MIHAELA RADULESCU ARATA TRAZNET
Raspunsuri - Pagina 2
may spune:
Oana, cit despre omul-barbatul ei, eu cred ca are un caracter cel putin la fel de infect ca al ei, daca s-a apucat sa-si barfeasca nevasta prin presa, nu crezi? sau te pomeni ca l-o fi amenintat cu bazooka ccc ca s-o ia de nevasta, iar copilu' de fapt nici nu-i al lui, a fost doar o diversiune menita s-o ajute sa-si duca la indeplinire planurile infecte?!
saracu' de el, curat martir, dom'ne!
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by Oana
Akella, n-am citit interviul cu actualul sotz, dar din ce spui sunt sigura ca a spus adevarul! O cred in stare sa calce pe cadavre pentru a obtine ce vrea si cred ca ea s-a tinut de capul lui, deci omul a spus adevarul gol-golutz s-o fi saturat si el de caracterul ei infect. Daca o sa o suporte in continuare inseamna ca e tare tipu'.
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Esti cumva Andreea Marin?
Pozeeee
Mancarica
ligeea spune:
Nu cred ca e o problema numai bani.E o problema de gust -si asta se vede in atitudine (fata de tine insati )in haine si daca vreti si de ceea ce vrei de la viata .Tipa se simte bine in pielea ei, nu epateaza cand nu trebuie -era exact ca o mamica tipica , closca (nu te duce ,stai incet , e proaspat puiul , apa plata sa fie mai calda ,etc .Era o mamica foarte aratoasa ,nu fitoasa si dornica sa se puna pe ea in valoare. Am vazut-o de cateva ori , nu o data si pot sa va spun ca e un monument de rabdare cu cel mic fuge dupa el pe plaja cand cel mic o ia la trap fara sa o intereseze ca nu-i sta bine slipul sau ca se inteapa in scoici .
Ce frapeaza e silueta ca de adolescenta , longilina fara pic de grasime sau celulita .E ca o fotografie zau ca nu-mi place s-o ridic in slavi dar asa e. Am stat la mare vre-o 2 sapt. si am fost si la mamaia si la vama . N-am vazut o alta gagica cu un corp asa misto nici de 14 ani. pacat ca s-a vopsit bruneta , arata la fata de cei 37 de ani.
Oana spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222quote:
Originally posted by Oana
Akella, n-am citit interviul cu actualul sotz, dar din ce spui sunt sigura ca a spus adevarul! O cred in stare sa calce pe cadavre pentru a obtine ce vrea si cred ca ea s-a tinut de capul lui, deci omul a spus adevarul gol-golutz s-o fi saturat si el de caracterul ei infect. Daca o sa o suporte in continuare inseamna ca e tare tipu'.
Ticker_Paul
Esti cumva Andreea Marin?
Pozeeee
Mancarica
Nu, nu sunt Andreea Marin, dar nu stiu de ce pur si simplu nu pot sa o suport pe aceasta individa. (pe MR adica)
Ticker_Paul
sheherezada spune:
Nici mie nu-mi place de ea!Si imi aduc aminte de vremurile cand avea dintii aia urati si fundul mare....atunci de ce nu era atat de perfecta?Pentru ca nu avea atatia bani!
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
ocebine spune:
quote:
Originally posted by sheherezada
Nici mie nu-mi place de ea!Si imi aduc aminte de vremurile cand avea dintii aia urati si fundul mare....atunci de ce nu era atat de perfecta?Pentru ca nu avea atatia bani!
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Nu cunosc cum arata respectiva persoana (voi pune in functiune Google mai tirziu) dar de ce ea nu are voie sa-si imbunatateasca imaginea cind aici pe DC abunda sfaturile de infrumusetare pentru tot omu' si bugetu'??????
Imi aduc aminte de suficiente subiecte de ridicare de sini/buze senzuale/botox/implanturi/etc....
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
denizel spune:
Fund mare???
shehe, nu te supara, dar esti putin rautacioasa :)
Nu ma dau in vant dupa Mihaela Radulescu, e departe de a fi genul meu , dar tipa asta a aratat intotdeauna bine la corp (daca nu-si marea in halu' ala sanii, arata chiar si mai bine ).
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
diadaniela spune:
mai,eu o cunosc de cand era maritata cu Banica ,dar cu fundul mare n-am vazut-o.
asta de unde ai mai scos-o?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
yes,baby!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana