M-am hotarat......adoptie(39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Revin ca sa va arat niste poze de la mare: http://pg.photos.yahoo.com/ph/rozibb/album?.dir=2670scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Si pt cei pe care ii intereseaza Albena, cateva "coltisoare" din zona (bonus: rasarit de soare ): http://pg.photos.yahoo.com/ph/rozibb/album?.dir=e2dbscd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/rozibb/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.

AISSA nu e herpangina.Nu are nimic pe limba sau in gurita,doar pe amigdale.
Si eu stiam ca aftele nu se iau dar nu am gasit alta explicatie,pt ca mi sa parut prea mare coincidenta.Duminica trecuta s-a jucat cu o fetita care era de doua zile in tratament. Si cam de marti nu a mai mincat cum trebuie dar am dat-o pe seama dintilor.
Si abia simbata a facut febra si am descoperit. Dar am aflat ulterior (de fetita respectiva)si m-am si suparat pe mamica fetitei pt ca nu mi-a spus,ca eu daca stranuta Patricia de doua ori intro zi nu mai merg in nici o vizita!

Azi a fost mai bine dar tot nu maninca.

Si cum as putea sa ma supar de sfaturi,ca doar de aceea v-am spus!

DORA sa-ti traiasca Patricia !

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

dora,felicitari pt micuta Patry!!!
Simona,aceeasi chestie am patit-o si eu cu maya.Afara o fetita era racita si in tratament si nu me-a spus nimeni,drept pt care de joi a avut febra f mare,cu ochiul rosu,muciiii interminabili.Asta e in colectivitate.Ce tratament luati?

Corina si maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_ro spune:

Simona, multa sanatate Patriciei! Sa scape de durere cat mai repede si sa pape, sa-i revina vioiciunea.
Dora, Patriciei tale ii urez bun venit printre crestini si sa fie in continuare fericita si iubita!
Noi sambata vom fii iar nasi de botez, iar duminica ii luam din mot finutei pe care am botezat-o anul trecut, deja implineste un an! Acum tot o fetita vom boteza.
Daphnyie, te asteptam cu vesti bune.

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

AISSA am gasit acum un articol in care se spune ca atunci cind aftele sint pe amigdale e HERPANGINA !
Si doar daca sint in gurita e stomatita !
Ma declar incapabila sa inteleg!
Au confirmat doi dr. ca-i stomatita!

Ii dau o sol (stamicin + anestezina + glicerina),keflex si aciclovir.
Te rog daca mai ti minte spune-mi ce i-ai dat Alexandrei.

Nico petrecere frumoasa

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Aciclovir i-am dat. In gura ii dadeam cate 1 ml de plackout (apa de gura). Deci tratamentul confirma herpangina ca de aia ti-a dat antiviral si tie...
Ale a avut in gura dar nu pe limba, pe gingii, pe partea interna a buzei...o fi avut si pe amigdale dar cine se putea uita in gura ei la cum urla. Ce nu inteleg e ce e keflex-ul, sper ca nu e antibiotic ca i-l dai degeaba, herpangina e o boala virala cu care lupti cu antivirale, antibiotic e degeaba.
Si herpangina se manifesta tot cu afte, numai aspectul inteleg eu ca e putin diferit, ca aftele simple sunt albe, pe cand astea sunt cu un halou cenusiu si ulcereaza pana la sange. Asta am retinut si eu citind pe net, ca sincer nimeni nu auzise, in jurul meu, de boala asta.

Noi....suntem pline de muci si eu plina de spume. M-am apucat (la indicatia medicului) sa ii dau un tratament de imunizare (LantigenB) si la jumatatea curei a inceput (ieri) sa stranute, sa ii curga nasul transparent...aseara am sunat dr si a zis sa nu opresc cura, sa asteptam. Peste noapte saraca s-a chinuit grozav...acum vad ca mucii sunt urati, colorati...si nu stiu daca e reactie la vaccin sau mi-a racit peste, deocamdata nu lupt cu boala....decat cu picaturi....si asa nu ma lasa deloc sa ii umblu la nas....
SI mor de nervi ca eu am vrut sa ii dau asta sa nu mai raceasca si daca de la el s-a imbolnavit imi dau pumni in cap nu alta.....

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Mimsi sa va traiasca printesa. Ne cerem scuze de intarziere ar noi suntem oricum intarziati cu totul....:))

Nu am timp nici sa ma spal dar lasa ca incep eu serviciul acus si sa vedeti...

Rozi foarte faine pozele. Sa va fie de bine plimbarea.

Aissa, nu te mai enerva si nu mai indopa copila cu de toate. Poate ne vedem zilele astea ca vreau sa trec pe la mama.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Aissa ,ce mi-a atras mie atentia din prospectul keflex-ului:"eficace in eradicarea streptococilor din nazofaringe"
Nu stiu daca trebuia sa-l dau sau nu..ca nu am facut analize copilului sa vad daca are streptococ..
Cert e ca imi trebuie un pediatru bun!
multumesc

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neaparat trebuie un pediatru in care sa ai incredere...
Pupam si sanatate.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Va multumim de urari!
Pupam dulce puiutii bolnaviori, nu va mai condamnati, mamicute ca nu voi sunteti vinovate, nu puteti sa-i paziti de toti microbeii din lume! Poate ca acum mi-e usor sa vb, ca asta mica e tare rezistenta, da am tras-o si eu destul cu cel mare! Eu abia astept sa ajunga in colectivitate, stiu ca-i place intre copii si cred ca-si va da drumul la vorbit mult mai usor!!!
Pupici si multa sanatate!

Mergi la inceput