era fffff baloasa si de la saliva s-au facut si pe exterior) o poti tampona cu albastru de metil. Nu forta cu mancarea ca ii sparg alea si o ustura de zapaceste.
Daca sunt doar afte dai doar glicerina, dar nu stiu ca aftele sa se ia.

Scuze ca mi-am permis sa iti zic ce sa faci , sunt convinsa ca stii cel mai bine, am spus doar pentru ca am urat efectiv acel episod, mi s-a parut o boala infioratoare, Doamne ferste de ceva mai rau, dar simteam ca ma doare inima cand o vedeam ca ii sparg alea pana la sange si ca nu poate sa inchida gurita.
Multa sanatate!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

fetelor ,daca se poate vin si eu cu un sfat:pentru herpes este foarte buna tinctura de propolis si pentru tuse -sirop din muguri de pin/brad .va doresc sanatate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Fetelor, azi am botezat fata, in sfarsit doarme dusa, a fost vedeta toata ziua, si am trecut cu bine si peste ziua de azi!!!A fost o scumpa, avea ea un pic de treaba cu preotul ca pune mana pe ea, si nu da foile cum vrea ea, tragea de lumanare s-o tina ea de am crezut ca da foc si la parul nasei si la hainele preotului, a studiat atent lumea in spate si tot vroia sa plece, dar i-a placut mult faza cu udatul pe cap, a inceput sa strige ca Pati face baie-baie, si apoi a stat cuminte, ca i-am promis ca daca e cuminte facem iar baie-baie...La un moment dat a avut treaba cu degetul pansat al preotului, tot striga nenea buba si vroia sa-l prinda...Pana la urma am reusit s-o tinem, biata nasa care e fiica lui sora-mea abia tinea de ea , si pe linga ea si eu si sora-mea...dupa faza cu udatu a stat mai cuminte, si dupa unsul cu mir, azi se facea si ea ca unge pe toata lumea...Dupa am fost la restaurant, n-a mancat nimic decat lebenita pe care a primit-o la bucatarie-nu era in meniu-asa ca a tot cerut sa mearga la bucatarie sa pape Pati, in schimb a dansat, a fugit, a vb la toate telefoanele, a fost activa tot timpul, si-a si bagat degetutul in tort sa-l guste, dar dupa din farfurie n-a mai fost interesant...e o scumpa, si m-am gandit cum a reusit ea sa ne adune azi pe toti, si sa ne bucure, si sa ne faca asa o zi frumoasa...ii multumesc la Dumnezeu ca ne-a dat-o, si ma rog sa ne tina sanatosi s-o putem creste mare, si ea sa fie la fel de fericita ca pana acum, de cand e la noi!
Stiu ca v-am citit zilnic, si totusi cred ca nu v-am urat sarbatoritilor La multi ani!!! , o fac acum si va rog sa ma credeti ca desi nu scriu de fiecare data, cu sufletul sunt zilnic alaturi de voi, ma simt bine aici, si va multumesc ca existati!!!Nici nu stiti cat de mult m-ati ajutat pe drumul meu, si cat sprijin i-mi dati si acum, cand inca sunt la inceput cu actele...desi e drumul lung, stiu ca va fi bine si pt noi...abia astept!
Pupici multi la toate cu bebici sau in cautari de bbici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Cu scuzele de rigoare pt intarziere, as vrea sa-i urez si eu LA MULTI!! ANI Alexiei Maria, sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa, sa-si incante parintii si sa-i faca fericiti!! Toate gandurile noastre bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Dora, ii doresc micii crestine sa-i ajute Dumnezeu la fiecare pas si sa aiba o viata frumoasa si luminata! Sa se bucure si sa va bucure cu prezenta si cu dragalasenia ei si fiecare clipa petrecuta impreuna sa fie o mare de bucurie! Felicitari!

Mergi la inceput