MIHAELA RADULESCU ARATA TRAZNET
Raspunsuri - Pagina 3
roxanicea spune:
dan chisu a lansat-o...; el a fost cel care i-a dat ceva trebulitze pe al dakino si care a facut-o prezentatoarea festivalului de film...si care a invatzat-o f multe.
pana la chisu a mai trecut si pe la bitman, dan iosif...dar asta nu are importanta prea mare. e acolo unde este pt ca si-a propus sa ajunga acolo....chiar daca mijloacele nu au fost cele de la "pension".
ideea e ca la corp e trasnet tipa!
bravos!
noutatifoto
diadaniela spune:
scopul scuza mijloacele!
Roxi,frumoase poze!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Chuny spune:
Mie imi place cum arata !
Poti sa dai din coate si din altele cat vrei, daca nu ai cap, oricum nu ajungi departe.
Totusi mie mi se pare mult mai trist si demn de mila o femeie ce face prostitutzie casnica si se umileste ani de zile doar pt ca nu are un servici ... si evident ca tot atatia ani isi plange de mila, si deci nu are timp sa-si caute un job ... sunt destule exemple pe DC ...
Sibylle 31 +
Pozele mele Poze noi
laura_dimitris spune:
ca a fost inainte, chisu, bitman, iosif.....
cate cazuri (fericite!!!) cunoasteti in care femeia a ramas cu primul barbat din viata ei ???
eu, sincer, nu stiu decat cazul lui sor-mea....
cu privire la tinuta, corp, kilograme etc...
Mie, intotdeauna, mi-a placut cum arata. Chiar si cand era gravidutza - va aduceti aminte ca facea la antena 1 emisiunea aceea cu copilasi...- si era cam grasutza... mie tot bine mi se parea ca arata.
Am vazut-o la televizor in ultima vreme si mi s-a parut slaba si nu i-am remarcat - ca sa spun asa...- vreun fund mare..
Am vazut-o in realitate - am mers paralel cu ea - umar in umar
Arata absolut bestial.... Am inteles acum de ce se spune ca "televizorul ingrasa"...
Este mult, mult mai slaba in realitate!!
M-a impresionat si aerul ei natural. Sau, mai bine zis "lipsa de aere"... A ras cu tipa de la poarta de imbarcare in avion.... Era un ras sincer. Nu auzeam ce-si spuneau, dar, pariez ca nu erau prietene... Pur si simplu mi se pare o tipa prietenoasa. in masura in care nu a fost o exceptie comportamentul ei in acea zi...
Mie imi place tare mult tipa!!! si, vorba ligeei... arata traznet !!!!
Laura mama lui Dimitrakis
akella spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Totusi mie mi se pare mult mai trist si demn de mila o femeie ce face prostitutzie casnica si se umileste ani de zile doar pt ca nu are un servici ... si evident ca tot atatia ani isi plange de mila, si deci nu are timp sa-si caute un job ... sunt destule exemple pe DC ...
Sibylle 31 +
Pozele mele Poze noi
Ai dreptate. Cand ai dreptate, ai dreptate. Serios.
amik spune:
si mie imi place!o admir, sincer.
stiu ca a fost cu multi barbati, dar nu ii contest nici un moment abilitatile,inteligenta, farmecul si spontaneitatea.
am vazut-o cu ani in urma de vreo cateva ori, am avut un schimb banal de cuvinte, dar zau ca nu am sesizat vreun aer de vedeta!si mie asta mi se pare super!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
liliana29s spune:
Si mie i-mi place la corp dar absolut deloc la fata si nici emisiunile si stilul ei nu-mi plac deloc. Cind o vad la tv nu stiu cum sa schimb mai repede canalul . Nu am treaba cu viata ei personala nu ma intereseaza dar emisunile si felul ala de a vorbi non stop .
Liliana si Dani
poze
daniella4 spune:
N-am vazut-o niciodata de aproape, dar mie tipa nu-mi place deloc. Mi-o amintesc cum am vazut-o prima oara: creta, roscata si tare vulgara. Si cum prima impresie conteaza...tot asa o vad si acum.
lavinai spune:
mie imi placea si cum ii statea la inceput cand era roscata, creata si avea parul lung....
Mareea iulie 2006
Anderra spune:
Nu o cunosc personal, insa acum vreo 3-4 ani am vorbit de cateva ori cu ea la telefon (in interes de serviciu, daca pot spune asa).primele dati vorbeam cu asistenta ei,apoi , intr'o zi a raspuns ea si eu o tineam pe'a mea cu doamna Radulescu, bla bla ,pana mi'a zis : ce ma tot domnesti atata,spune'mi Miha si gata ...
Foarte naturala , fara fitze ,fara ifose, fara sa ii dea sangele pe nas de ingamfare cum sunt atatea alte pseudo-vedete ...
Tatal meu nu o sputea suporta,cand o evdea la televizor skimba instantaneu programul,pana intr'o vara,aici pe Litoral,cand in trafic a fost singura care l'a lasat (i'a facut loc)sa intre de pe o stradutza in coloana de masini pe o artera principala din oras. masina era decapotabila .. si tata care nu o suporta pana atunci imi spunea ca "femeia asta arata mult mai bine in realitate decat la televizor".