Febra renovarii !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Aproape e gata. Au pus si parchetul, au si rostuit. Mai trebuie doar retusat si ultima mana de lavabil pe hol si bucatarie. Arata super! Nici nu mai recunosti apartamentul. Sambata e gata! dar cu mutatul mai zabovim . ne trebuie mobila, apoi trebuie sa se aeriseasca putin, ca nu o las pe fiica mea sa respire mirosul ala de pal. Si apoi ne mutam si vom mai cumpara una alta pe parcurs. Adica: livingul , lampile de pe hol si bucatarie, covorase pentru dormitor, eventual hol etc...mai sunt o gramada care trebuie. Dar asta e

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Felicitari Codruta!!!!
Esti prima "scapata de nebunie si cu visul implinit!!! Sa dea Domnul sa va simtiti "ca acasa" in nouta voastra casuta!!!
Asteptam poze si impresii dupa ce v-ati mutat!
Felicitari si "hei-rupp" celor ramase ca mine pe baricade

http://indra.designit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Felicitari CODRUTZA!
Sper ca sambata viitoare sa pot spune si eu ca sunt gata. cu toate ca , in ritmul in care se misca zugravul nostru, nu prea cred. de luni de cand a inceput abia a terminat dormitorul mare si un hol (de reparat si finisat). si mai are dormitorul mare, sufrageria, baia si balconul de pus gresie si faianta + un alt hol .
si .. pt.zugrav, marti a stat doar 3 ore

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Uitati ce am patit eu: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=83538
Aveti mare grija din ce magazine cumparati. Cred ca Ambient cu e in Bucuresti, dar probleme pot aparea la orice magazin.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

Mergi la inceput

Offf Codruta, chiar imi pare rau!!! O sa am grija cu ei, cred ca ma vazut si in Buc Ambient. Dar trebuie neaparat sa le faci reclamatie!!!!! Daca ar face recalmatie toti clientii nemultumiti, poate ca s-ar invata minte. Asa ceva nu e de trecut cu vederea!!!!
Poate se rezolva pana la urma problemele si o sa fie bine.... Dar cada pe care v-au adus-o macar se potriveste cu ce aveti voi, va place, ma gandeam la cazul in care nu v-o schimba....
ca sa iti mai treaca supararea!

Mergi la inceput

Nu sunt suparata, deja mi se pare ceva normal ce s eintampla in Romania. Eu nu vreau alta vana . Acuma si daca imi place nu o vreau pe aia. Ca era pe stoc si inainte.
Miercuri ajunge vana.

& Poze noi &

Mergi la inceput

Bravo Codruta , asa te vreau, fii hotarata! Si mai ales nu te lasa, chiar daca iti mai trec nervii fa-le reclamatie!!!! Poate alti viitori clienti vor fi scutiti de neplaceri...

Mergi la inceput

Uite ca ne-au sunat, citeste ultimul mesaj postat de mine aici: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=83538

& Poze noi &

Mergi la inceput

Salutare! Ce mai fac fetele???
La noi merhge cam incet treaba, desi mi-a promis mesterul ca maine pune sigur sigur gresia si faianta in buc. Ramane de vazut!!!
Sunt super incantata ca am rezolvat problema mobilei pt camera Indrei. Am fost la targul de mobila si am gasit un set complet pt camera ei, exact asa cum imi doream cu reducere de 30%!!! Sunt super incantata si mi-au mai trecut nervii cu apartamentul
Voi deja v-ati mutat sau sunteti pe aproape, ce va mia pasa!!!
Pupici si we placut!

Mergi la inceput

Noi nu ne-am mutat. ca ne-au incurcat cu vana. Acum va veni instalatorul doar miercuri sa monteze obiectele snaitare. In rest mai sunt de pus plintele la parchet, de retusat peretii (unde s-au zgariat sau murdarit), de pus gresie in balcon si de reparat in jurul usii la intrere, pe exterior.
Dar nu ne mutam, decat dupa ce imi aerisesc bine dulapul cel nou (care cica e gata pe joi)

& Poze noi &

Mergi la inceput