M-am hotarat......adoptie(39)
Raspunsuri - Pagina 6
aissa spune:
La multi ani Mariilor si tuturor celor ce se serbeaza azi!
Despre intalnire nu am scris pentru ca nu am avut net, nu am stiut ce (adica nu am apucat sa comentez cu al meu programul de duminica) pentru ca am fost prinsi cu mutatul dintr-o camera intr-alta... Am lasat pitica singura in camera si am mutat patul nostru in sufra (asta e, bine ca am 2 camere). Ieri noapte, prima noapte petrecuta de mandra in patul nou, de fata mare....s-a soldat cu un plonjon, fireste. Pusesem 2 saltele langa patut (una de la patul vechi si una de la canapea). Am verificat-o la 12 jumate si la 1 jumate si nu stiu cand...am auzit buf si am gasit-o pe parchet, dormind, fireste. Am pus-o la loc, am dormit langa ea....si ieir am comandat si o aparatoare. Si azi noapte a fost ok, stau langa ea pana adoarme si uite ca doarme si acum, la ora asta (la care eram de regula afara deja). Puteti vedea patul nostru cel nou aici.
Cum spuneam, am fost prinsi si nu am apucat inca sa discutam ce facem in weekend. In principiu pot veni unde vreti voi, conduc bine acum si fara teama (singura teama o am ca nu gasesc loc de parcare) deci stabiliti si in proportie de 80% vin oriunde. Prefer dimineata...daca va spun de ce o sa radeti....de parcare....bineinteles, ca la mine la bloc e mare pb si seara e ffff aglomerat.
Scuze de nebunia din camera, e inca departe de ce visam noi sa devina, dar a trebuit sa instalam patul, alea de pe pereti vor disparea si vom pune/desena altceva si vor urma si altele....sa inceapa mami serviciul sa avem mai multi banuti.
Cristina si ghighiloi
aissa spune:
AM pus poze si cu aparatoarea si cu ora record la care doarme copilul meu....tot la link-ul de mai sus.
Cristina si ghighiloi
daphnyie spune:
La multi ani si sanatate Mariilor !
Aissa, arata super patutul si maimutoii de pe perete, iar daca Ale doarme asa mult inseamna ca ii place si ei.
Am sa va spun doua vesti, una buna si una mai putin buna :
1. Bebelina e sanatoasa, a vazut-o un medic pediatru si a zis ca nu sunt probleme
2. Naturala nu s-a prezentat sa-si dea consimtamantul
Ce as putea sa fac in conditiile in care copilul nu are situatia clara iar la noi in jud. nu se accepta plasamentul ?
Mmmaria spune:
Cum sa nu se accepte plasamentul? Eu am facut o cerere scrisa la care am cerut numar de inregistrare (de fapt, de la un moment dat, eu cu DPC-ul am "discutat" doar in scris, cu numere de inregistrare la toate hartiile mele). Naturala mai are vreo doua infatisari la care teoretic ar trebui sa se prezinte, a mea s-a prezentat abia la a treia, deci inarmeaza-te cu rabdare in privinta asta. Ce motivatie au pentru neacceptarea plasamentului?
daphnyie spune:
Motivatia a fost ca nu dau copiii in plasament familiilor care vor sa adopte ci numai asistentilor maternali, pana la clarificarea sit. copilului.
Daca aud ca noi cautam singuri copii sar in sus de 2 metri.
carmens spune:
Cristina super patutul. La asa ceva ma gandeam si eu pentru Otilia. L-ati facut la comanda ? De pret nu are rost sa intreb pentru ca nu prea se potrivesc. Voi a-ti mutat patul matrimonial in sufragerie ?
Scuze pentru off-topic.
Multumim pentru urari ( eu si Otilia si mamaia ) si dam de baut virtual
carmen
aissa spune:
Carmens...macar ca orientare: patul e facut de comanda (model dat de noi), a costat 4 milioane fara saltea, aparatoarea din fata inca 350 mii si da...patul nostru l-am dus in sufragerie....pentru ca nu mai avea loc in dormitor si pentru ca sperante de 3 camere n-am .
Cristina si ghighiloi
Briantis spune:
Din pacate ,desi eu v-am batut la cap sa ne vedem ,nu cred ca voi mai ajunge cu piticul meu la intalnirea din parc .Andrei e racit si nu vrem sa va aducem virusi .
Imi pare rau ,dar asta este .Poate altadata ,daca o mai fi vreme buna .
Mama lui Andreiutzu
urziceanu spune:
Corina(Briantis)imi pare rau pt puiul racit.Si noi suntem f racite.maya avut febra mare,are rosu in gat si gingiile toate albe si umflate.La un ochisor are puti rosu cica de la febra.Luam augumentin 3,5 ml la 12 ore,nurofen,picaturi pt mucisori.I se infunda nasucul noaptea.Folosim batista bebelusului ca altfel ar fi vai de noi.Azi vad ca e mai bine,insa transpira f tare.Refuza ceaiul cu vitamina C in el.Partea cea mai buna este ca mananca f bine.Mie imi era frica sa nu faca iarasi bronsiolita.Dar Dumnezeu e mare si are grija de puiut.
Daphnye sa stii ca nici la noi nu s- acceptat plasamentul,cu toate pilele posibile .Cica asa e legea.
La multi anu tuturor Anelor!
Corina si Maya
irina_g spune:
Corina (Urziceanu) si Corina (Briantis), le urez sanatate multa la puiutii vostri.
Sa ne auzim cu bine cat de curind.
Va si pe voi si ii si pe puiutii vostri.
Irina si Mihai