Febra renovarii !!!
Raspunsuri - Pagina 15
melinav spune:
Desi am creat si un topic separat, indraznesc sa intru si la voi: caut un instalator pentru schimbarea vasului wc (sunt din Bucuresti).
Imi puteti recomanda pe cineva, si imi puteti spune si cam cat costa?
Multumesc,
Melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.
claudia_2803 spune:
quote:
Originally posted by nemary
acum trebuie sa mai imbracam usile in autocolant,ca bani sa le schimbam nu avem. si nu ne putem decide ce culoare sa luam. o colega imi spunea sa asortez usile cu mobila. dar eu mobila o sa iau peste 6-7 luni. ce ma fac poate imi dati voi un sfat.
o zi minunata,
Mari
Daca ai parchet poti sa le imbraci in autocolant la culoarea parchetului (care sa imite lemnul). E doar o idee, nu stiu ce fel de autocolante se gasesc si nici daca ai parchet ...
Claudia, Melissa & Laura
claudia_2803 spune:
Codruta si nanna, multumesc de aprecieri. Singurele care sunt gata, nu mai e nimic de facut in ele sunt bucataria, camera fetelor si baile. In rest ... mai avem de investit bani. Acum suntem in pana . Oricum, e destul pentru anul asta.
Spor la treaba!
Claudia, Melissa & Laura
Teolina spune:
salutare fetelor!
Stiti unde pot gasi usi de interior, bune, frumoase, dar nu foarte scumpe?
Trebuie sa le iau cat mai repede, ca altfel nu se poate apuca zugravul de lucru
Si aveti idee cat dureaza montajul? Am umblat zilele astea dupa usi, dar fie erau prea scumpe, fie erau urate, iar livrarea dura o saptamana, chiar mai mult
Voi sunteti niste fericite, ati terminat sau mai aveti putin, dar am citit prin ce ati trecut
Pupici, spor la treaba!
nemary spune:
Autocolant se gaseste in toate culorile si toate esentele de lemn. problema este ca noi avem parchet in toate camerele, doar ca este in sufragerie culoare "fag" iar in dormitor "bambus". ma gandeam usa de la dormitor si cea de la baie (care este chiar langa dormitor) sa le imbrac in autocolant culoare bambus, iar usa de la sufragerie in culoare fag. tocurile de la usi le-am vopsit pe toate in alb.
doar ca sotul meu vrea sa imbracam toate usile la fel, iar autocolantul "bambus" i se pare prea deschis pt.toate usile.
o zi minunata,
Mari
claudia_2803 spune:
quote:
Originally posted by nemary
Autocolant se gaseste in toate culorile si toate esentele de lemn. problema este ca noi avem parchet in toate camerele, doar ca este in sufragerie culoare "fag" iar in dormitor "bambus". ma gandeam usa de la dormitor si cea de la baie (care este chiar langa dormitor) sa le imbrac in autocolant culoare bambus, iar usa de la sufragerie in culoare fag. tocurile de la usi le-am vopsit pe toate in alb.
doar ca sotul meu vrea sa imbracam toate usile la fel, iar autocolantul "bambus" i se pare prea deschis pt.toate usile.
o zi minunata,
Mari
Pai si eu sunt de aceeasi parere: usile sa fie la fel. Daca nu vrea "bambus" le faceti pe toate "fag" si problema e rezolvata. Si eu am usile mai deschise decat parchetul. Am vrut parchet de stejar si usile le-am lasat asa deschise ... "artzar" ca-s noi si frumoase, nu le-am mai schimbat (am si multe rau).
Claudia, Melissa & Laura
nemary spune:
multumesc pt.raspuns Claudia. cred ca asa vom face, vom lua pt.toate usile aceiasi culoare. si sper sa ne mutam in weekend-ul acesta.
acum urmeaza curatenia din greu
spor la mutat tuturor!
o zi minunata,
Mari
codruta_grg spune:
Vreau sa va anunt ca inca nu ne-am mutat, cu toate ca s-au saturat ai mei de noi ....Si ce fain e la noi.....centrala, cald.....Dar e musai mobila de bucatarie, care se lasa muuuult prea muuuult asteptata.
Nemary, spor la curatenie.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
dream spune:
Teolina, usi frumoase gasesti la distribuitor de usi porta-doors. Au site si te poti uita acolo www.porta-doors.ro sa vezi ce nuante si modele au. Si preturile le scrie acolo. Si noi am umblat prin o gramada de magazine sa gasim ceva ce ne place si astea mi s-au parut cele mai bune. Sa iti zic cam ce stiu eu. O usa plina nuanta fag Bavaria e 2.900.000, cu geam 2/3 e 4.100.000. Montatul la o usa nu dureaza mult, depinde cate ai, iar pretul e in jur de 700.000 pe usa.
Sper sa te ajute cu ceva.
www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra
nanna spune:
Salutare fetele!!! Am revenit in lumea civilizata, abia azi ne-a instalat net-ul, telefon si cablu.
Uau, Codruta, draga, inca nu v-ati mutat? Noi suntem deja de aproape o saptamana AICI. e SUPER FAIN, NE PLACE MULT, DESI SUNT SI CEVA MICI PROBLEME, NU A IESIT TOTUL CHIAR PERFECT, DAR CE SA FAC, INCERC SA VAD SI EU PARTEA PLINA A PAHARULUI....Indra e innebunita dupa camera ei, nu ma lasa nici macar sa ma asez pe patul ei
Abia astept sa fac poze, nu e cine stie ce, totul e simplu, insa noua ne place tare mult si ne simtim minunat aici.
Toata saptamana trecuta am desfacut saci si am aranjat lucruri, credeam ca nu se mai termina, am facut curatenie de nspe ori pe zi ca tot apareau scame, praf etc. Acum am iesit la liman.
Va pupic pe tote si spor la mutat!