BANCA sigura-CREDIT ipotecar
Raspunsuri - Pagina 12
anelize spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
gata si la mine s-a aprobat dosarul . maine ma duc sa ridic banii de la creditul de nevoi personale si tot maine vad ce se intampla in continuare. va pup
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Gaby
Cristina, la Domenia Credit IFN...
omul cu banca la... cap! www.bankingnews.ro
Multumesc, acum am vazut unde iti faci creditul. Am citit un articol de pe www.bankingnews.ro si am vazut ca la credite ipotecare in lei BCR are doabnda cea ami mare. Am incercata sa fac o comparatie si la valuta, dar mi-e frica sa nu ma enervez.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Gaby spune:
Buna,
BCR nu este o banca scumpa, este una medie, eu la Domenia am o dobanda usor mare, dar am ales varianta asta pentru alte facilitati oferite, ei se pliaza pe client, bancile inca nu fac asta, au produse standard, cele mai multe....Nu trebuie sa urmaresti dobanda in special, ci comisonele...astea ridica costul creditelor. La valuta nu te enervezi...depinde ce tip de credit vrei, zi-mi mai multe amanunte si poate incerc sa te ajut, macar cu info...
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
multumesc. cunt cu un pas mai aproape de casuta mea
Felicitari! sa fie intr-un ceas bun.
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Gaby
Buna,
BCR nu este o banca scumpa, este una medie, eu la Domenia am o dobanda usor mare, dar am ales varianta asta pentru alte facilitati oferite, ei se pliaza pe client, bancile inca nu fac asta, au produse standard, cele mai multe....Nu trebuie sa urmaresti dobanda in special, ci comisonele...astea ridica costul creditelor. La valuta nu te enervezi...depinde ce tip de credit vrei, zi-mi mai multe amanunte si poate incerc sa te ajut, macar cu info...
Multumesc Gaby.
Eu as vrea un credit ipotecar pentru achizitionarea unei locuinte de la o ruda de gradul 1, in euro. Trebuie sa dau 20.000 euro.
Comisioanele sunt nenumarate.
irinabobe spune:
gaby desi dobanzile sunt mari la bcr i-am preferat pentru ca am mai avut credite la ei si am fost multumita de felul in care am colaborat. adica au fost rapizi intotdeauna, cand a scazut dobanda intotdeauna mi-au refacut graficul de plata nu au lasta recalcularea pt sfarsit, sunt vechi in domeniu (nu stiu daca are importanta dar mi-au creat mie o impresie de stabilitate), si sper eu ca dupa ce vor fi luati de erste vor mai lucra un pic si la dobanzi. nu ma incanta o dobanda mica si comisioane mari. acum nu zic ca e cea mai buna nici pe departe dar mie mi-au oferit un sentiment de siguranta. si ma gandesc ca daca nu imi mai convine pot face o refinantare.
Gaby spune:
ai dreptate irina! BCR este o banca serioasa, orice am spune noi, cei din afara...ai ales bine si eu sunt multumita per ansamblu de ei, chiar daca dobanzile nu sunt cele mai mici din piata, asta e! nu trebuie sa vina neaparat erste ca ei sa scada dobanzile, dupa aderare, piata va fi"facuta" de concurenta, deci si ei se vor supune jocului pietei din momentul resprectiv. Oricum, dupa aderare, lucrurile se vor schimba, vor disprare multe banci vor apare cele dedicate, iar BCR este o instituie puternica /mare si nu va suferi modificari, deci esti in siguranta,si din acest punct de vedere
cristina, ai garantii reale? sau lucrezi intr-o companie mare/serioasa/cunoscuta? poti lua un credit de nevoi de la ABN, incearca varianta asta, sau macar da un tel la ei, iti dau eu un nr...banci care dau credit fara garantii pana in 20.000 de euro sunt doar ABN si Romexterra, celellate cer garantii reale; incearca si la cele 2 enumerate de mine, nu se stie niciodata!
Succes si sa de-a Bunul sa se implinesca visele tuturor!
impreuna spune:
Felicitari Irina pt aprobare, mai putin si vei fi la casa ta.
Gaby, ce se va intampla cu cei care au luat credite de la banci care vor disparea din peisaj? Oamenii nu vor mai avea cui inapoia creditul?:)))
Fetelor, voi ati inceput sa va cautati apartament inainte sau dupa aprobarea dosarului?
Ca la noi dureaza cam inca o sapt. pana primi raspunsul, dar deja ne-am apucat de vizionat apartamente ca sa avem cateva optiuni cand primi unda verde de la banca.
Oare am inceput cu susul in jos?:)
Fla (sotie si mamica fericita)
irinabobe spune:
nu cred ca ai inceput cu susul in jos. eu am cautat casa 4 luni si nici de asta nu sunt deplin multumita dar este cea mai buna pe care am gasit-o pana acum plus ca ne saturasem de atata cautat. eu nu am vrut prin agentie asa ca am plecat singura la cautat . in weekend faceam km intregi cautand case. este adevarat ca la apartament e mai usor.
iar cei care fac credite la banci care dispar din pacate tot vor fi nevoiti sa returneze creditul (asa ca nu spera la o surpriza de genul a dat faliment banca si am ca bonus o casa).problema e ca nu vor mai fi sanse de scadere a dobanzii la creditul contractat.