MIHAELA RADULESCU ARATA TRAZNET

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Si mie imi place Raduleasca si sincer nu cred ca m-as vedea moderand o emisiune.multe moderatoare mi se par serbede.Ce face e treaba ei.Oricum nu consider ca mariajul cu Banica a fost o trambulina pt ea.Parerea mea este ca ea chiar l-a iubit...el a fost cam toparlan(scuzati expresia dar e cuvantul cel mai potrivit).Banica nu-mi place de loc.Cred ca se potriveste f. bine cu A.Marin

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Originally posted by Pico

Si mie imi place Raduleasca si sincer nu cred ca m-as vedea moderand o emisiune.multe moderatoare mi se par serbede.Ce face e treaba ei.Oricum nu consider ca mariajul cu Banica a fost o trambulina pt ea.Parerea mea este ca ea chiar l-a iubit...el a fost cam toparlan(scuzati expresia dar e cuvantul cel mai potrivit).Banica nu-mi place de loc.Cred ca se potriveste f. bine cu A.Marin

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)

Raluca - no offence: e jobul ei da? De ce ne miram daca cineva stie sa faca jobul pe care a ales sa il faca? Doar ptr ca eu sau tu nu facem jobul respectiv? Probabil nici Raduleasca nu e capabila sa faca jobul tau...
Daca toti membrii forumului s-ar apuca sa deschida genul asta de subiecte, internetul ar deveni prea stramt..

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns may spune:

quote:
Originally posted by spic de grau

De ce ne miram daca cineva stie sa faca jobul pe care a ales sa il faca?

fin'că din păcate în ziua d azi ăsta tinde să devină un lucu din ce în ce mai rar în șoubizul și în televiziunile romanești

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

[quote

Daca toti membrii forumului s-ar apuca sa deschida genul asta de subiecte, internetul ar deveni prea stramt..

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

[/quote]

pai suntem la barfe,mondenitati ,cancanuri,nu?
e locul potrivit pt asemenea subiecte,nu?
atunci?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Mie imi place cum arata !

Poti sa dai din coate si din altele cat vrei, daca nu ai cap, oricum nu ajungi departe.

Totusi mie mi se pare mult mai trist si demn de mila o femeie ce face prostitutzie casnica si se umileste ani de zile doar pt ca nu are un servici ... si evident ca tot atatia ani isi plange de mila, si deci nu are timp sa-si caute un job ... sunt destule exemple pe DC ...

Sibylle 31 +
Pozele mele Poze noi

Da,ai dreptate tre'sa ai si ceva la etaj ca sa ajungi sus!

A doua parte a mesajului tau mi se pare neinspirat,zau .

Alina

Mergi la inceput

neinspirat e putin spus.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neinspirat rau, e chiar o rautate, care zau ca nu-si avea rostul

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

quote:

pai suntem la barfe,mondenitati ,cancanuri,nu?
e locul potrivit pt asemenea subiecte,nu?
atunci?

Dana

Dia - asa o fi cum zici tu!
Eu insa, daca as fi fost fan Raduleasca sau Marin sau stiu si eu care alta vedeta "shobiz", as fi intrebat: "Cum sa facem sa aratam ca Raduleasca"! Era mai constructiv, nu? Asa..."Raduleasca arata traznet" Ei si? Ce e cu asta?

Parerea mea..

Mergi la inceput

ai si tu dreptate.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Nu vroiam sa ating pe nimeni prin ceea ce am spus. Insa am vazut ca la sectiunea asta e plin de pareri de genul despre orice femeie care ajunge sus. Asa ca in comparatie, eu le admir totusi mai mult pe cele care reusesc, decat pe celelalte ... nu mai repet, ca iar va suparati.

Mergi la inceput