Febra renovarii !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

fetelor, cand ma mut in casa mea .
simt ca imi cedeaza nervii, imi vine sa bat pe toata lumea , si asta doar din cauza zugravului neserios si nesimtit. dupa ce ca a promis ca vine sambata, si bineinteles ca nu a venit, azi dimineatza ma suna si imi face un scandal monstru cum ca cine a dat jos faianta din baie si sa-mi repare instalatorul peretii pe care ii strica . auzi la el. asa imi venea sa-i spun sa-si stranga lucrurile si sa plece. dar unde gasesc eu alt zugrav asa repede, mai ales ca speram ca pana pe 15-16 sept.terminam.

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Nemary, imi pare rau ca treci prin asta, dar se pare ca asta inseamna sa renovezi: un car de nervi!!!!
Eu sunt bucuroasa ca am reusit sa iau mobila pt dormitorul nostru si la Indrei si l-am grabit pe zugrav sa fie gata complet camera noastra pana joi ca vine mobila. Sa il vad pe unde scoate camasa!!! Azi cica vine sa meonteze si usile, in balcon aproape ca a pun grsia, sper sa continue azi cu bucataria si holul. In rest...Dumnezeu cu mila...
Speram si eu sa fiu we care vine in casa mea, sa imi dau chef de ziua mea acolo dar....au cazut toate planurile!!
Hai pupici si spor la treba!

Mergi la inceput

OF, DOAMNE
simt ca incet, incet o sa explodez. nu va pot spune ce am gasit ieri acasa. 2 tipi necunoscuti care se faceau ca muncesc in casutza mea
nu se poate asa ceva. zugravul pe care l-am angajat a adus 2 necunoscuti, si romi pe deasupra, si el a plecat cu toate ca imi promisese ca sta si lucreaza. si a mai avut si neobrazarea sa-mi ceara bani sa le dea muncitorilor.imi vine sa-l bag in wc si sa trag apa dupa el
de dimineatza am mers la apartament si i-am spus ca daca nu vine el sa-mi spuna sa caut alt zugrav si deja a inceput sa o lase mai moale. azi nu a fost, inca o zi pierduta. daca nu vine nici maine o sa caut alt zugrav. deja am inceput sa caut. sper sa nu treceti si voi prin ce trec eu.
daca aveti dusmani care vor sa zugraveasca vi-l recomand pe Andrei, zugravul care a inceput de 10 zile la mine si nu a facut mai nimik

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Gata, maine pleaca mesterii
Am o prblema: nu mi-a ajuns gresia in balcon si nu primesc cei de unde am cumparat-o decat saptaman viitoare, deci nu-i chiar gata (imi mai trebuia 1 bucata )
Vineri facem curat si ne aduce dormitorul. Si apoi ne apucam de carat inapoi lucruri (nu toate )

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Spor la mutat, Codruta! Mie imi e groaza si de etapa asta...nu stiu in ce o sa impachetez atatea lucruri, apoi despachetatul...
Georgi, Nemary, ce mai faceti? Ati avansat, ati terminat?
Pupici pt toate!

Mergi la inceput

abia astept sa ajung si eu la faza cu mutatul. ieri am stat toata ziua la apartament cu zugravul si parca a mai miscat ceva. plus ca ... a dat jos toata faianta pe care au pus-o "prietenii" lui. ce sa mai zic
Codrutza, mai ai putin, ce fericire

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Acum incep sa se vada problemele....cand curatam
Faianta in baie n-a fost pusa in unghi de 90 grade (acolo unde e coltul de la vana) ca a fost pusa sa fie drept peretele. dar acum se vede ca ramane distanta de la vana la perete.
Am luat usite de vizitare prea mari, ca acum trebuie sa tai din mobila de baie ca sa pot citi apometrul.
Flexibilele care duc la scurgerea de kk se vad foarte urat si imi pare rau ca n-am facut o masca.
Sub foaie d eusa trebuie sa punem o pasla, ca ramane o distanta de 5 mm pana la prag si intra curentul pe sub usi.
Nu ne-am uitat pe unde am tras tevile din pardoseala si cand sa punem pragurile la usi, nu am putut da gauri ca sa nu spargem vreuna. Asa ca le-am lipit cu siliconsi nu stiu cat vor tine.
Maine mergem sa si spalam pe jos si faianta si gresia, etc si sigur vom descoperi si alte chestii.....

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Codruta defectele te vor stresa in prima luna apoi nu le vei mai observa. Cand m-am mutat in Bucuresti am luat un apartament chel, mic si urat dispus. Am daramat pereti, am zidit altii (cu proiect evident), am comandat usi din lemn lacuite si le-am refuzat (aratau precum capacele de pe cosciuge), am comandat la alt centru si am stat langa ei sa le lacuiasca (locuiam atunci in Braila si veneam special pt aceasta operatiune). Le-au montat, erau superbe dar mi-au scapat spuma pe usa din sufragerie si s-a dus finisajul perfect. Multe lucruri imi sareau in ochi dar acum nu ma amai deranjeaza.
Fetelor, voi ati izolat balcoanele in vederea extinderii camerelor? Vreau si eu idei, va rooooog!

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Codruta imi pare rau ca se ivesc probleme, ma gandesc ce vom descoperi si noi cand ne-om muta...

Gratiela, noi am izolat balconul si am marit bucataria pana in balcon, meseriasul a facut treaba buna, arata bine, dar nu stiu cum va fi la iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by nanna

Buna fetelor! Gratiela, noi am izolat balconul si am marit bucataria pana in balcon, meseriasul a facut treaba buna, arata bine, dar nu stiu cum va fi la iarna...http://indra.designit.ro
Pentru Barbye-una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Intentionam sa facem si noi asta,dar pana la urma am renuntat.Mi s-a parut prea mare cheltuiala in comparatie cu spatiul in plus obtinut.Dar bucataria mea e destul de mare,daca era mititica poate ca am fi facut efortul.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput