Mesajele lui Iisus
Raspunsuri - Pagina 5
crinuta spune:
Aline, tu glumesti?
dar de cand esti tu pasionat de religie ca pe bune ca nu stiam, sau nu am obervat.
Macar bine ca le-ai citit, sunt impresionata.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
[quote]Originally posted by xenocid
Crinuta 'ai ma ca citii si io mesajele lu' isus.
Parca mi s'a spart un borcan de miere in brate. Oare asta de'i trimite tipei viziuni in intimitatea ei adanc investigata de Vatican, altceva decat platitudini infioratoare nu poate debita? "Eu sint lumina, eu sint iubire, hai rugati'va'n nestire" asa sint toate "mesajele" din ultimii 20 de ani.
Ma asteptam si eu la ceva de genu:
Pe fondul consumului de ambrozie fermentata, conducatorul cerurilor si pamanturilor respectiv tata, a pierdut controlul haturilor parasind raiul. In urma impactului in oceanul indian va rezulta probabil moartea a 300.000 de oameni asa ca va rugam sa va suiti in copaci pina'l trag ingerii de la revelatie-circulatie pe dreapta si'i monteaza fiola.
Chiar, a mai observat cineva ca isus vorbeste LA FEL ca Vistulla?
Ce Vistulla mai Aline? Te referi la Vassula, ca stilul ei de a scrie e acelasi, din punctul tau de vedere cu al lui Iisus?
Nu, n-am observat asta si n-am mai auzit pe cineva sa sustina asa ceva.
Ia zi unde mai exact, sau da un exemplu.
Crinuta si Rayan
DARAEL spune:
crinuta „io stiu tot” – de unde stii tu ca doamna Vassula a discutat vreodata, intr-adevar cu ingerul ei pazitor ?
E frumos sa citim carti, dar, pe mine, Viata m-a facut sa fiu un pic mai reticient....
Nu ma crezi ?
Nici o problema – incearca sa te Rogi, sa gasesti Rugaciunea Inimii cum zic Sfintii Parinti si atunci, prin Har ti se va descoperi si Ingerul pazitor – daca iti va fi de folos Sufletului......
Oricum, cand vei ajunge acolo, vei descoperi cu uimire ca nu poti spune nimic altora....... nici despre tine, nici despre ingerul tau pazitor.......
Nu ma intelegi ?
Iata un exemplu:
Stii mirosul unui trandafir ?
Incearca sa povestesti aici despre el.....
„Cel ce stie nu spune
Iar cel ce nu stie vorbeste......”
(citat din memorie)
Atat am vrut sa va spun la acest subiect.
Pace tuturor !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
crinuta spune:
Darel, dar tu de unde stii ca Iisus a fost cel rastignit? Ai fost martori? Vezi, daca e s-o luam pe asa, putem fi sceptici in orice privinta.
Sau pot sa intreb" dar tu de unde stii ca nu era ingerul ei pazitor"? Ai de unde stii?
Musulmanii spun ca Biblia e e scrisa de oameni si modificata. Noi sustinem ca nu e asa, si daca cineva te intreaba " dar de unde stii" ce raspunzi?
Poate acesta n-a fost cel mai bun exemplu, dar pot gasi si altele, daca vrei cu Sfinti Ortodocsi, ca am o vaga senzatie ca aici e un punct delicat.
Hai s-o luam altfel. La urma urmei daca crezi sau nu, nu mi se pare o tragedie. A fi scpetic e bine, pana la un punct, insa, ce e de preferat, a crede dar a ramane indiferent, sau a nu crede (deocamdata) si a trai o viata curata, respectand Poruncile lui Dumnezeu?
E limpede care e raspunsul corect.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Dar de ce ti se pare tie atat de important ca vizionarii sa vorbeasca mai intai cu Ingerul lor? Eu nu cred ca exista un tipar in asemenea cazuri.
Sunt vizionari care nu au avut nici un fel de viata spirituala inainte de aparatitii, locuitiuni, etc ( cazul Vassulei) si altii care traiau deja o viata profund religioasa.
In cazul Vassulei, era nevoie de o pregatire, deoarece ea era foarte ignoranta, dar daca vei citi cartea ( prima parte este tradusa in romaneste) vei vedea ce raspuns ii da Iisus Vassulei cand intreaba de ingerul ei Daniel..
Citeste Prefata la cartea " Ingerul Meu Daniel". Este scrisa de un preot si explica bine ce se intampla.
Aa, si cel mai important este ca ea multa vreme ca crezut ca tot ce i se intampla este o farsa. I-a marturisit si Ingerului ei teama asta, o teama justificata, avand in vedere si viata ei de pana atunci.
Crinuta si Rayan
DARAEL spune:
crinuta „io stiu tot” – bag sama ca vrei sa ne convingi, si pe mine si pe Xeno , ca trebuie sa citim pe nerasuflate cartile cu pricina si sa credem neconditionat ca doamna V. discuta direct cu Iisus si cu ingerii ei pazitori .....
Daca vrei sa ne convingi cu adevarat (inainte de a face bataturi si a ajunge la 10.000 postari la acest subiect ), eu iti propun sa ne inviti la o bere pe amandoi si acolo sa ne explici pe larg, despre ce si cum, cu citate, alune si stixuri sarate .......
Cu stima,
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Aa, si cel mai important este ca ea multa vreme ca crezut ca tot ce i se intampla este o farsa. I-a marturisit si Ingerului ei teama asta, o teama justificata, avand in vedere si viata ei de pana atunci.
Aaaaa...., si cel mai important este ca si noi, aistia pacatosii , de multa vreme credem ca tot ce ni se intampla este o farsa . Si marturisim tuturor teama asta, o teama justificata, avand in vedere si viata noastra de pana acum .....
Cu stima ,
Adrian
crinuta spune:
Mai Darel, hai s-o luam altfel. Nu tin sa va conving de nimic unu la mana. Doi la mana, si eu fac parte dintre pacatosi si am multe lucruri pe care am dorit sa le lamuresc, si daca va voi invita la o bere am sa va explic de unde setea asta de a cauta.
Apoi, titulatura cuy " io stiu tot" se doreste a fi o gluma, deci nu e nevoie sa o tot asociezi nick-ului meu ca eu o receptez ca pe o ironie, si zau daca te vedeam pe tine in stare de ironii.
Una peste alta, cand mergem la bere?
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Si ca sa fiu on topic: titlul spune mesajele lui Iisus, da? Ai vazut cate exemple am dat din mesajele altor vizionari? Deci, e mai mult o comparatie intre continutul mesajelor care dupa cum vezi ( sau nu vezi?) spune acelasi lucru.
Acum, eu accept ba chiar cer argumente. Daca tot nu crezi, sau daca eziti trebuie sa existe un motiv pe care pana acum nu l-am " prins" din postarile tale.
De ce le apare altora si nu ne apare noua? Habar nu am de ce are Dumnezeu acest plan, dar oare asta e esential?
Uite cum ne pierdem vremea cu tot felul de analize, in loc sa comentam cele scrise ca despre asta este vorba.
Chiar te rog sa-mi spui daca ai gasit ceva care sa te puna pe ganduri in mesaje.
Eu recunosc ca n-am gasit nimic si le citesc de ani buni.
De ce oare tindem sa respingem ceva atunci cand nu intelegem noi, de parca totul se reduce la " intelegerea noastra" care hai sa recunoastem este atat de limitata.
Deci, cum ramane cu berea? Nu glumesc.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Aici m-ai pierdut, ce vrei sa spui prin faptul ca " tot ce ni se intampla este o farsa"? Sa inteleg ca nu mai crezi nici in Dumnezeu, ca te indoiesti de existenta LUI?
Crinuta si Rayan