40 cu + sau - (cap.17)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Dragelor , am revenit cu forte proaspete ! Sper sa reusesc sa va spun tot ce am de spus in mesajul asta !

Tocmai am terminat de vazut (a cata oara , oare ? ) filmul "Narnia" , baietii mei sunt fani declarati (din cauza luptelor , si nu numai ).
Acum sotul e in baie sa-l tunda un pic pe Andrei . Pe Paul l-a tuns inainte de film. Arata super !

Acum revenind la noi...Oana , bine ai venit printre noi

Soni , ma bucur mult ca prin ceea ce ne impartasesti invat multe , de fapt de la fiecare dintre voi invat ceva...va multumesc !
Soni , special pt. tine

Nema , sa inteleg ca perioada in care ai stat in Ro a fost un fel de vacanta si acum te intorci la munca ? Si daca nu sunt indiscreta , unde pleaca baiatul ? Daca nu vrei/poti , nu-mi raspunde !
Oricum , banuiesc ca nu e usor...

Cursul pe care l-a inceput Andrei mai dureaza o saptamana...am reusit sa-mi gasesc niste pantaloni pt. piscina , asa ca de duminica o sa intru in apa sa-l ajut si pe Paul sa faca niste miscari in apa...(tentativa de innot )

Pauza ! Revin mai tarziu !

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Cius, iti doresc si tie numai bine (si familiei), si sa nu ai de ce sa suferi niciodata. Fetelor, numai povesti triste scrieti voi aici?:( Ma bucur ca ti-au placut bancurile, asa va vreau, cu zambetul pe buze, doar o viata avem, si trebuie traita la maxim, sa uitam un pic de partea negativa.

Porumbel, merci! O sa trag si eu filmul, ca multa lume il lauda.:) Si spor la inotat!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Oana bine ca ti-ai revenit dar zicea chiar ai fost asa cumonte de n-i facut nazbitii sa ne povestesti si nou una? I-ti mai descretsti fruntea tu si ne amizezi si pe noi . Bancurie sin faine dar nazbiitiile noastre sint unice .Pup
Porumbel de citeva zile intreb daca ai intrat in apa da vad ca nu te-ai udat inca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

cius, ce chestie, eu caut sa angajez inginer electronist si nu gasesc
Inginerul pe care l-am avut la firma era din Braila si nu-l lasa nevasta-sa sa se mute in Bucuresti, asa ca vine aici doar in week-end si lucram asa, pe fuga. Si tare mi-ar prinde bine un electronist si un ucenic.
Fetelor, am nevoie de sfatul vostru: avem predare de proiect, toata firma e cu motoarele turate la maxim si tocmai seful de proiect nu a venit azi la munca, nu e prima data cand minte si pleaca dar azi imi sta rau in gat. I-am facut decizie de anulare a conducerii proiectului si penalizare 10%, evident o sa-l dau afara curand, voi ce parere aveti?
Luni la 11 vine comisie din partea clientului, sa receptioneze proiectul, am discutat ieri despre asta cu el si l-am rugat sa nu faca vreo prostie, pentru ca miercuri a lipsit toata ziua si nu avem timp de chiul. Asa ca eu sunt la atelier si lucrez ce trebuia el sa lucreze.
KUKI, avantajul meu este ca ma trag repede la fatza, cand sunt la dieta. Dupa doua zile, gata, se si vede, asta ma motiveaza. Culmea e ca acum nu mi-e foame, o fi si de la caldurile astea, este insuportabil de cald afara.
nema, ti-ai pus si patura de camila, da?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

soni, daca te-a tinut minte rectorul, inseamna ca nu ai trait degeaba

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Soni, daca as avea macar pe sferturi intelepciunea ta m-as simti un om mai implinit.
Si pentru ca sunt de fel ascultatoare, i-am urmat sfatul Nemei si m-am apucat de baut..., bere.Dupa o prima incercare cand am baut doua beri/in prima zi, m-am dus ieri sa-mi verific din nou tensiunea si am constat ca a scazut la 156, motiv pentru care am intrat la Metro si mi-am luat o cutie de bere la 1l.Acum astept sa merg din nou la control sa vedem ce si cum.
Nema, este de admirat baiatul tau, un adevarat gentelman.
Zbor lin si calatorie frumoasa la intoarcerea in USA.
Noemi, concediu placut in capitala si drum bun.

Kuki, o zi cat mai usoara la servici si bafta multa sa se aprobe plecarea .Tinem pumnii stransi.

week placut va urez si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Craciunitza iti voi povesti eu ceva cind ne-ntilnim.Sa-mi aduci aminte,te rog.Despre tata.Voua,fetelor, cind ma intorc.
Miine dimineata ajung.Punct de intilnire:statia OMV de linga Gara de Nord.Cica e la 150m de locul unde opreste bus-ul.
Imi doresc ca la-ntoarcere sa va gasesc sanatoase si vesele.

Noemi

Mergi la inceput

Porumbel, nu am vazut filmul dar baietii mei si soacra-mea sunt fani Narnia. Nu stiu, nu mai am rabdare sa vad povesti, si filmele serioase ma enerveaza, tot ce vad cu placere sunt filmele vechi, azi-noapte am vazut "It started in Naples", cu Sofia Loren si Clark Gable.
Si oricand revad cu placere "Pe aripile vantului"
Oana, noi povestim aici mai patimas ca in realitate, ca suntem intre prietene si ne mai fandosim si noi putin, nu trebuie sa plangi
bebitzu, ai grija ca berea ingrasa.
noemi, abia astept, mi-am pastrat libera toata dupa-amiaza de maine.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Craciunitza si Nomi, tare as vrea sa fiu si eu cu voi maine.
Nu-i asa ca faceti poze cu cafelele in fata ?

Ciuss, si eu sunt plina de rate si cu bugetul la limita, asa ca te inteleg perfect. Dar nu dispera, o sa se rezolve, trebuie doar putina rabdare, intelegere si sustinere din partea ta.

Plec la cumparaturi. Mi-am pregatit listuta si mi-am promis solemn sa nu ma abat de la ea. Sa vedem daca sunt in stare.

Mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Eheee, Soni, nu-s batrana, dar de cand am copilul am uitat ce nazbatii faceam. Cica am devenit serioasa, desi multi zic ca suntem copii cu copil. De exemplu, prietenii francezi cand ma vad cum ma joc eu cu Seb, cum ma stramb si ce sunete scot, zic ca-s mai rau ca el. Si azi am fost si vrednica, pe langa cuminte, pacat ca regimul se da peste cap. Imi astept consortul si sora cu piure cu ficatei de pui cu usturoi, am facut si o salata, zic evreii (e specialitatea lor), dar eu ii zic sos. Rosii si ardei copti taiati bucatele, prajiti pana scad, cu usturoi si harissa (un sos picant). Si desert, prajitura cu ananas si nutella cu cocos deasupra. Nu ma injurati, am gresit subiectul, stiu, trebuia sa scriu la bucatarie. Dar am vrut sa va arat ce fata vrednica sunt. Cand am chef.

Craciunitza, nu mai plang, gata, dar face bine cate o portie de plans din cand in cand. Ai facut bine cu seful de proiect, pentru ca nu asa se lucreaza, mai ales ca nu e prima oara.

Kuki, spor la cumparaturi!

Bebitzu, spor la baut!

Noemi, asteptam si noi povestea. Si sa faceti poze la intalnire.:)

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput