Febra renovarii !!!
Raspunsuri - Pagina 14
claudia_2803 spune:
Anul asta am reusit sa ne luam si noi casa mult visata. Am terminat cu renovatul, de-acum trebuie sa decoram . Puteti vedea cam ce a iesit:
http://home-and-garden.webshots.com/album/554288642NDvWcu
Claudia, Melissa & Laura
codruta_grg spune:
Claudia foarte fain. Mi-a placut camera fetelor...si baia cu lebede si bucataria si livingul...:)) totul.
nemary bina ca se misca si la voi...:))))
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
nanna spune:
Claudia, superb, de vis, toul este minunat! Felicitari! Camera fetelor si bucataria m-au innebunit! Superb!
anelize spune:
Fetelorrrrrrrrrrr,am gasit baghete din acelea de care vroiam.
Se aduc la comanda din Belgia si sunt dintr-un material usor.Sunt albe si ,daca vrei,merg vopsite.
Ura!!!!!!!!!!!!
nanna spune:
Salutare fetelor!
Am trecut prin multe in ultimele zile!
De sambata au inceput certurile cu zugravul care se pare ca e bolnav cu nervii, acum si-a dat arama pe fata, a spus ca e obosit, ii tremura mainile si picioarele si noi ne batem joc de el ca de un sclav!!! Faza la care am ramas ca trazniti ca doar nu l-am sechestrat in apartment ca sa imi lucreze pe degeaba, apoi a inceput sa ne strige ca el ne-a facut munca de 200 mil si el ne ia "doar" 40 Nu am suportat fazele astea si m-am luat la cearta cu el apoi au venit si vecinii si am continuat scandalul la usa cu ei....ce sa mai zic, ziua de duminica a fost fantastica!!! Cu amenintari ca fac procese verbale, ca ne dau in judecata si alte lucruri greu de imaginat doar pt simplul fapt ca ne doream sa nu locuim ca in cocina!!! Ma dor prea tare lucrurile astea ca sa spun mai multe amanunte!!!!
In ceea ce priveste renovarea, azi vine pt ultimele retusuri, speram ca nu ne-a uitat si instalatorul si de maine ne apucam de curatenie si de carat mobila si tzoale!
In sufragerie, care va fi o zona deschisa cu holul, bucataria si balconul, fara usi si in culori asortate, zugraveala a iesit super, o culoare greu de descris, la care nu ne asteptam si pe care nu o vroiam , dar care ne place mult...singura problema este ca trebuie da vindem canapelele si sa luam altele pt ca nu se potrivesc deloc! Sotul meu e distrus pt ca iubea canapelele alea, mie nu prea imi placeau oricum, dar tot e o bataie de cap in plus!
Nuanta in camera Indrei a iesit frumos, imi place, este un roz foarte pal.
Cand ma gandesc la capitolul carat mobila, montat mobila, carat haine, aranjat haine ma ia groaza!!!
Voi cum v-ati descurcat, ceva metode eficiente la curatenie, transport impachetat, montat etc aveti????
Va pupic si sa dea DD sa o scoatem la capat cumva ca nu mai pot!
georgi75 spune:
Fetelor va .
Apar si eu de la noua adresa ca numai azi mi-au bagat netul aici.
Noi ne-am mutat de pe 10 septembrie, deja m-am obisnuit aici si e asa cum mi-am dorit.
Am zis ca m-am mutat dar nu v-am zis ca mai am de pus usile la dormitor si sufragerie si balconul.Sotul meu are firma de tamplarie din aluminiu si geam termopan dar nu are timp sa le faca pe ale noastre.
Cam asta ar fi.Eu m-am linistit, va doresc si voua sa va linistiti, sa terminati si sa va fie bine in noile voastre case.Nu am facut inca poze dar o sa o fac cat de curand.
Cat despre mutat, nu pot da sfaturi.E oribil oricum...Cat le-ai aranja...cand te apuci sa le desfaci...tot vraiste sunt si nu stii de unde sa te apuci.
Bafta multa si spor la trebi
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
nanna spune:
Bravo Georgi, felicitari!
Am reusit si noi sa caram aeara mare parte din lucruri acolo si speram ca in seara asta sa ne mutam cu totul. Apoi o sa inceapa alta distractie, cu aranjatul lucrurilor, cred ca avem vreo 15 saci!!!
Am dat canapelele portocalii si am luat alta de care sunt indragostita, abia astept sa pun poze sa vedeti. S-ar putea sa nu am net acolo si voi lipsi cateva zile, insa voi reveni cu poze.
Codruta, voi v-ati mutat?
Pupici!
codruta_grg spune:
Inca nu ne-am mutat, ca astept mobila de bucatarie. Iar fara masina de spalat instalata eu nu ma mut
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
nemary spune:
bine v-am regasit, fetelor.
saptamana trecuta am avut concediu si am stat acasa pe capul zugravului. suntem pe ultima suta, ca sa spun asa. ne-am schimbat usa de la intrare, am luat MACO. si acum mai trebuie sa punem plinta in sufragerie si sa repare in jurul usii de la intrare. cam atat. am inceput sa ne ducem din lucruri, ieri a sosit si frigiderul si salteaua , am vopsit tamplaria metalica de la geamurile de la sufragerie, mai avem tocurile de la usi. sper ca sambata sau duminica noapte sa dormim acolo.
acum trebuie sa mai imbracam usile in autocolant,ca bani sa le schimbam nu avem. si nu ne putem decide ce culoare sa luam. o colega imi spunea sa asortez usile cu mobila. dar eu mobila o sa iau peste 6-7 luni. ce ma fac poate imi dati voi un sfat.
ce culoare au usile voastre?
va pup pe toate si sper sa ne mutam cat mai curand.
abia astept sa dau petrecere de casa noua
o zi minunata,
Mari
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Inca nu ne-am mutat, ca astept mobila de bucatarie. Iar fara masina de spalat instalata eu nu ma mut
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
Codruta ma faci sa rad.Io m-am mutat intr-o zi de sambata.Daaaar...am dus si am si instalat la noul apartament aragazul si masina de spalat inca de vineri seara.
Ce sa zic...masina de spalat e prietena mea cea mai buna si de-asta a avut prioritate.
nemary nu stiu ce sfat sa-ti dau.Depinde si ce culoare ai vopsit tocurile.
Hai pupi si spor la trebi sa va mutati cat mai repede.
Aaaaa... io mai am lustrele de pus.Nu-l prind pe frate-meu si pace.Am o frumusete de becuri pline de var si preaf la ora actuala.Sunt totala nu?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania