Febra renovarii !!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Codruta, Georgi, ce mai faceti v-ati mutat?
Codruta, ai mai descoperit ceva in neregula? La tine cat a durat renovarea, din prima zi pana cand si-au luat mesterii lucrurile si s-au carat?
Asta al nostru a inceptu sa ma cam calce pe nervi. S-a lenevit dintr-o data, desi nu i-am dat bani. Nu mai inteleg nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

nanna, azi am terminat cu curatenia (am facut vineri-sambata si azi)...brrrr....am crezut ca nu mai terminam. Adevarul e ca mai am de frecat putin la gresie si la tocurile de geamuri. Dar si maine e o zi!!!!!!
La noi a durat fix 6 saptamani si 4 zile. Ar fi durat mai putin cu 4 zile daca nu-i puneam noi sa mai mestereasca ceva: cosul pentru hota, sa faca dunga la imbinarile de culoare la pereti (ca sunt strambi), la niste prize (ca electrecusul a cam dat-o in bara).....
Eu nu vad poze de la voi!!!!!!

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

si noi am izolat balconul dar inca nu am terminat de zugravit. ce sa-i faci :( nici ieri nu a venit zugravul.
am vb deja cu al baiat sa vina sa-mi puna gresia si faianta in baie si balcon, poate merge mai rpd.
in rest, ce mai spun, cred ca o sa penalizez zugravul cu 500 mii pt.fiecare zi in care nu vine, poate o sa-si revina.

sper si eu.

Codruta, felicitari

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sa va mai spun ce s-a intamplat:
-vineri instalatorul n-a strans bine un robinet la calorifer si noroc ca eram acasa. Aveam apa pe parchet....brrrr
-ieri mi-a montat bateria la lavoarul de baie si curgea pe la garniturile de sus. Aveam apa in toata mobila de baie noua (noroc ca era MDF nu pal).
-azi mi-a ajuns presiunea inc entrala la 2 1/2 si a inceput sa picure din ea apa pe gresie. Noroc ca eram acolo si nu era inca mobila montata. Dar peretele e ud.
-la o usa am ramas cu manerul in mana, alta nu culca bine foaia de usa......Usi noi, luate d ela ambient si 800.000 lei/usa montatul.
-cand am bagat canapeaua lui Petra imi mai trebuie 1 cm (exact sipca de parchet care n-am calculat-o) ca sa mi se inchida usa (ca acum s-au modificat dimeniunile camerei). Asa ca trebuie sa o vand sa iau alta.
-cei cu mobila trebuiau sa imi aduca dulapul vineri la 10-10.30. La 11.30 i-am sunat sa vad ce fac. Au zis ca numai marti vin. Bun. ii sun azi, spun ca vin maine. dar nu cumva sa ma sune. Au reusit sa imi dea programul peste cap. Poate vin maine si nu imi place ca le dau cu palu in cap

Succes! si sa invatati din problemele mele

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Fetelor,vreau si eu sa imi fac "praguri" ."terminatii" sau ce or fi astea din poza http://community.webshots.com/album/554265761ttUFjU
Vreau si sus la imbinarea peretelui cu tavanul si jos.......din ce sa le fac?Cum se fac?Cine le face.
Ma gandeam la ipsos.....,dar cine face asa ceva?

Vreau iste borduri sus si jos,pe marginea peretelui...dar,nu stiu sa explic ce vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Poti sa faci acelasi lucru si anume sa arati poza unui mester. Stie el ce trebuie si daca e in starre sa le faca. Zic si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Anelize, aici alea de jos sunt din lemn iar alea de sus pot fi din ipsos sau chiar din polistiren (scartaitoare de aia alba care ne jucam cand eram copii ). Nu stiu in Ro dar aici le gasesti de cumparat la D.I.Y ... cum e Practiker acasa. Le lipesti si apoi poti sa le vopsesti ce culoare vrei. Incearca sa vezi poate au acolo.

Claudia, Melissa & Laura

Mergi la inceput

anelize
bagheta de sus este din ipsos si se gaseste de cumparat la fel ca si plinta pt.parchet. incerca la Bricostore sau Praktiker.

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

in sfarsit si o veste buna! azi a venit zugravul cu inca 2 oameni, aproape a terminat de pus faianta in baie si balcon, mai este gresia. maine cred ca or sa dea cu lavabila peretii.
tot maine mergem sa dam comanda si de usa pt.intrare si sa cumparam parchet. zicea mesterul nostru ca marti ar fi gata. sper

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Multumesc fetelor.
Stiti cumva si cum se numesc?

Mergi la inceput