40 cu + sau - (cap.17)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

iote tataie fac o defrisare si voi terminati si pag 18.Brave!
LU -fetele au dreptate, cočpii inyeleg mai tirziu muuuuulte. Cind au o virsta mai mica sau mai periculoasa (adolescenta ) trg unde nimeni nu le zice nimic, nu le impune nimic ,fac ce vor samd.Si Eliza a facut la fel.la 15 ani la ora 10.30 culcarea Nic discoteca regui spartane . masa moale a treb s-o anunt eu in anul doi de liceu ca lipsea de 10 zile de la scoala!!!Cu mine daca intirzia 10 min trebuia sa scriu pe caiet ca ....nu a sunat ceasul! Cind o duceam acasa si se intorcea inapoi pt scoala zicea doar ca ar vrea sa fie cu mama si fratele. S-a intimplat din cauza lui masa sa nu o pot aduce trei luni . Daca ai sti cum plingea la telefon si eu pe la politie sa-i fac acte!!1Dac vreodata o sa vrea sa stea mai mult las-o .Vine singura inapoi SIGUR.Dar asa v-a intelege.
Craciunitzo da nu poti sa te duci sa-i dai o LABA BOULUI!!!
Kuki nik tochitura??
ultima : miine dim aterizeaza denis copilasul de 4 ani dat afara din germania cu intre 2-si 6 luni viata.! Nu stiu ce sanse are dar e dreptul lor sa incerce . Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Ba da, Soni, mi-ai facut pofta. N-am mai mancat o tochitura de vreun an de zile. Eu nu prea manac carne si mai ales de porc. Pentru ca prefer verdeturile si lactatele, nu de alta.

Craciunitzo, am renuntat la dieta pentru ca n-am avut vointa doar cat sa incap in fustele de anul trecut si atat. Atat mi-a fost motivatia, atat am realizat. Rusine sa-mi fie, ca acum am pus la loc si iar arat si ma simt ca un elefant.
La tine cum merge dieta?

Am o invitatie la o expozitie de la o firma care produce aparatura de laborator din Germania, in octombrie, la Ulm, undeva langa Stuttgard. Firma mea ar trebui sa plateasca doar avionul, in rest acolo totul e platit pentru 3 zile.
Tineti-mi pumnii sa-mi aprobe plecarea. Ar fi prima data cand ies din tara.
De luni am concediu si nu stiu ce sa fac cu el, va vine sa credeti asa ceva? Nu-mi vine sa plec nicaieri singura. Copilul nu poate sa mearga cu mine ca are meciuri pentru nu stiu ce cupa si antrenamente intensive pentru selectie la lotul national. Azi s-a trezit aproape odata cu mine sa plece la antrenament. Mi-e drag ca are atata vointa, eu as fi dormit...

Sunt vorbareata tare azi, nu stiu ce am...

Mergi la inceput

Craciunitzo misto soacra ai da si cu barbatu care e linga tine merita nota 10.
Kuki hai ca pleci, da ia trage o fuga de acolo pina aici ca nu o fac cu carne de porc-tochitura -o fac cum stiu eu de la bunica .
da voi stiti de ce ma cheama Soni?!
Facultate anul ! curs de ski Vatra Dornei .Vila .Baietii sus fetele jos(ca noi eram mai cuminti cica. Dupa o sapt de curs abia reuseam sa stam pe lemnele alea chemate schiuri.
Eu cu trei zdrahodi de rugbisti ne uitam ami sus pe deal si intr-o pauza hai sus . Cind am ajuns ne-am uitat unul la altul si am intrebat care stia sa coboare . Nici unul. ba tre sa ajungem jos.
Bun eu am ajuns cu pantalonii rupti in ...fund si intr-o groapa unde am facut entorsa la tot piciorul sting pina sus era negru de am stat trei saptamini cu el legat de o sfoara care cobora din tavan! unul a intrat cu picioarele cracanate intr-un copac! Nici azi nu stiu unde s-a lovit sau daca a facut omleta!Altul cu chiuri unite direct in alt copac si-a spart teasta si chiurile Ultimul a sarit peste groapa mea si s-a dus in alta si si-a rupt piciorul .
ŕLa intilnirea de 10 ani recorul ma intreba :"ce faci Soni!!!!" Si uite asa ....Soni am ramas . Dupa am mai combinat si altele (tot in facultate ) ca de nu treb sa pierd obisnuintele de mica.
Baaa da unde-s alea care rid sa le pun si eu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, nu am mai plans de mult cat am plans azi, citind povestile voastre. Va spun un singur lucru: va doresc tot ce e mai bun pe pamant, sa fiti fericite si raul sa nu va atinga niciodata, ca o meritati. Va admir si va iau ca exemplu pe toate, pacat ca nu am citit mai demult ce scrieti voi aici, adevarate lectii de viata.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

OANA -la raport ! gata cu plinsul ca e ziua (noi plingem numai noaptea-si nu intotdeauna ). E dreptul tau , bine ca n-a explodat oala cu presiune dar,ia treci colea si ne si o solticarie de-a ta ca sa ridem putin .ce zici?
Kuki iar te-i dus la harbuz??? (pepene).
Toata lumea cu vacanta .
LU ai terminat cu masa ? A ajuns a mica?? Cum a iesit "tiramisu"??
Ufffa ce liniste si pace !
baaaa americancelor nu v-ati sculat inca? stai sa calculez ca eu cu fusele astea a lui bunica nu prea ma inteleg!mda ar trebui sa va sculati .
Bebitu pe tine te mai iertam citeva ore!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

ce fac fetilii mele???
aseara a fost super.....am baut cam mult whisky la inceput dar mi-am revenit repede!
am dansat in continuu pana in zori...si as mai dansa si acum....de dormit am dormit cateva ore...nu ma simt obosita deloc....
as lua-o de la capat.......dar nu ma ingrijorez ca ma asteapta alta petrecere maineeeee!!!!!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Vreti sa mai si radeti? Ete colea la fata niste bancuri cu femei si barbati.

Sah mat în trei mutări: Negrul ia Dama, Dama ia valuta, Albul ia SIDA.

- Doamnă, stiti că sotul dv. vă înseală?
- Bineînteles, stiu cu cine, stiu unde si cînd, dar nu mi-am dat seama cu ce...

Mos Crăciun intră pe horn într-o casă si nimereste în dormitorul unei tinere superbe, care dormea goală în pat. Nehotărît, începe să se plimbe de colo-colo prin încăpere, zicînd:
- Dacă o fac, nu voi mai fi primit în cer, dar, dacă nu o fac, nu o să mai pot iesi pe cos.

Două femei stau de vorbă:
- Dragă, aseară l-am prins pe sotul meu sunînd la liniile erotice!
- Si ce măsuri ai luat?
- L-am sfătuit să pună prezervativ pe receptor...

Dupa o aventură de două luni, o tînără îl întreabă plină de emotie pe iubitul ei:
- Cînd o să mă prezinti rudelor tale?
- Draga mea, deocamdată e imposibil. Copiii sînt la tară, iar nevastă-mea e plecată într-o delegatie!

- Trezeste-te, dragă, cred că în spatele casei e un hot, încearcă să forteze geamul de la bucătărie.
- Lasă-l în pace, poate reuseste să-l deschidă, eu m-am chinuit de vreo cîteva ori si nu am izbutit.

- Pe nevastă-mea a apucat-o, de la un timp, altă pandalie: în fiecare noapte visează că s-a măritat cu un milionar!
- Asta nu-i nimic, a mea visează ziua.

Culcîndu-si copilul, mama îi spune:
- Puisor, dacă vei avea nevoie de ceva în timpul noptii, strig-o pe mămica si, imediat, tăticu va fi lîngă tine.

Ana, e bine sa fi libera, fara copii, distractie la maxim. Eu cand eram ca tine, ziceam ca osa fie la fel si cand o sa avem copil, dar nu e chiar asa.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Craciunitza, multumesc mult de ajutor - plec de acasa pe la 3 si ceva noaptea dar ma duce cupilu, care intre timp s-a dus prin Obor sa-si ia nustiu ce si mi-a luat si niste trandafiri spelndizi, de gradina, care miros ametitor

va pup si va mai scriu de peste Ocean!!!

Mergi la inceput

Drum bun iti doresc! Apropos, pe unde stai pe la Obor? Nici eu nu am locuit departe inainte sa vin aici (la parinti care-s tot acolo)?

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Doamne,cate povesti am mai citit azi...din fiecare e de invatat,de luat aminte...uneori povestile triste au darul de a-ti lumina propria viata...pe mine m-au ajutat sa vad din nou frumosul din viata mea...Tocmai am trecut printr-o perioada usor crispata...Dan,omu' meu a stat in CIC(concediu pentru ingrijirea copilului) si de cand a facut asta mic 2 ani(din iunie) inca nu si-a gasit servici(e si greu la varsta lui-are 50,in curand 51,desi are o meserie frumoasa:inginer electronist-automatist)...asa ca va dati seama cum am trait noi 4 oameni cu un salar de profesoara...Uneori,imi era ciuda pe el ca nu se agita mai tare...imi treceau tot felul de ganduri urate,de genul..."cum accepta oare un barbat sa stea pe spinarea nevestei?"...dar nu vedeam ca intre timp si el incearca tot posibilul si mai ales ca lucreaza de dimineata pana seara,pentru casa(repara,face,are grija de asta mic...orice)...Acum,sunt mai relaxata,nu pentru ca s-ar fi indreptat situatia-este inca fara servici-dar pentru ca prin povestile voastre am revenit la sentimentele mele bune fata de el...stiu ca nici lui nu-i convine situatia si sper ca bunul Dumnezeu ne va lumina cararea...Dupa ce ca l-am asteptat o viata intreaga,acum ar trebui sa fiu in stare sa-i fiu alaturi in momentele grele,nu?

Acu' am inceput sa ma luminez si cu povestea Craciunitzei-am inteles de ce si-ar mai fi dorit un copil-dar,Craciunitzo,asa cum povestesti,cel mic ESTE copilul lui(chiar daca amandoi ii zic tata),din felul cum cel mic il copiaza,ii seamana,e clar ca "s-au adoptat reciproc"

Soni-e o vorba..."nimeni nu-i profet in tara lui"...adicatelea,oamenii cei mai apropiati te pot rani cel mai tare...dar asta nu a facut decat sa te indarjeasca sa ajuti "strainii"-iar pentru asta meriti toate florile din lume...Tin pumnii lui Denis!

Nomi-drum bun(ai nimerit si tu o vreme in Bucuresti-canicula...ti-ai gasit!)Daca te intorci joi,atunci pe marti o sa pun cartea la posta,sa ajunga joi sau vineri...

Lu-iti inteleg foarte bine temerile...intr-un fel ,trec si eu prin ele...ma tot gandeam ce o sa fac cand o sa cresca Roxi si va vrea sa isi cunoasca parintii...Ei bine,tocmai s-a intamplat...tatal ei a aparut de curand in peisaj si o viziteaza destul de des...uneori chiar in fiecare duminica,alteori cam o data pe luna...Normal,daca o vede asa rar,o ia la plimbare,ii cumpara prostioare(chipsuri,ciocolata)...apoi "la revedere" si...GATA!...iar mie imi revine sarcina educatiei...desigur ca ea a inceput sa simta ca o trage ata la el...i-am explicat ca nu e totuna o plmbare de duminica cu traiul in comun zi de zi...ca atunci probabil,nu i-ar mai lua chipsuri de cate ori cere...dar e mica inca...desi are 15 ani,nu cred ca vede "tabloul" intreg...si totusi,pe mine ma doare,ca atat de usor ar renunta la mine...
Apropo-si prajitura noastra preferata e Tiramisu(mai ales a Roxanei) si sunt experta!...putem face schimb de retete?

Kuki-tin pumnii sa te duci la Germanica!

Piticot-te distrezi,ha?

Oana-faine bancurile...cand se trezeste Dan o sa i le zic si lui...Mersi!

Nema-da' di ce pleci mata la Americutza?

ooof,mi-ati facut pofta de pepene si n-am...si piata ii departe...me'c sa bag o pipa,la schimb!,na!

Flori si pupici la fete si o sambata faina va doresc!

Mergi la inceput