Febra renovarii !!!
Raspunsuri - Pagina 16
georgi75 spune:
Felicitari nanna.
Sa-l stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in noul vostru cuib.
Praf zici?Mie mi se pare ca nici acum nu am scapat de el.
Ieri mi-a montat si mie sotul usile la dormitor si sufragerie.Sunt o frumusete.Mi-a promis ca duminica pune si balconul.Abia astept ca asta ar mai fi...
In rest...e cald si bine.
Codrutza sa ne spui cand te-ai mutat si tu.Sincer ma gandesc din cand in cand la tine ca stiu cum e sa arzi de nerabdare sa te vezi mutat odata....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
nemary spune:
hai ca este bine in curand ne vom muta toate in casa noua. sau proaspat renovata. Codrutza, nu stiu cum de ai atata rabdare sa nu te muti. eu, daca ar fi vrut sotul meu eram mutata de 2 saptamani. dar vrea sa punem mai intai perdeaua si apoi, zice ca ne vad vecinii
ieri ne-am montat si aragazul, masina de spalat si mobila nu avem dar asta nu ne impiedica ca miercuri, sau cel tarziu joi sa ne mutam si noi. abia astept, sunt asa de fericita, astept de foarte multi ani acest moment, asa ca micile sau marile lipsuri pe care le avem nu ma pot opri. si ma bate gandul ca sambata asta sa dam o mega petrecere .
sper sa fim gata pana atunci. pupici tuturor si spor la mutat.
o zi minunata,
Mari
codruta_grg spune:
Nu prea am rabdare sa nu ma mut. Dar cum trebuie sa ii gatesc la Petra in fiecare zi efectiv nu cred ca m-as descurca fara mobila de bucatarie, iar sa merg la baie sa spal farfurii asta chiar mi-ar fi incomod de tot
Mai astept cateva zile....ca a fost la pescuit "mobilatorul" nostru.
Si noi trebuie sa punem perdelele, inca nu am prin galeriile sus si nici covoare nu am luat, si acuma nu stau cu banii chiar foarte bine incat sa ma aprovizionez cu tot de la a la z
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
nanna spune:
Mai avem si noi cateva lucruri de facut: de cumparat si montat hota pt aragaz, de luat corpuri de iluminat in hol, bucatarie si sufragerie si evident perdele!!! Am luat perdeluta doar pt camera indrei la noi si sufragerie nu ne-a placut nimic deocamdata. Avem noroc de faptul ca blocul vecin e la distanta de la nostru si nu prea se vede...sper eu. Oricum ne simtim asa bine incat nu mai conteaza cateva detalii de genul asta.
Va pupacesc!
nemary spune:
neatza fete dragi! sunt asa de fericita. azi noapte am dormit pentru prima oara in casa noua. am fost foarte emotionata, bucuroasa si fericita. chiar daca nu am pus inca perdeaua la geam( azi o asezam) sotul meu a avut o idee super si a agatat un cearsaf care are o margine din dantela pe carligutele de la bara pe care o sa punem draperia.
in rest eu am gatit, apoi am mancat si apoi sotu' a dat usa de la sufragerie cu bait. si apoi ... pe la 12 noaptea somnic.
azi ne-a montat varul meu si soneria si sper ca o sa reuseasca sa puna si corpul de iluminat pe care l-am cumparat pt.hol.
mai sunt multe de cumparat dar nu ne dam batuti.
o zi minunata,
Mari
codruta_grg spune:
Eu sunt foarte nervoasa ca inca nu am primit proiectl de gaz, cu toate ca le-am dat banii in august. Am o prietena care lcreaza acolo si ea i-a zis ca nu era aproape nimik facut la dosar. Abia l-a inregistrat in 3 octombrie. Va dati seama ce banditi sunt la DISTRIGAZ - CLUJ.....
,
asa crestem noi
nanna spune:
Felicitari Nemary, sa aveti zile minunate si sa va bucurati de realizarea voastra!
Codruta, imi pare rau, dar sistemul e asa peste tot nu numai la voi, bine, asta nu este o consolare, dar ce sa faci, noi inghitim, ei se fac ca muncesc....si tot asa...O sa treaca si asta, poate se rezolva repede, totusi!
Aveti idee cat tine mirosul asta de lavabila si mobila ca nu mai pot! Sunt momente cand nu il simt, dar cand vin de afara, sau dimineata cand intru in alta camera, ma cam izbeste...nu e un miros urat, e a nou, dar ma gandesc sa nu ne afecteze. La voi tot asa miroase?
codruta_grg spune:
La mine lavabilul nu a avut mirosul puternuca, ca am putut lasa deschise geamurile, ca era cald. In schimb mobila are mirosul, care stiu ca dureaza cateva saptamani bune. (la mine tot asa nu se mai simte ca am adus dormitorul inainte sa ne mutam si am aerisit mult, in schimb mobila de bucatarie si daca va mirosi macar nu dorm acolo...)
,
asa crestem noi
nemary spune:
si la noi a mirosit cateva zile lavabilul, pana s-a uscat. iar dormitor este un aer inchis si din cauza parchetului care am inteles ca miroase si el cateva saptamani dupa ce se monteaza. si noi am tinut in permanenta geamurile deschise, tocmai pt a iesi mirosul cat mai repede.
cat despre Distrigaz asa se misca peste tot si sunt si foarte neseriosi. la mama in bloc trebuiau sa vina de 1 luna sa monteze contoarul de gaze, dar credeti ca i-a vazut cineva?
multumesc Nanna pt.urare.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
sa inteleg ca ati terminat cu renovarile si v-ati mutat in casa noua?
eu aseara am pus si draperiile la noi in dormitor. arata bestial. sunt in ton cu perdeaua (putin mai inchis) si cu vopseaua de pe pereti.
codruta, voi v-ati mutat?
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.